| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
snowbln
|
|
Tarih: 26 Aralık 2009 04:28 Mesaj konusu: tuvalet egitimi.. |
|
|
benim köpegim kücük ırk.tuvalet egitimini tamamen almıs durumda (uzun ugraslar sonucu ) pedinden baska bir yere yapmior.suan 4 aylık..okulum oldugundan dolayı,ona pek vakit ayıramadigim icinde disarda tuvalet egitimini vermek istemiyorum;cünkü o kadar vaktim yok maalesef.zaten egitimini almis durumda,ilerleyen zamandada pedinin üzerine yapmasinda herhangi bir sakınca olurmu? yani beni ve kendisini rahatsız edecek sekilde cisinde agir bir koku gibi.. kafam cok karısık.bu sekilde devammı etmeyliyim,yoksa disarda egitim vermelimiyim? yardımcı olursanız sevinirim.. _________________ *snow* |
|
| Başa dön |
|
 |
oykuozu
|
|
Tarih: 27 Aralık 2009 22:10 Mesaj konusu: |
|
|
merhaba,
ben de butu gun evde yokum sabah ve aksam dısarı cıkarıyorum çişini ve kakasını dışarı yapıyor, ama ben yokken de evde çişini pedine yapıyor ve kakasın mümkün oldugu kadar tutuyor eve yapmamaya çalışıyor. bence ped dışında dışarıya da alıştırın. |
|
| Başa dön |
|
 |
EfeYildiz
|
|
Tarih: 03 Ocak 2010 00:19 Mesaj konusu: |
|
|
vakit buldukca tuvalet ihtiyacı için köpeğinizin tuvalet yapması muhtemel saatlerde dışarı çıkartın. pek bir seçenek olarak kalabilir ama önceliğin dışarı yapmak olduğunu anlatabilirsiniz. _________________ İsmail Efe Yıldız
Köpek eğitmeni |
|
| Başa dön |
|
 |
|