| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
Hsky-
|
|
Tarih: 02 Ocak 2010 19:06 Mesaj konusu: Tasmasız Dolaştıramıyorum ! |
|
|
Herkese merhaba arkadaşlar. 7 aylık bir sibirya kurdum var. Tasmasız dolaştıramıyorum. bir iki kere kaçtı daha önce. 200 metre koşuo dönüyor bana bakıyor. ben en ufak bir hareket ettim mi tekrar topukkk.. İzmir de oturuyorum. Arasıra fuarda sadece kapalı alanlarda salabiliiyorum. Diğer türlü kaçıor. zorla yakalıyoruz. Lütfen yardım edin. ben baş edemedim. Acaba tasmasız şekilde dolaştırmaya alıştırmam Mümkün mü ? _________________ ReiS ! |
|
| Başa dön |
|
 |
Hsky-
|
|
Tarih: 03 Ocak 2010 23:26 Mesaj konusu: |
|
|
Cvp verilmiyecekse kapatılsın arkadaşlar. Boşuna yer kaplamasın . _________________ ReiS ! |
|
| Başa dön |
|
 |
canku
|
|
Tarih: 04 Ocak 2010 19:11 Mesaj konusu: slm |
|
|
bendede var haskı ler bıraz ıplerını bbıraırsan patron kendılerı sanar hayata ıtat etmezler mumkunse cumartesı pazar okul bahcelrınde kaplı alanlarda bırakın kapıyıda kaptın kacmasın yada basket bol alanlarında kaplı olan yerlerde yoksa tasma kulanın onerı _________________ orhan |
|
| Başa dön |
|
 |
Dobbyberk
|
|
Tarih: 04 Ocak 2010 19:11 Mesaj konusu: |
|
|
Genelde Husky'ler başlarına buyruk oldukları için böyle boş buldukları anlarda kafalarına göre özgürce hareket etmeyi severler. Benim köpeğim French Bulldog ve ben de köpeğimi tasmasız gezdiremiyorum. Ender anlarda yanında başka söz dinleyen bir arkadaşı varsa tasmayı açıyorum. Yoksa en ufak bir durumda deli gibi koşturup uzaklaşıyor. Yakalamaca oynuyor aklı sıra. Eğer tasmasız gezmesi ona zararlı olacaksa bırakın tasmalı gezsin daha iyi. Eğitme imkanı mutlaka vardır ancak ben artık köpeğimin bu huyunu bildiğim için serbest bırakmak yerine flexi tasma ile gezdiriyorum ya da kapalı alanlarda açıyorum... Koşturup Allah korusun bir arabanın altında kalmasından iyidir diye düşünüyorum... _________________ Alphie the Frenchie! |
|
| Başa dön |
|
 |
Hsky-
|
|
Tarih: 05 Ocak 2010 02:35 Mesaj konusu: |
|
|
Önerileriniz için çok teşekkürler arkadaşlar . Sağolun. _________________ ReiS ! |
|
| Başa dön |
|
 |
Zeus17
|
|
Tarih: 06 Ocak 2010 18:12 Mesaj konusu: |
|
|
sibirya kurtları çok özgür yaşamak isterler ve başlarına buyrukturlar.önce ona patronun kim olduğunu göster sonra bırak sen onun diil o senin pesinden gelsn _________________
|
|
| Başa dön |
|
 |
can-sırıus
|
|
Tarih: 09 Ocak 2010 02:47 Mesaj konusu: |
|
|
aynı durum bende'de vardı ancak ben peşinden koşmaktan bıkmıştm salıyordum kendi gezip geliyor.bi kere aynı şekil kaçmıştı yakaladım bağırdım ondan sora benm yanımdan ayrılmadı.ama sakın vurmayın mesela arkadaşımın kurt köpeği vardı daha elini kaldryordun yere yatıyordu zinciri varken ama zinciri yokken gidiyordu onun için bağırın oda mal deil anlar elbet  |
|
| Başa dön |
|
 |
TalhaTeo
|
|
Tarih: 10 Ocak 2010 15:21 Mesaj konusu: |
|
|
bnm de 8 aylık goldenm var arada tasmasız qezdiriorm bağırıyorum buraya qeliyor eğer sizden kaçıyorsa bir arkadaşınız kaçarken onun önüne çıksın ve biraz kokutsunz fazla deil ama sonra o sizin yanınıza dört nala koşarak qelecektir birde bnmkisi başka bi köpek qördüğünde yanına koşarak qidiyor bnm de elimde zincir oluyor bağırıyorum Teo buraya qel diye qelmiiyor zinci sallıyorum elimde onun duyacağı şekirde koşarak qeliyor çünkü zincirden korkuyor eğer korkmuyorsa bnmki ilk öncede korkmuyordu bir qün bni çok sinirlendirdi zinci ona attım zincirin canını acıttığını öğrendi sonrada korkmaya başladı zincirden  |
|
| Başa dön |
|
 |
|