| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Jimmy06
|
|
Tarih: 02 Ocak 2010 15:48 Mesaj konusu: Benim Alman Kurdum Kırmamı ? Bi Bakarmısınuız ? |
|
|
merhaba arkadaşlar
geçen hafta bir alman kurdu aldım kırma yada safkan bi bakarmısınız ??
http://img338.imageshack.us/i/luckyyy.jpg/ _________________ Losion (: |
|
| Başa dön |
|
 |
alikucak
|
|
Tarih: 02 Ocak 2010 17:26 Mesaj konusu: |
|
|
| arkadasım farkındamısın ama aynı konu ıle ılgılı üç adet başlık acmıs bulunuyorsun. |
|
| Başa dön |
|
 |
Jimmy06
|
|
Tarih: 02 Ocak 2010 18:56 Mesaj konusu: |
|
|
Biliyorum Ama Safkanmı Kırmamı Olduğunu Öğrenmek İsyorum Ondan Dolayı 3 Başlık Açtım Özür Dilerim _________________ Losion (: |
|
| Başa dön |
|
 |
Telling
|
|
Tarih: 04 Ocak 2010 18:25 Mesaj konusu: |
|
|
| Resimlerden kesin bişey öğrenemeyiz kliniğimde olsaydınız derin incelerdik ama vücuttaki beyazlıklar kırma olduğunu gösterir ama belki ışık yansımasıdır dedimya resimden kesin birşey öğrenemeyiz. |
|
| Başa dön |
|
 |
alikucak
|
|
Tarih: 04 Ocak 2010 18:56 Mesaj konusu: |
|
|
| Jimmy06 demiş ki: |
| Biliyorum Ama Safkanmı Kırmamı Olduğunu Öğrenmek İsyorum Ondan Dolayı 3 Başlık Açtım Özür Dilerim |
merhabalar.
forumda henuz yenı uyesınız.aynı baslıgı 3 kez acmanız emın olunuz sıze bır fayda saglamıyacagı gıbı aklınızı karıstıracak ve bızlerde nereye ne yazacagımızı sasıracagız.
bakınız tellınıg arkadasımız benım sıze daha once yaazdıgım yazının cokda benzerınız yazmıs.o sayfayı gorse yazdıgımı okuyacak ve aynı seylerı veya benzerını yazmıyacak ve bu zamanını daha faydalı bır mesajla degerlendırecek degılmı.
bır baslık actıgınızda onu guncel tutmak ıstıyorsanız zaman zaman başlıgınıza gırınız ve ''guncel '' dıye bır mesaj yazınız.forum baslıgınız bu sekılde ıstedıgınız surece guncel kalacaktır.
kolay gelsın..... |
|
| Başa dön |
|
 |
|