Yardım Email Gönder
Şifremi Unuttum!
Sağlık | Köpek Psikolojisi | Eğitim | Dernek-Barınaklar | Haberler | Söyleşi | Irklar | Konuk Veteriner | Havhav Gündem | O'nun Anısına
Sizin Yazılarınız | Gamze'nin Kalemi | Yazın Yarışın | İlan Panosu | Duyurular | Linkler | Reklam | Barınaklara Köprü | Veteriner Bilgi Bankası
 SSSForum Ana Sayfa  SSSForum Kuralları  SSSSSS   AramaArama   Üye OlÜye Ol   ProfilProfil   Özel MesajÖzel Mesaj   GirişGiriş 

Sizce AÇK'im nasıl ?
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder    Havhav.com Forum Ana Sayfası -> Irklar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
_static_

Kırmızı Kırmızı

MesajTarih: 02 Aralık 2009 00:04    Mesaj konusu: Sizce AÇK'im nasıl ? Alıntıyla Cevap Ver

Merhabalar arkadaşlar buda benim kızım shela veteriner çok güzel bir örnek dedi ama sizlerinde fikrini almak istiyorum secereli değil ama fark etmez zaten nede olsa benim köpüşüm Gülümseyen Birde biraz daha büyüdüğü zaman beli düşermi şu an pek düşük gibi görünmüyor. Yorumlarınız için teşekkür ederim
http://img340.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=16650101996673160499100.jpg

Not : Linki tıklayınca slayt show cıkıyor ordan bakabilirsiniz.

En son _static_ tarafından 04 Aralık 2009 23:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
Kullanıcı profilini gör. Özel mesaj gönder
fatih_ugur86

MesajTarih: 02 Aralık 2009 02:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

safkan gibi gözüküyo...güzel köpek
gercekdostum

MesajTarih: 02 Aralık 2009 10:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yok safkan değil sanırım renk karışıklığı var (gerçi konuşmak için çok küçük daha) ama şöyle yada böyle çok tatlı çok güzel ona iyi bak oda sana Gülümseyen
Telling

MesajTarih: 02 Aralık 2009 13:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

SAF!
Başa dön
kutup96

MesajTarih: 02 Aralık 2009 14:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

safmı bilmem ama çok güzelll Çok Mutlu
Başa dön
_static_

Kırmızı Kırmızı

MesajTarih: 04 Aralık 2009 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkdaşlar ama bir sorum daha var şu an çok küçük olduğu için beli normal gibi duruyor acaba zamanla düşük bel olurmu şu an baya güzel görünüyor yavaş yavaş göğsündeki beyazlıklar sarıya dönüyor ve bacakları çok güclendi baya yükseğe zıplayabiliyor Gülümseyen
Pikapika

MesajTarih: 15 Aralık 2009 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Düşük bel baştan düşük oluyor, sonradan düşme hiç duymadım.
Başa dön
-DOGO-

MesajTarih: 15 Aralık 2009 21:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

TELİNKİ BİLİYORUM KIM OLDUĞUNU AMA O BENIM KIM OLDUĞUMU BILMIYOR ...KELLIKMI KENLIKMI BEN ONU BILIODUM İSMİNİ SOYLEMICEM ANNESINE KOPEK ALDIE YALVARIYORDU COCUK SOKAKTA YAZIK MA.. HALA KOPEĞİ YOK Bİ ARA CİVCİV BESLİYORDU EZIK OLDURDU CICCIVI MA... Alaycı Çok Mutlu
do_a

MesajTarih: 22 Aralık 2009 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Başa dön
chopluk

MesajTarih: 31 Aralık 2009 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

safkan.. bende de ağustos doğumlu erkek alman kurdu war. beli küçükken normal gibi görünüo ama baştan beri aslnda düşük bel.. tabi gideerek o şekil oturduğu için başlarda pek belli olmuo..
Başa dön
ollim61

MesajTarih: 31 Aralık 2009 16:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bel düşüklüğüne neden bukadar takıyorsunuz anlamıyorum.beldüşüklüğü açk larda aranılan özellik değildir.bu doğru bilinen bir yanlıstır aslında.düşük bel kalça çıkıklığı gibi problemlerinde baslangıcı olabilir.siz bakmayın köpek satanların çektiği resimlere.köpeklerin arka bacaklarından çekiştirip düşük bel göstermeey çalışıyorlar.köpeğiniz büyüsün,gezerken sizi çekmeye baslasın ozaman bakın beline.
Başa dön
Bacardi_C

MesajTarih: 02 Ocak 2010 03:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ollim61 demiş ki:
bel düşüklüğüne neden bukadar takıyorsunuz anlamıyorum.beldüşüklüğü açk larda aranılan özellik değildir.bu doğru bilinen bir yanlıstır aslında.düşük bel kalça çıkıklığı gibi problemlerinde baslangıcı olabilir.siz bakmayın köpek satanların çektiği resimlere.köpeklerin arka bacaklarından çekiştirip düşük bel göstermeey çalışıyorlar.köpeğiniz büyüsün,gezerken sizi çekmeye baslasın ozaman bakın beline.

kalça çıkığına engel olmak adına düşük bel tercih edilmiştir.
arka baca kgeride duşunuz adı şov duruşudur ve köpeğin anatomisinin tam olarak görülmesini sağlar. tüm yarışmalarda hakemler bu duruşa bakarak karar verir.
Başa dön
ollim61

MesajTarih: 02 Ocak 2010 09:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bacardi_C demiş ki:
ollim61 demiş ki:

kalça çıkığına engel olmak adına düşük bel tercih edilmiştir.
arka baca kgeride duşunuz adı şov duruşudur ve köpeğin anatomisinin tam olarak görülmesini sağlar. tüm yarışmalarda hakemler bu duruşa bakarak karar verir.

duruş farklı birşey,belin yere yakın olması farklı birşey(kısa bacaklı olunması)ben bunu anlatmaya çalışıyorum.
Başa dön
HeraCashew

MesajTarih: 03 Ocak 2010 05:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bu çok güzel bi kız.benim kızıma da kırma diolardı şimdi herkes bayılıyo Rockçı maşallah Shela'ya
Başa dön
Pikapika

MesajTarih: 06 Ocak 2010 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ollim61 demiş ki:

Bir insan bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olursa ancak bu kadar sallayabilir herhalde. Düşük bel; bel sırt arkabacak açılarıyla ilgili bir standarttan kaynaklanıyorve köpeğin ırksal özelliğidir, bacak kısalığıyla alakası olmadığı gibi kimse kimsenin bir tarafını çekiştirerek kemiklerin birbirine olan açısını değiştiremez zaten.

Gezerken çekiştiren köpekte eğitimsiz köpektir, zaten ortalama 35-40 kilo olan AÇK gezdirirken çekiştiriyorsa gezdirenede, köpeğede eziyetten başka bir şey değildir. Köpeğin kemik açılarına getirdiğiniz bu yorum safsatadan başka birşey değil bilginiz yoksa varmış gibi atıp tutmayın insanlarında kafasını karıştırabilirsiniz.
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder    Havhav.com Forum Ana Sayfası -> Irklar Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

© 2003. Her hakkı saklıdır.