Yardım Email Gönder
Şifremi Unuttum!
Sağlık | Köpek Psikolojisi | Eğitim | Dernek-Barınaklar | Haberler | Söyleşi | Irklar | Konuk Veteriner | Havhav Gündem | O'nun Anısına
Sizin Yazılarınız | Gamze'nin Kalemi | Yazın Yarışın | İlan Panosu | Duyurular | Linkler | Reklam | Barınaklara Köprü | Veteriner Bilgi Bankası
 SSSForum Ana Sayfa  SSSForum Kuralları  SSSSSS   AramaArama   Üye OlÜye Ol   ProfilProfil   Özel MesajÖzel Mesaj   GirişGiriş 

tuvalet egitimi..

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder    Havhav.com Forum Ana Sayfası -> Eğitmenimize Sorun
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
snowbln

MesajTarih: 26 Aralık 2009 04:28    Mesaj konusu: tuvalet egitimi.. Alıntıyla Cevap Ver

benim köpegim kücük ırk.tuvalet egitimini tamamen almıs durumda (uzun ugraslar sonucu Gülümseyen ) pedinden baska bir yere yapmior.suan 4 aylık..okulum oldugundan dolayı,ona pek vakit ayıramadigim icinde disarda tuvalet egitimini vermek istemiyorum;cünkü o kadar vaktim yok maalesef.zaten egitimini almis durumda,ilerleyen zamandada pedinin üzerine yapmasinda herhangi bir sakınca olurmu? yani beni ve kendisini rahatsız edecek sekilde cisinde agir bir koku gibi.. kafam cok karısık.bu sekilde devammı etmeyliyim,yoksa disarda egitim vermelimiyim? yardımcı olursanız sevinirim..
oykuozu

MesajTarih: 27 Aralık 2009 22:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

merhaba,

ben de butu gun evde yokum sabah ve aksam dısarı cıkarıyorum çişini ve kakasını dışarı yapıyor, ama ben yokken de evde çişini pedine yapıyor ve kakasın mümkün oldugu kadar tutuyor eve yapmamaya çalışıyor. bence ped dışında dışarıya da alıştırın.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör. Özel mesaj gönder
EfeYildiz

MesajTarih: 03 Ocak 2010 00:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

vakit buldukca tuvalet ihtiyacı için köpeğinizin tuvalet yapması muhtemel saatlerde dışarı çıkartın. pek bir seçenek olarak kalabilir ama önceliğin dışarı yapmak olduğunu anlatabilirsiniz.
Kullanıcı profilini gör. Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder    Havhav.com Forum Ana Sayfası -> Eğitmenimize Sorun
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

© 2003. Her hakkı saklıdır.