Yardım Email Gönder
Şifremi Unuttum!
Sağlık | Köpek Psikolojisi | Eğitim | Dernek-Barınaklar | Haberler | Söyleşi | Irklar | Konuk Veteriner | Havhav Gündem | O'nun Anısına
Sizin Yazılarınız | Gamze'nin Kalemi | Yazın Yarışın | İlan Panosu | Duyurular | Linkler | Reklam | Barınaklara Köprü | Veteriner Bilgi Bankası
 SSSForum Ana Sayfa  SSSForum Kuralları  SSSSSS   AramaArama   Üye OlÜye Ol   ProfilProfil   Özel MesajÖzel Mesaj   GirişGiriş 

Köpeğim Beni Sevmiyor Olabilir mi???

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder    Havhav.com Forum Ana Sayfası -> Köpek Davranışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mertblade

MesajTarih: 04 Aralık 2009 01:24    Mesaj konusu: Köpeğim Beni Sevmiyor Olabilir mi??? Alıntıyla Cevap Ver

merhaba öncelikle genel bilgileri vereyim köpeğim 1 yaşında ve 11 aydır benimle dişi kısırlaştırılması yapılmış bir köpek evimizin bahçesinde kalıyor. şimdi evin bahçesinden dışarıdaki köpekleri görüyor ve doğal olarak dışarı çıkmak istiyor. bende 1 haftadır salıyorum dışarıya 2-2.30 saat sonra hava kararınca alıyorum içeri. doğal olarak arkadaşlarıyla oynamak isteyecek buna bi lafım yok ama benden çok uzaklaştı. önceden yat-dön-öl her verdiğim komuta karşılık veriyodu ama şimdi sadece otur ve pati ver yapıyor hiç bir şekilde yat komutuna cevap vermiyor. sorun değil robot olmasını beklemiyorum:) ama benim asıl sorunum bazen kendisini sevdirmiyor başına elimi uzatıyorum kafasını kaçırıyor. mesela bugün beni hiç görmedi akşam kulübesinden havlıyodu bende çıktım balkondan seslendim hiç sallamadı beni sahibim gelmiş bi göreyim falan hiçbi tepki yok. üzüldüm bende Mutsuz nedir bu davranış bi anlam veremiyorum. hiçbi şekilde kötü davranmadım köpeğime acaba çok sevecen yaklaştığım içinmi böyle oldu:) nasıl karşılık vermeliyim bu davranışlarına bir yardımcı olurmusunuz özellikle profesyoneller. çok uzun yazdım ama kusura bakmayın
Başa dön
Kullanıcı profilini gör. Özel mesaj gönder
cash01

MesajTarih: 04 Aralık 2009 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

iyide köpeğini niye tek salıyorsunki :S sende gezsene Gülümseyen bide dişi dışarda çok sapık erkek köpekler var dikkat et.kısırlaştırmışsın yavru olmaz ama hastalık kapabilir.
Bloklandı rapjunior

Sarı Kırmızı Kırmızı Kırmızı

MesajTarih: 04 Aralık 2009 21:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cash01 kısırlaştırılmış dişiyle hiç bi köpek çiftleşmez merak etme Çok Mutlu herhangi bi hormon koku salgılamadığından robot gibi Göz Kırpan
Dobbyberk

MesajTarih: 04 Aralık 2009 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Belki de patronun kim olduğunu untmuş olabilir dışarıda istediği zaman özgürce dolaşırken. Bence onunla biraz daha fazla vakit geçirin. Beraber yürüyüşlere çıkın, oyun oynayın gün içinde olabildiğiniz kadar yan yana olun. Sık sık temas edin birbirinize.

En son Dobbyberk tarafından 04 Aralık 2009 21:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
cash01

MesajTarih: 04 Aralık 2009 22:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

rapjunior demiş ki:
cash01 kısırlaştırılmış dişiyle hiç bi köpek çiftleşmez merak etme Çok Mutlu herhangi bi hormon koku salgılamadığından robot gibi Göz Kırpan

bunu bilmiyordum saol Gülümseyen
pekmezm

MesajTarih: 04 Aralık 2009 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Dobbyberk e katılıorum kopeklerde insanlar gibi kim serbest kalırsa bağzılarıda ailelerini sallamıyor dışarıda it(lafın gelişi ) Gülen kopuk dolu onlarda ole mesela .. bence yapman gereken onunla oyunlar oynaman gezilere cıkman mesela yemını elınden verebılrsın buda hosalarına gıder yanı kısacası bıraz gozunun onunde bulunsun hareketlerını analiz et dısarıda bu kopek 2 2.5 saat napıor hatası varmı falan Cool
mertblade

