Yardım Email Gönder
Şifremi Unuttum!
Sağlık | Köpek Psikolojisi | Eğitim | Dernek-Barınaklar | Haberler | Söyleşi | Irklar | Konuk Veteriner | Havhav Gündem | O'nun Anısına
Sizin Yazılarınız | Gamze'nin Kalemi | Yazın Yarışın | İlan Panosu | Duyurular | Linkler | Reklam | Barınaklara Köprü | Veteriner Bilgi Bankası
 SSSForum Ana Sayfa  SSSForum Kuralları  SSSSSS   AramaArama   Üye OlÜye Ol   ProfilProfil   Özel MesajÖzel Mesaj   GirişGiriş 

Benim Alman Kurdum Kırmamı ? Bi Bakarmısınuız ?

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder    Havhav.com Forum Ana Sayfası -> Genel Konular
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Jimmy06

MesajTarih: 02 Ocak 2010 15:48    Mesaj konusu: Benim Alman Kurdum Kırmamı ? Bi Bakarmısınuız ? Alıntıyla Cevap Ver

merhaba arkadaşlar

geçen hafta bir alman kurdu aldım kırma yada safkan bi bakarmısınız ??

http://img338.imageshack.us/i/luckyyy.jpg/
alikucak

Sarı

MesajTarih: 02 Ocak 2010 17:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

arkadasım farkındamısın ama aynı konu ıle ılgılı üç adet başlık acmıs bulunuyorsun.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör. Özel mesaj gönder
Jimmy06

MesajTarih: 02 Ocak 2010 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Biliyorum Ama Safkanmı Kırmamı Olduğunu Öğrenmek İsyorum Ondan Dolayı 3 Başlık Açtım Özür Dilerim
Telling

MesajTarih: 04 Ocak 2010 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Resimlerden kesin bişey öğrenemeyiz kliniğimde olsaydınız derin incelerdik ama vücuttaki beyazlıklar kırma olduğunu gösterir ama belki ışık yansımasıdır dedimya resimden kesin birşey öğrenemeyiz.
Başa dön
alikucak

Sarı

MesajTarih: 04 Ocak 2010 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Jimmy06 demiş ki:
Biliyorum Ama Safkanmı Kırmamı Olduğunu Öğrenmek İsyorum Ondan Dolayı 3 Başlık Açtım Özür Dilerim

merhabalar.
forumda henuz yenı uyesınız.aynı baslıgı 3 kez acmanız emın olunuz sıze bır fayda saglamıyacagı gıbı aklınızı karıstıracak ve bızlerde nereye ne yazacagımızı sasıracagız.
bakınız tellınıg arkadasımız benım sıze daha once yaazdıgım yazının cokda benzerınız yazmıs.o sayfayı gorse yazdıgımı okuyacak ve aynı seylerı veya benzerını yazmıyacak ve bu zamanını daha faydalı bır mesajla degerlendırecek degılmı.
bır baslık actıgınızda onu guncel tutmak ıstıyorsanız zaman zaman başlıgınıza gırınız ve ''guncel '' dıye bır mesaj yazınız.forum baslıgınız bu sekılde ıstedıgınız surece guncel kalacaktır.
kolay gelsın.....
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder    Havhav.com Forum Ana Sayfası -> Genel Konular
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

© 2003. Her hakkı saklıdır.