| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
_static_
|
|
Tarih: 02 Aralık 2009 00:04 Mesaj konusu: Sizce AÇK'im nasıl ? |
|
|
Merhabalar arkadaşlar buda benim kızım shela veteriner çok güzel bir örnek dedi ama sizlerinde fikrini almak istiyorum secereli değil ama fark etmez zaten nede olsa benim köpüşüm Birde biraz daha büyüdüğü zaman beli düşermi şu an pek düşük gibi görünmüyor. Yorumlarınız için teşekkür ederim
http://img340.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=16650101996673160499100.jpg
Not : Linki tıklayınca slayt show cıkıyor ordan bakabilirsiniz. _________________ Kalemim yok Pati Bassam Olmazmı 
En son _static_ tarafından 04 Aralık 2009 23:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
| Başa dön |
|
 |
fatih_ugur86
|
|
Tarih: 02 Aralık 2009 02:50 Mesaj konusu: |
|
|
safkan gibi gözüküyo...güzel köpek _________________ aLpHa_DoG |
|
| Başa dön |
|
 |
gercekdostum
|
|
Tarih: 02 Aralık 2009 10:40 Mesaj konusu: |
|
|
Yok safkan değil sanırım renk karışıklığı var (gerçi konuşmak için çok küçük daha) ama şöyle yada böyle çok tatlı çok güzel ona iyi bak oda sana  _________________ Köpek dediğin Senden dost Senden sırdaş . |
|
| Başa dön |
|
 |
Telling
|
|
Tarih: 02 Aralık 2009 13:45 Mesaj konusu: |
|
|
| SAF! |
|
| Başa dön |
|
 |
kutup96
|
|
Tarih: 02 Aralık 2009 14:22 Mesaj konusu: |
|
|
safmı bilmem ama çok güzelll  |
|
| Başa dön |
|
 |
_static_
|
|
Tarih: 04 Aralık 2009 23:08 Mesaj konusu: |
|
|
Yorumlarınız için teşekkür ederim arkdaşlar ama bir sorum daha var şu an çok küçük olduğu için beli normal gibi duruyor acaba zamanla düşük bel olurmu şu an baya güzel görünüyor yavaş yavaş göğsündeki beyazlıklar sarıya dönüyor ve bacakları çok güclendi baya yükseğe zıplayabiliyor  _________________ Kalemim yok Pati Bassam Olmazmı  |
|
| Başa dön |
|
 |
Pikapika
|
|
Tarih: 15 Aralık 2009 15:04 Mesaj konusu: |
|
|
| Düşük bel baştan düşük oluyor, sonradan düşme hiç duymadım. |
|
| Başa dön |
|
 |
-DOGO-
|
|
Tarih: 15 Aralık 2009 21:03 Mesaj konusu: |
|
|
TELİNKİ BİLİYORUM KIM OLDUĞUNU AMA O BENIM KIM OLDUĞUMU BILMIYOR ...KELLIKMI KENLIKMI BEN ONU BILIODUM İSMİNİ SOYLEMICEM ANNESINE KOPEK ALDIE YALVARIYORDU COCUK SOKAKTA YAZIK MA.. HALA KOPEĞİ YOK Bİ ARA CİVCİV BESLİYORDU EZIK OLDURDU CICCIVI MA...  _________________ ヅ ヅ ヅ |
|
| Başa dön |
|
 |
do_a
|
|
Tarih: 22 Aralık 2009 14:25 Mesaj konusu: |
|
|
 _________________ do_a
|
|
| Başa dön |
|
 |
chopluk
|
|
Tarih: 31 Aralık 2009 14:58 Mesaj konusu: |
|
|
| safkan.. bende de ağustos doğumlu erkek alman kurdu war. beli küçükken normal gibi görünüo ama baştan beri aslnda düşük bel.. tabi gideerek o şekil oturduğu için başlarda pek belli olmuo.. |
|
| Başa dön |
|
 |
ollim61
|
|
Tarih: 31 Aralık 2009 16:21 Mesaj konusu: |
|
|
| bel düşüklüğüne neden bukadar takıyorsunuz anlamıyorum.beldüşüklüğü açk larda aranılan özellik değildir.bu doğru bilinen bir yanlıstır aslında.düşük bel kalça çıkıklığı gibi problemlerinde baslangıcı olabilir.siz bakmayın köpek satanların çektiği resimlere.köpeklerin arka bacaklarından çekiştirip düşük bel göstermeey çalışıyorlar.köpeğiniz büyüsün,gezerken sizi çekmeye baslasın ozaman bakın beline. |
|
| Başa dön |
|
 |
Bacardi_C
|
|
Tarih: 02 Ocak 2010 03:04 Mesaj konusu: |
|
|
| ollim61 demiş ki: |
| bel düşüklüğüne neden bukadar takıyorsunuz anlamıyorum.beldüşüklüğü açk larda aranılan özellik değildir.bu doğru bilinen bir yanlıstır aslında.düşük bel kalça çıkıklığı gibi problemlerinde baslangıcı olabilir.siz bakmayın köpek satanların çektiği resimlere.köpeklerin arka bacaklarından çekiştirip düşük bel göstermeey çalışıyorlar.köpeğiniz büyüsün,gezerken sizi çekmeye baslasın ozaman bakın beline. |
kalça çıkığına engel olmak adına düşük bel tercih edilmiştir.
arka baca kgeride duşunuz adı şov duruşudur ve köpeğin anatomisinin tam olarak görülmesini sağlar. tüm yarışmalarda hakemler bu duruşa bakarak karar verir. |
|
| Başa dön |
|
 |
ollim61
|
|
Tarih: 02 Ocak 2010 09:36 Mesaj konusu: |
|
|
| Bacardi_C demiş ki: |
kalça çıkığına engel olmak adına düşük bel tercih edilmiştir.
arka baca kgeride duşunuz adı şov duruşudur ve köpeğin anatomisinin tam olarak görülmesini sağlar. tüm yarışmalarda hakemler bu duruşa bakarak karar verir. |
duruş farklı birşey,belin yere yakın olması farklı birşey(kısa bacaklı olunması)ben bunu anlatmaya çalışıyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
HeraCashew
|
|
Tarih: 03 Ocak 2010 05:48 Mesaj konusu: |
|
|
bu çok güzel bi kız.benim kızıma da kırma diolardı şimdi herkes bayılıyo maşallah Shela'ya |
|
| Başa dön |
|
 |
Pikapika
|
|
Tarih: 06 Ocak 2010 15:16 Mesaj konusu: |
|
|
Bir insan bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olursa ancak bu kadar sallayabilir herhalde. Düşük bel; bel sırt arkabacak açılarıyla ilgili bir standarttan kaynaklanıyorve köpeğin ırksal özelliğidir, bacak kısalığıyla alakası olmadığı gibi kimse kimsenin bir tarafını çekiştirerek kemiklerin birbirine olan açısını değiştiremez zaten.
Gezerken çekiştiren köpekte eğitimsiz köpektir, zaten ortalama 35-40 kilo olan AÇK gezdirirken çekiştiriyorsa gezdirenede, köpeğede eziyetten başka bir şey değildir. Köpeğin kemik açılarına getirdiğiniz bu yorum safsatadan başka birşey değil bilginiz yoksa varmış gibi atıp tutmayın insanlarında kafasını karıştırabilirsiniz. |
|
| Başa dön |
|
 |
|