MesajTarih: 05 Aralık 2009 00:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için. önerilerinizi deneyeceğim. ama üzülüyorum mesela kendinden düşün sen arkadaşlarınla mı gezmek istersin yoksa ailenle yürümekmi örneğin:D zaten ne geldiyse başıma iyi niyetim yüzünden geldi:D bide köpeğim gel komutuna asla uymaz elimde kemik görse zar zor gelir bugün bağırıyorum dışarıda gel diye hiç salladığı yok sonra komşu geldi bi bağırdı badem çabuk eve gel diye anaaa bi baktım benim badem koşarak geliyo. iyice moralim bozuldu. hani köpeğe kötü davranırsın böyle yapar ama ben bugüne kadar hep iyilikle yaklaştım. dışarıda ne yapıyo diye sormuşsun diğer köpeklerle tarla bayır koşuyolar güreşiyolar tam keyif:D deneyecem önerilerinizi teşekkür ederim tekrardan
Başa dön
kutup96

MesajTarih: 17 Aralık 2009 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Rockçı çok salma dışarı hastalık kapabilir Gülen
Başa dön
reis41

MesajTarih: 18 Aralık 2009 21:27    Mesaj konusu: golden retriever Alıntıyla Cevap Ver

köpeginiz kesinlikle sizin sahibini oldugunu bliyordur ama siz onu pek fazla dışarıya salmayın onunla olabildigince çok vakit geçirin sizin yanınızda olsun gitikçe düzelir merak etmeyin
Başa dön
tatyanatr

Sarı

MesajTarih: 18 Aralık 2009 21:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Köpeğinizin tabii başka köpeklerle sosyalleşmesini istemenizi vs... anlıyabiliyorum ancak diğer arkadaşların dediği gibi bu sizin gözetiminiz altındayken daha iyi olur.
Birincisi köpeğiniz 'sürünün' peşine takılıp, herhangi bir yere gidebilir ve başına bir kaza vs... gelebilir. Nasıl bulacaksınız o zaman onu?
Veya 'sürüsüyle' başka bir köpek grubuna rastlıyabilir... yaklaşım dostça olmıyabilir, kavga neticesi yaralanabilir... sizin ruhunuz bile duymaz.
Vs gibi bir çok örnek sıralanabilir.
En doğrusu köpeğinizle sizin beraber dışarı çıkmanız, eğer etrafı güvenli bir alan ise onu sebest bırakıp arkadaşlarıylada oynamasına izin verebilirsiniz. Ancak siz 'gel' dediğinizde 'gel' komutuna uyması gerekir. Forumda tasmasız yürüyüş, gel komutu vs... hakkında bir sürü başlık var onları okuyup köpeğinize gel komutunu nasıl öğretebileceğinize dairde bilgi alabilirsiniz.
Öte yandan 'yat' komutu köpekler için bayağı 'boyun eğen' bir komuttur. Köpeğiniz dışarıda daha özgür kaldıkça, sizin onun üzerinde kontrolünüzün azalması mümkün. Dolaysıyla köpeğinizi birincisi bu kadar serbest bırakmamalı, ve temel itaat komutlarını devamlı tekrarlamayı ve eğitimine devam etmeyi ihmal etmemelisiniz.
Başa dön
mertblade

MesajTarih: 31 Aralık 2009 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

cevaplarınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim 2-3 haftadır kendim gezdiriyorum her gün 1 saat falan.şimdi düzene girdi baya eskisi gibi değil. teşekkür ederim tekrardan
Başa dön
tatyanatr

Sarı

MesajTarih: 01 Ocak 2010 15:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Gülen

Unutmayın o sizin köpeğiniz. Sizden ne kadar ilgi, alaka görürse (şımartın demiyorum ama yürüyüşü bile paylaşmak, bir komutu doğru uyguladığında sizin tarafınızdan övülmek) - aranızdaki bağ bir o kadarda pekişir...
Başa dön
-DOGO-

MesajTarih: 04 Ocak 2010 21:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Köpeğinizle birlikte siz çııp oynasanız yani oynatsanız yada evde daha iyi olur sizi daha cok sever
gokreıs

MesajTarih: 06 Ocak 2010 16:50    Mesaj konusu: KÖPEĞİM BENİ SEVMİYOR OLABİLİRMİ Alıntıyla Cevap Ver

BEN KESİNLİKLE DOBBYBERKE KATILIORUM VE KÖPEKLERDEN ANLADIĞINI HEMEN GÖSTERDİĞİNE İNANIYORUM. AÇK SEVER... Rockçı
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder    Havhav.com Forum Ana Sayfası -> Köpek Davranışları
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

© 2003. Her hakkı saklıdır.