Yardım Email Gönder
Şifremi Unuttum!
Sağlık | Köpek Psikolojisi | Eğitim | Dernek-Barınaklar | Haberler | Söyleşi | Irklar | Konuk Veteriner | Havhav Gündem | O'nun Anısına
Sizin Yazılarınız | Gamze'nin Kalemi | Yazın Yarışın | İlan Panosu | Duyurular | Linkler | Reklam | Barınaklara Köprü | Veteriner Bilgi Bankası
 SSSForum Ana Sayfa  SSSForum Kuralları  SSSSSS   AramaArama   Üye OlÜye Ol   ProfilProfil   Özel MesajÖzel Mesaj   GirişGiriş 

lütfen bana yardım edin

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder    Havhav.com Forum Ana Sayfası -> Eğitmenimize Sorun
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
golge35

MesajTarih: 02 Ocak 2010 01:39    Mesaj konusu: lütfen bana yardım edin Alıntıyla Cevap Ver

Merhabalar size izmirden yazıyorum.
2 yıldır evimde köpek besliyorum . Evimde 1 adet 3,5 yaşında dogo,2 yaşında 1 cane corsa ve 1 adet de 1 yaşında kendi dogomun yavrusu var. Golge yani cane corsa olan 3 aylıkken satın aldım dogoda eve geldiğinde yaşında idi. Anlıyacağınız gölgeyi hera sahiplenmişti. Fakat 1 ay önce ikiside ciddi şekilde yaralanmak üzere birbirlerine girmişler ve zorla ayırmıştık. 1 aydır hayvanları birbirlerini görecek şekilde fakat zincirlemek suretiyle tutuyorduk. Bu gün artık aralarında sorun kalmamıştır diye umark serbest bıraktığımızda tekrar birbirlerine girdiler ve sahibleri olan bizleride yaralamak suretiyle zor ayırdık.
Şu anda ne yapmamız gerektiği konusunda hiçbir fikrimiz yok. Onlardan ayrılmak istemiyoruz fakat bu şekilde gözleri dönmüş şekilde sahiplerine saldırma konusunuda hazmedemiyoruz. Lütfen bize yardım edin. Teşekkürler
Başa dön
Kullanıcı profilini gör. Özel mesaj gönder
EfeYildiz

MesajTarih: 03 Ocak 2010 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cinsiyetleri nedir ikiside erkek mi?
golge35

MesajTarih: 03 Ocak 2010 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hayır 3üde dişi
Başa dön
golge35

MesajTarih: 03 Ocak 2010 21:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

hayır 3üde dişi
Başa dön
tatyanatr

Sarı

MesajTarih: 04 Ocak 2010 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Köpeklerin hepsinin yaşı birbirine yakın, özellikle aynı 'aileden' olanlar arasında böyle kavgalar görülür. Bu genelde bir rekabet, kendi aralarında üstünlük için yapılan kavgalardır. Yalnız köpeklerin birbirine ve hatta size zarar verecek raddeye geldiyse, ve bu kavgaları önliyemiyorsanız opsyonlarınıız bir daha değerlendirmeniz şart.
Ayrıca yazınızda köpekleri 'zincirle' ayrı yerde tutuyoruz demişsiniz. Genelde de bu köpekler zinicre bağlı mı tutulu? Biliyorsunuz zincire bağlı, bütün gün bir küçük alana mahkum edilmiş köpeklerde agresyon görülmesi çok normaldir. Bu tarz köpeklerde kesinlikle davranış bozuklukları gelişir.
Başa dön
golge35

MesajTarih: 04 Ocak 2010 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim. Yanıtınızda opsiyonlarınızı değerlendirin derken neyi kastettiniz, ve biz bu kavgaları nasıl önleyebileceğimizkonusunda bize ne gibi tavsiyelerde bulunursunuz. Teşekkürler
Başa dön
tatyanatr

Sarı

MesajTarih: 04 Ocak 2010 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Köpeklerinizin yaşadığı mekanı, aralarında ilişkiyi, eğitim düzeylerini bilmeden görmeden size internet üzerinden yönlendirmek zor hatta hatalı olabilir.
En iyisi eğer mali imkanınız varsa, iyi bir köpek eğitmenin evinize gelip durumu gözlemlemesi, ve ne yapabileceğinizi ondan öğrenmeniz olur. Forumda İzmirde tavsiye edebilecek bir eğitmen varmı diye başlık açabilirsiniz. Bende sizin için araştırırım, kulağıma birşey çalınırsa özelden mesaj atarım.
Diğer opsyon ise ne yazık ki köpeklerden birini vermek olur.
Başa dön
TalhaTeo

Sarı

MesajTarih: 05 Ocak 2010 01:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ağızlık
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder    Havhav.com Forum Ana Sayfası -> Eğitmenimize Sorun
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

© 2003. Her hakkı saklıdır.