| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
syt55
|
|
Tarih: 30 Aralık 2009 17:51 Mesaj konusu: Köpeğimin Cinsi Ne Acaba ? [Adı Çomar x)] |
|
|
Köpeğimin cinsi nedir acaba ? yolda buldum ama merak ettim ne cins ?
hayatımda hiç köpek bakmadım ve köpeklerle ilgili hiç birşey bilmiyorum .
acaba bu köpeği nasıl besleyebilirim aşılarını ne zman hangi ayında yaptırabilriim bilgisi olan arkdşlar söyleyebilrimi şimdiden saolun.
işte resimleri ;
 |
|
| Başa dön |
|
 |
hemsi
|
|
Tarih: 30 Aralık 2009 18:31 Mesaj konusu: |
|
|
bence kangal kırması benimde köpeğim yok ama köpekleri çok araştırdım aşılarına gelince hemen yaptır ki eğitime erken başlayasın veterinerde gerekenleri yaparlar zaten ,eğitiminide ise onu götürebilecegin her yere götür ve her şeyi göster ki büyüdüğünde yanlış tepki verip sizi üzmesin ve arama motoruna uzman tv yazarsan köpek eğitimini daha iyi anlarsın bütün istediğin eğitimleri vermeyi unutma çünkü bazı insanlar vermiyor sonra köpekler agrasif oluyor böylece milletin köpeklere bakışı değişiyor  _________________ ___.-*golden*-.___ |
|
| Başa dön |
|
 |
syt55
|
|
Tarih: 30 Aralık 2009 18:38 Mesaj konusu: |
|
|
| kardeş kırma oldugunu nerden anlıyoruz ? bide ben bunun aşılarını sordum 4 aylıkken yapılıomuş , gençlik aşısı 15 tlmiş dorumu ? |
|
| Başa dön |
|
 |
hemsi
|
|
Tarih: 01 Ocak 2010 19:47 Mesaj konusu: |
|
|
özür dilerim bizde 2 bilgisiyar vardı önceki baktığımda rengi kırma gibiydi bu bilgisiyarda baktım saf da olabilir pek kırma havası vermiyor bana ama gene söylediğim gibi bende köpek hiç beslemedim aşılara gelince bu konuda pek çok ve güvenilir bilgim yok ama siz en iyisi veterinere bütün bu konuları sorun cinsini aşıları eğitimi vs
artık siz ve köpeğiniz için hayırlısı  _________________ ___.-*golden*-.___ |
|
| Başa dön |
|
 |
tatyanatr
|
|
Tarih: 01 Ocak 2010 19:55 Mesaj konusu: |
|
|
Kangala benziyor...
Aşıları için 4 ayı beklememelisiniz... aşağıdaki linke bakın:
Köpeklerde aşı takvimi: http://www.havhav.com/konu/14/
Samsunda veterinerlik fakültesi var, size yakınsa orda da yaptırabilirsiniz. Aşı fiyatları TRde bir bölgeden bir bölgeye hatta bir şehirin içinde bile değişiyor.
Ondokuz Mayıs Üni. Vet Fakültesi: http://www2.omu.edu.tr/akademikbirimler/veteriner/
Bu ilk köpeğiniz ise beslenme, bakım ve eğitim hakkında kendinizi bilgilendirmek için en doğrusu köpek bakım ve eğitimi hakkında kitap almanız.
Bir kaç öneri
KİTAPLAR:
Köpek Eğitimi for Dummies, Meraklısına....Yazar: Jack Volhard ve Wendy Volhard. Bu kitap Türkçede daha yeni çıktı ve çok basit dahi olsa, köpekler hakkında iyi bilgi veriyor.
Hem eğitim hem de köpeğinize öğretebileceğiniz oyunlar içeren bir kitap:
Her Yönüyle Köpek Eğitimi, Yazar: Gerilyn J. Bielakiewicz
Her yönüyle köpek bakımı, Yazar: Carlo Devito and Amy Ammen
Yazar: Bruce Fogle'in bir kaç kitabı Türkçeye çevrilmiş diye biliyorum, bunlardan bir tanesi: Köpek Eğitimi El Kitabı
Uygulamalı Köpek Bakımı ve Eğitimi, Yazar: David Sands |
|
| Başa dön |
|
 |
Zeus17
|
|
Tarih: 02 Ocak 2010 23:37 Mesaj konusu: |
|
|
lan ne kırması kars çoban köpeği bu kardeşim cok şnslısın yolda bulduuna dünyanın en büyük 2. köpeği olarak geçiyo resmi olarak ama bn bilemem snçta _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
|