| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
isme cisme gerek yok xD
|
|
Tarih: 01 Ocak 2010 22:02 Mesaj konusu: boxer mı sibirya kurdu mu? :/ |
|
|
| ben boxer almayı düşünüodum fakat havalar burda çokta ii sayılmaz bu nedenle sibirya kurdu istedim fakat aklım boxer da sizce hangisi ?? |
|
| Başa dön |
|
 |
rapjunior
|
|
Tarih: 02 Ocak 2010 01:08 Mesaj konusu: |
|
|
ne amaçla köpek alacaksın nerde besleyeceksin öğrenci misin ne kadar zaman ayıracaksın yetli bilgin var mı daha önce köpek besledin mi çok farklı özellikte ırklar ayakkabı alıcakmış gibi sormuşsun  _________________ † маѓїјцапа |
|
| Başa dön |
|
 |
TalhaTeo
|
|
Tarih: 02 Ocak 2010 12:55 Mesaj konusu: |
|
|
| ..... |
|
| Başa dön |
|
 |
isme cisme gerek yok xD
|
|
Tarih: 02 Ocak 2010 15:23 Mesaj konusu: |
|
|
| bahçede beslicem köpekleri sevdiğim için beslemeyi düşünüorum öğrenciyim ama yeterli zaman ayırabilirim ama hangisi konusunda bi karar veremedim : / |
|
| Başa dön |
|
 |
rapjunior
|
|
Tarih: 02 Ocak 2010 16:22 Mesaj konusu: |
|
|
sana ne dersem yanlış yapmış olucam bilemiyorum... _________________ † маѓїјцапа |
|
| Başa dön |
|
 |
lindaliza
|
|
Tarih: 03 Ocak 2010 15:23 Mesaj konusu: |
|
|
| sibirya al boxerlar yağışlı ve çok soğuk havada eklem ağrısı çekebiliyolar.. kesinlikle husky almalısın |
|
| Başa dön |
|
 |
isme cisme gerek yokxD
|
|
Tarih: 04 Ocak 2010 21:36 Mesaj konusu: |
|
|
| teşekkürler . ama husklerin eğitimi zor oluo die geçio çoğu sitede bu konuda bilği verebilirseniz sevinirim. |
|
| Başa dön |
|
 |
BİBER-SEYMA
|
|
Tarih: 04 Ocak 2010 21:56 Mesaj konusu: |
|
|
ben çok akıllı haskiler tanıyorum.yaşlı bi teyze ayaklarından rahatsız ve yalnız kalıyodu yürümekte zorlanıyodu o getir bunu götür herşeyi o götürüp getiriyodu ona. bi tanesi dişleri dökülürken sahibine gidip ağzını açıyomuş sahibi çekince dişini elini yalıyomuş bi saat tşk anlamında vs. bence onun eğtimi size de bağlı _________________ 20831444biber |
|
| Başa dön |
|
 |
isme cisme gerek yokxD
|
|
Tarih: 05 Ocak 2010 21:34 Mesaj konusu: |
|
|
| tmm ... çok güzel yha çok akıllı hayvanlar. |
|
| Başa dön |
|
 |
gokreıs
|
|
Tarih: 06 Ocak 2010 16:24 Mesaj konusu: HUSKMİ BOXWEMI |
|
|
| HAYIR KESİNLİKLE HUSKY ALMA.BOWER DA ALMA.HUSK KAFASINA GÖRE TAKILIR VE 100 HUSKY VARSA BUNDAN 1 VEA 2Sİ ANCA EĞİTİLİR.BOWERIN ÖZELLİKLERİNİ BİLMİORUM AMA SANA KESİNLİKLE ALMAN ÇOBAN KÖPEĞİNİ ÖNERİYORUM.. |
|
| Başa dön |
|
 |
PaC
|
|
Tarih: 09 Ocak 2010 03:11 Mesaj konusu: |
|
|
| boxer larında egitim olarak pek farkı yok senin ilgilenmene baglı birazda bütün köpekler aynıdır ne kadar ilgilenirsen egitimi için o kadar karşılıgını alırsın soguk bir iklime sahipse bulundugun yer husky tavsiye ederim ama 2side çok farklı karakterlerde köpekler sadece görünüşlerine bakarak köpek almayalım lütfen öncelikle sana uygun olan bi köpek seç ondan sonra diger özelliklerine bakarsın |
