Yardım Email Gönder
Şifremi Unuttum!
Sağlık | Köpek Psikolojisi | Eğitim | Dernek-Barınaklar | Haberler | Söyleşi | Irklar | Konuk Veteriner | Havhav Gündem | O'nun Anısına
Sizin Yazılarınız | Gamze'nin Kalemi | Yazın Yarışın | İlan Panosu | Duyurular | Linkler | Reklam | Barınaklara Köprü | Veteriner Bilgi Bankası
 SSSForum Ana Sayfa  SSSForum Kuralları  SSSSSS   AramaArama   Üye OlÜye Ol   ProfilProfil   Özel MesajÖzel Mesaj   GirişGiriş 

boxer mı sibirya kurdu mu? :/
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder    Havhav.com Forum Ana Sayfası -> Serbest Kürsü
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
isme cisme gerek yok xD

MesajTarih: 01 Ocak 2010 22:02    Mesaj konusu: boxer mı sibirya kurdu mu? :/ Alıntıyla Cevap Ver

ben boxer almayı düşünüodum fakat havalar burda çokta ii sayılmaz bu nedenle sibirya kurdu istedim fakat aklım boxer da sizce hangisi ??
Başa dön
Kullanıcı profilini gör. Özel mesaj gönder
Bloklandı rapjunior

Sarı Kırmızı Kırmızı Kırmızı

MesajTarih: 02 Ocak 2010 01:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ne amaçla köpek alacaksın nerde besleyeceksin öğrenci misin ne kadar zaman ayıracaksın yetli bilgin var mı daha önce köpek besledin mi çok farklı özellikte ırklar ayakkabı alıcakmış gibi sormuşsun Çok Mutlu
TalhaTeo

Sarı

MesajTarih: 02 Ocak 2010 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

.....
Başa dön
isme cisme gerek yok xD

MesajTarih: 02 Ocak 2010 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bahçede beslicem köpekleri sevdiğim için beslemeyi düşünüorum öğrenciyim ama yeterli zaman ayırabilirim ama hangisi konusunda bi karar veremedim : /
Başa dön
Bloklandı rapjunior

Sarı Kırmızı Kırmızı Kırmızı

MesajTarih: 02 Ocak 2010 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sana ne dersem yanlış yapmış olucam bilemiyorum...
lindaliza

MesajTarih: 03 Ocak 2010 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sibirya al boxerlar yağışlı ve çok soğuk havada eklem ağrısı çekebiliyolar.. kesinlikle husky almalısın
Başa dön
isme cisme gerek yokxD

MesajTarih: 04 Ocak 2010 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

teşekkürler . ama husklerin eğitimi zor oluo die geçio çoğu sitede bu konuda bilği verebilirseniz sevinirim.
Başa dön
BİBER-SEYMA

MesajTarih: 04 Ocak 2010 21:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben çok akıllı haskiler tanıyorum.yaşlı bi teyze ayaklarından rahatsız ve yalnız kalıyodu yürümekte zorlanıyodu o getir bunu götür herşeyi o götürüp getiriyodu ona. bi tanesi dişleri dökülürken sahibine gidip ağzını açıyomuş sahibi çekince dişini elini yalıyomuş bi saat tşk anlamında vs. bence onun eğtimi size de bağlı
isme cisme gerek yokxD

MesajTarih: 05 Ocak 2010 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

tmm ... çok güzel yha çok akıllı hayvanlar.
Başa dön
gokreıs

MesajTarih: 06 Ocak 2010 16:24    Mesaj konusu: HUSKMİ BOXWEMI Alıntıyla Cevap Ver

HAYIR KESİNLİKLE HUSKY ALMA.BOWER DA ALMA.HUSK KAFASINA GÖRE TAKILIR VE 100 HUSKY VARSA BUNDAN 1 VEA 2Sİ ANCA EĞİTİLİR.BOWERIN ÖZELLİKLERİNİ BİLMİORUM AMA SANA KESİNLİKLE ALMAN ÇOBAN KÖPEĞİNİ ÖNERİYORUM..
Başa dön
PaC

