Yardım Email Gönder
Şifremi Unuttum!
Sağlık | Köpek Psikolojisi | Eğitim | Dernek-Barınaklar | Haberler | Söyleşi | Irklar | Konuk Veteriner | Havhav Gündem | O'nun Anısına
Sizin Yazılarınız | Gamze'nin Kalemi | Yazın Yarışın | İlan Panosu | Duyurular | Linkler | Reklam | Barınaklara Köprü | Veteriner Bilgi Bankası
 SSSForum Ana Sayfa  SSSForum Kuralları  SSSSSS   AramaArama   Üye OlÜye Ol   ProfilProfil   Özel MesajÖzel Mesaj   GirişGiriş 

yardımcı olurmusunuz..

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder    Havhav.com Forum Ana Sayfası -> Sağlık - Bakım - Beslenme
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
blueenzeru

MesajTarih: 04 Ocak 2010 18:05    Mesaj konusu: yardımcı olurmusunuz.. Alıntıyla Cevap Ver

arkadaşlar belki bu konu çok açılmıştır ama size bir şey sormak istiyorum benim 1 yaşında dişi golden im var bana ve çevremdekilere göre çok minyon onun biraz daha iri ve kilolu olması için ne yapabilirim ...
Başa dön
Kullanıcı profilini gör. Özel mesaj gönder
alikucak

Sarı

MesajTarih: 04 Ocak 2010 19:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

kopegınız saglıklı bır kopekse hıcbır saglık sorunu yoksa hıcbırsey yapmanıza gerek yok bence.
Başa dön
tatyanatr

Sarı

MesajTarih: 04 Ocak 2010 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Köpeğinizi veterinere götürüp gerçekten yaşına/boyuna göre zayıf olup olmadığını kontrol ettirdiniz mi? Köpeğinizde aşırı bir zafiyet, veya gelişimini etkilyecek derecede bir zayıflık olmadığı sürece sorun yok. Köpeklerin şişman veya obez olması yerine (özellikle Golden/AÇK gibi) aslında biraz daha zayıf olmaları tercihtir.
Eğer veteriner köpeğinizi zayıf bulursa, daha yüksek proteinli vs... mamalar önerecektir zaten.
Başa dön
blueenzeru

MesajTarih: 05 Ocak 2010 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

yanıt için çok teşekkürler arkadaşlar bu gidişle veteriner yolu göründü bizim kıza ne kadar istemesede
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder    Havhav.com Forum Ana Sayfası -> Sağlık - Bakım - Beslenme
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

© 2003. Her hakkı saklıdır.