Yardım Email Gönder
Şifremi Unuttum!
Sağlık | Köpek Psikolojisi | Eğitim | Dernek-Barınaklar | Haberler | Söyleşi | Irklar | Konuk Veteriner | Havhav Gündem | O'nun Anısına
Sizin Yazılarınız | Gamze'nin Kalemi | Yazın Yarışın | İlan Panosu | Duyurular | Linkler | Reklam | Barınaklara Köprü | Veteriner Bilgi Bankası
 SSSForum Ana Sayfa  SSSForum Kuralları  SSSSSS   AramaArama   Üye OlÜye Ol   ProfilProfil   Özel MesajÖzel Mesaj   GirişGiriş 

havlama tasması

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder    Havhav.com Forum Ana Sayfası -> Köpek Davranışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
canım-sindy

MesajTarih: 28 Aralık 2009 21:49    Mesaj konusu: havlama tasması Alıntıyla Cevap Ver

ARKADAŞLAR HAVLAMA TASMALARARI KÖPEKLERİN HAVLAMASINI ENGELLİYOR OLABİLİR ANCAK SAĞLIĞINA PEK YARARLI DEĞİL ŞİMDİ AÇIKLIYACAĞIM BU TASMALAR KÖPEK ÇOK HAVLAYINCA SİNYAL VEREREK SPREY SIKAR BU SPRAY KÖPEĞİ SAKİNLEŞTİRİR ANCAK KÖPEĞİNİZ ÇOK SİNİRLİYSE DAĞA ÇOK SİNİRLENİP DAHA DA ÇOK HAVLAYABİLİR KÖPEĞİNİZE SPRY SIKTIKTAN SONRADA EĞER HAVLAMASI KESİLMESSE (BURASI ACI) KÖPEĞİNİZİN BOYNUNA ŞOK ELEKTRİK VERİR VE BÖYLECE SUSMASINI SAĞLAR ANCAK KÖPEĞİNİZ ACI ÇEKER YANİ SAĞLIĞA PEK YARARLI BİŞİ DEİL EĞER KÖPEĞİNİZ 2,,,3 YAŞINDAN KÜÇÜKSE ÖNERMEM ACI ÇEKMESİNİ İZLEYEMESSİNİZ ... BENİM BİLGİLERİM BU KADAR İNŞALLAH YARDIMCI OLMUŞUMDUR...!!!!!
penelerene

MesajTarih: 01 Ocak 2010 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Ultrasonik ses dalgaları yayarak engelleyenlerde var arkadaslar zaten bu dediğinizin kullanımı yasak.Ses dalgasından rahatsız olan dostunuz susabilirde ama susmayabilirde...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör. Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder    Havhav.com Forum Ana Sayfası -> Köpek Davranışları
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

© 2003. Her hakkı saklıdır.