MesajTarih: 09 Ocak 2010 03:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

boxer larında egitim olarak pek farkı yok senin ilgilenmene baglı birazda bütün köpekler aynıdır ne kadar ilgilenirsen egitimi için o kadar karşılıgını alırsın soguk bir iklime sahipse bulundugun yer husky tavsiye ederim ama 2side çok farklı karakterlerde köpekler sadece görünüşlerine bakarak köpek almayalım lütfen öncelikle sana uygun olan bi köpek seç ondan sonra diger özelliklerine bakarsın
Başa dön
ackçakıl

MesajTarih: 10 Ocak 2010 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ben sana kesinlikle boxer öneririm bende öğrenciyim. inanılmaz akılllı çok çabuk eğitilebilen bi köpek ama vakit ayırıp onun egzersiz yaptırmalısın ve oyunlarına katılmalısın bu benim ilk boxerım ama arkadaşımın köpeğinini yavrusu uzun zamandır bildiğim bi ırk yani,sahibinin isteklerini her an yerine getirmeye hazır gayet şımarık ama tanımadığı birine karşı temkinle. karar senin unutma uzun yıllar o sana muhtaç sevgine muhtaç!
Başa dön
KafKaf95

MesajTarih: 13 Ocak 2010 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eğer bu iki ırk arasında kaldıysan be boxer tavsiye ederim çünkü araştırmalarıma göre huskyler zor eğitiliyor ve çok başına buyruk.çok özgürlüklerine düşkünler.bir yazıda husky sahibinin köpeğini bıraktığı zaman geri gelmediğini okudum bunun için çözüm arıyordu. fakat boxerlar daha kolay eğitiliyor ve daha sadıklar. tabi bu yazdıklarım sadece teorik bilgi hiçbiri kendi deneyimim deil çünkü bende köpek alıcam ve araştırma yapıyorum.
ama bence rottweiler yada alman kurdu arasında seçim yap.

http://www.evcilkopekler.com/ bence bu siteden yararlan çok faydalı bilgiler var.
Başa dön
KafKaf95

MesajTarih: 13 Ocak 2010 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

eğer bu iki ırk arasında kaldıysan be boxer tavsiye ederim çünkü araştırmalarıma göre huskyler zor eğitiliyor ve çok başına buyruk.çok özgürlüklerine düşkünler.bir yazıda husky sahibinin köpeğini bıraktığı zaman geri gelmediğini okudum bunun için çözüm arıyordu. fakat boxerlar daha kolay eğitiliyor ve daha sadıklar. tabi bu yazdıklarım sadece teorik bilgi hiçbiri kendi deneyimim deil çünkü bende köpek alıcam ve araştırma yapıyorum.
ama bence rottweiler yada alman kurdu arasında seçim yapmalısın.

http://www.evcilkopekler.com/ bence bu siteden yararlan çok faydalı bilgiler var.
Başa dön
pekmezm

MesajTarih: 15 Ocak 2010 16:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bilmiyorum ne kadar araştırdın ama birincisi boxer dışarda bakılmaz ha bakanlar varmıdır vardır ama dışarda kalamazlar daha evcildir ikincisi sibirya kurtlarının zekası ile ilgili yorum yapan arkdaş çok saçmalamıs bu hayvan gerızekalı degıldır sadece sıkılgandır onemlı olan dogru eğitim verebilmektir kontrolu sen kendı elınde tut yavru ıken 2 aylık falan ken egıtmeye basla bı sorun olmaz o arkadas 100 tane husky besledımı acaba da 2 tanesının zekı olduna kanaat getirmiş kulaktan dogma bılgılerle yorum yapmayın bence topicte arastır kesın bıseyler bulursun
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder    Havhav.com Forum Ana Sayfası -> Serbest Kürsü Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

© 2003. Her hakkı saklıdır.