Yardım Email Gönder
Şifremi Unuttum!
Sağlık | Köpek Psikolojisi | Eğitim | Dernek-Barınaklar | Haberler | Söyleşi | Irklar | Konuk Veteriner | Havhav Gündem | O'nun Anısına
Sizin Yazılarınız | Gamze'nin Kalemi | Yazın Yarışın | İlan Panosu | Duyurular | Linkler | Reklam | Barınaklara Köprü | Veteriner Bilgi Bankası
 SSSForum Ana Sayfa  SSSForum Kuralları  SSSSSS   AramaArama   Üye OlÜye Ol   ProfilProfil   Özel MesajÖzel Mesaj   GirişGiriş 

köpeğim uykusunda ağlıyor

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder    Havhav.com Forum Ana Sayfası -> Köpek Davranışları
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
FreeyounG

MesajTarih: 03 Ocak 2010 22:23    Mesaj konusu: köpeğim uykusunda ağlıyor Alıntıyla Cevap Ver

Arkadaşlar 4 aylık erkek bir alman kurdum var sık sık uykusunda ağlıyor aramız çok ii kesinlikle sert yok sürekli oyun vs. ama neden böyle anlayamadım???
tatyanatr

Sarı

MesajTarih: 04 Ocak 2010 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Büyük ihtimal uykusunda 'koşuyor' gibi yapıp, birde arada sırada bacakları falan kasılıyor gibi hareketlerde yapıyor mu?
Uykuda hafif havlama / sızlanma ve yukarıdaki hareketler genelde normal sayılır. Köpeğinizde fiziksel bir rahatsızlıktan (hastalık vs...) şüphelenmiyorsanız, onu uyurken rahatsız eden bir unsur yok ise ve zaten dediğiniz gibi köpeğinize sert vs... davranmıyorsanız (ki asla fiziksel ceza olmamalı zaten) o zaman bu hareketleri normal!
Başa dön
Kullanıcı profilini gör. Özel mesaj gönder
FreeyounG

MesajTarih: 07 Ocak 2010 22:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

teşekkür ederim Çok Mutlu
kocakafa

MesajTarih: 08 Ocak 2010 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Köpeklerin uykuda ağlamasının sebebi rüya yada kabus görmeside olabilir. Son dönem onu üzecek veya kafasımı meşkul edecek bir durum yaşadımı onu bulmaya çalışın gerçi çok basit bir şey bile onların kaygı duymasına sebep olur mesela baska bir köpegi yanında sevmişseniz bu bile onda kaygı yaratmaya neden olabilir.
Başa dön
Kullanıcı profilini gör. Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder    Havhav.com Forum Ana Sayfası -> Köpek Davranışları
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

© 2003. Her hakkı saklıdır.