Yardım Email Gönder
Şifremi Unuttum!
Sağlık | Köpek Psikolojisi | Eğitim | Dernek-Barınaklar | Haberler | Söyleşi | Irklar | Konuk Veteriner | Havhav Gündem | O'nun Anısına
Sizin Yazılarınız | Gamze'nin Kalemi | Yazın Yarışın | İlan Panosu | Duyurular | Linkler | Reklam | Barınaklara Köprü | Veteriner Bilgi Bankası
 SSSForum Ana Sayfa  SSSForum Kuralları  SSSSSS   AramaArama   Üye OlÜye Ol   ProfilProfil   Özel MesajÖzel Mesaj   GirişGiriş 

Tasmasız Dolaştıramıyorum !

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder    Havhav.com Forum Ana Sayfası -> Serbest Kürsü
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Hsky-

MesajTarih: 02 Ocak 2010 19:06    Mesaj konusu: Tasmasız Dolaştıramıyorum ! Alıntıyla Cevap Ver

Herkese merhaba arkadaşlar. 7 aylık bir sibirya kurdum var. Tasmasız dolaştıramıyorum. bir iki kere kaçtı daha önce. 200 metre koşuo dönüyor bana bakıyor. ben en ufak bir hareket ettim mi tekrar topukkk.. İzmir de oturuyorum. Arasıra fuarda sadece kapalı alanlarda salabiliiyorum. Diğer türlü kaçıor. zorla yakalıyoruz. Lütfen yardım edin. ben baş edemedim. Acaba tasmasız şekilde dolaştırmaya alıştırmam Mümkün mü ?
Hsky-

MesajTarih: 03 Ocak 2010 23:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Cvp verilmiyecekse kapatılsın arkadaşlar. Boşuna yer kaplamasın .
canku

MesajTarih: 04 Ocak 2010 19:11    Mesaj konusu: slm Alıntıyla Cevap Ver

bendede var haskı ler bıraz ıplerını bbıraırsan patron kendılerı sanar hayata ıtat etmezler mumkunse cumartesı pazar okul bahcelrınde kaplı alanlarda bırakın kapıyıda kaptın kacmasın yada basket bol alanlarında kaplı olan yerlerde yoksa tasma kulanın onerı
Dobbyberk

MesajTarih: 04 Ocak 2010 19:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Genelde Husky'ler başlarına buyruk oldukları için böyle boş buldukları anlarda kafalarına göre özgürce hareket etmeyi severler. Benim köpeğim French Bulldog ve ben de köpeğimi tasmasız gezdiremiyorum. Ender anlarda yanında başka söz dinleyen bir arkadaşı varsa tasmayı açıyorum. Yoksa en ufak bir durumda deli gibi koşturup uzaklaşıyor. Yakalamaca oynuyor aklı sıra. Eğer tasmasız gezmesi ona zararlı olacaksa bırakın tasmalı gezsin daha iyi. Eğitme imkanı mutlaka vardır ancak ben artık köpeğimin bu huyunu bildiğim için serbest bırakmak yerine flexi tasma ile gezdiriyorum ya da kapalı alanlarda açıyorum... Koşturup Allah korusun bir arabanın altında kalmasından iyidir diye düşünüyorum...
Hsky-

MesajTarih: 05 Ocak 2010 02:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Önerileriniz için çok teşekkürler arkadaşlar . Sağolun.
Zeus17

MesajTarih: 06 Ocak 2010 18:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

sibirya kurtları çok özgür yaşamak isterler ve başlarına buyrukturlar.önce ona patronun kim olduğunu göster sonra bırak sen onun diil o senin pesinden gelsn

Başa dön
Kullanıcı profilini gör. Özel mesaj gönder
can-sırıus

MesajTarih: 09 Ocak 2010 02:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

aynı durum bende'de vardı ancak ben peşinden koşmaktan bıkmıştm salıyordum kendi gezip geliyor.bi kere aynı şekil kaçmıştı yakaladım bağırdım ondan sora benm yanımdan ayrılmadı.ama sakın vurmayın mesela arkadaşımın kurt köpeği vardı daha elini kaldryordun yere yatıyordu zinciri varken ama zinciri yokken gidiyordu onun için bağırın oda mal deil anlar elbet Göz Kırpan Gülen
Başa dön
TalhaTeo

Sarı

MesajTarih: 10 Ocak 2010 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

bnm de 8 aylık goldenm var arada tasmasız qezdiriorm bağırıyorum buraya qeliyor eğer sizden kaçıyorsa bir arkadaşınız kaçarken onun önüne çıksın ve biraz kokutsunz fazla deil ama sonra o sizin yanınıza dört nala koşarak qelecektir birde bnmkisi başka bi köpek qördüğünde yanına koşarak qidiyor bnm de elimde zincir oluyor bağırıyorum Teo buraya qel diye qelmiiyor zinci sallıyorum elimde onun duyacağı şekirde koşarak qeliyor çünkü zincirden korkuyor eğer korkmuyorsa bnmki ilk öncede korkmuyordu bir qün bni çok sinirlendirdi zinci ona attım zincirin canını acıttığını öğrendi sonrada korkmaya başladı zincirden Çok Mutlu
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder    Havhav.com Forum Ana Sayfası -> Serbest Kürsü
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

© 2003. Her hakkı saklıdır.