|
| Başa dön |
|
 |
ackçakıl
|
|
Tarih: 10 Ocak 2010 10:19 Mesaj konusu: |
|
|
| ben sana kesinlikle boxer öneririm bende öğrenciyim. inanılmaz akılllı çok çabuk eğitilebilen bi köpek ama vakit ayırıp onun egzersiz yaptırmalısın ve oyunlarına katılmalısın bu benim ilk boxerım ama arkadaşımın köpeğinini yavrusu uzun zamandır bildiğim bi ırk yani,sahibinin isteklerini her an yerine getirmeye hazır gayet şımarık ama tanımadığı birine karşı temkinle. karar senin unutma uzun yıllar o sana muhtaç sevgine muhtaç! |
|
| Başa dön |
|
 |
KafKaf95
|
|
Tarih: 13 Ocak 2010 21:24 Mesaj konusu: |
|
|
eğer bu iki ırk arasında kaldıysan be boxer tavsiye ederim çünkü araştırmalarıma göre huskyler zor eğitiliyor ve çok başına buyruk.çok özgürlüklerine düşkünler.bir yazıda husky sahibinin köpeğini bıraktığı zaman geri gelmediğini okudum bunun için çözüm arıyordu. fakat boxerlar daha kolay eğitiliyor ve daha sadıklar. tabi bu yazdıklarım sadece teorik bilgi hiçbiri kendi deneyimim deil çünkü bende köpek alıcam ve araştırma yapıyorum.
ama bence rottweiler yada alman kurdu arasında seçim yap.
http://www.evcilkopekler.com/ bence bu siteden yararlan çok faydalı bilgiler var. |
|
| Başa dön |
|
 |
KafKaf95
|
|
Tarih: 13 Ocak 2010 21:24 Mesaj konusu: |
|
|
eğer bu iki ırk arasında kaldıysan be boxer tavsiye ederim çünkü araştırmalarıma göre huskyler zor eğitiliyor ve çok başına buyruk.çok özgürlüklerine düşkünler.bir yazıda husky sahibinin köpeğini bıraktığı zaman geri gelmediğini okudum bunun için çözüm arıyordu. fakat boxerlar daha kolay eğitiliyor ve daha sadıklar. tabi bu yazdıklarım sadece teorik bilgi hiçbiri kendi deneyimim deil çünkü bende köpek alıcam ve araştırma yapıyorum.
ama bence rottweiler yada alman kurdu arasında seçim yapmalısın.
http://www.evcilkopekler.com/ bence bu siteden yararlan çok faydalı bilgiler var. |
|
| Başa dön |
|
 |
pekmezm
|
|
Tarih: 15 Ocak 2010 16:37 Mesaj konusu: |
|
|
bilmiyorum ne kadar araştırdın ama birincisi boxer dışarda bakılmaz ha bakanlar varmıdır vardır ama dışarda kalamazlar daha evcildir ikincisi sibirya kurtlarının zekası ile ilgili yorum yapan arkdaş çok saçmalamıs bu hayvan gerızekalı degıldır sadece sıkılgandır onemlı olan dogru eğitim verebilmektir kontrolu sen kendı elınde tut yavru ıken 2 aylık falan ken egıtmeye basla bı sorun olmaz o arkadas 100 tane husky besledımı acaba da 2 tanesının zekı olduna kanaat getirmiş kulaktan dogma bılgılerle yorum yapmayın bence topicte arastır kesın bıseyler bulursun _________________ pekmez geleceğim bir gün yanına... |
|
| Başa dön |
|
 |
|