Yardım Email Gönder
Şifremi Unuttum!
Sağlık | Köpek Psikolojisi | Eğitim | Dernek-Barınaklar | Haberler | Söyleşi | Irklar | Konuk Veteriner | Havhav Gündem | O'nun Anısına
Sizin Yazılarınız | Gamze'nin Kalemi | Yazın Yarışın | İlan Panosu | Duyurular | Linkler | Reklam | Barınaklara Köprü | Veteriner Bilgi Bankası
 SSSForum Ana Sayfa  SSSForum Kuralları  SSSSSS   AramaArama   Üye OlÜye Ol   ProfilProfil   Özel MesajÖzel Mesaj   GirişGiriş 

bahçeki bir evi en iyi hangi köpek korur
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder    Havhav.com Forum Ana Sayfası -> Irklar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
pinkpantherrr

MesajTarih: 29 Mart 2005 14:04    Mesaj konusu: bahçeki bir evi en iyi hangi köpek korur Alıntıyla Cevap Ver

evini ve sahibini fazla bir rğitim almadan en iyi hangi köpek korur bu kopek dogo argentino olabilirmi?
Başa dön
Kullanıcı profilini gör. Özel mesaj gönder
KELEBEK

MesajTarih: 29 Mart 2005 21:18    Mesaj konusu: DOGO DA OLUR DOBERMANDA Alıntıyla Cevap Ver

:rock: EVET DOGOLAR KORUR NİYE OLMASIN AMA BEN OLSAM BİR DOBERMAN DÜŞÜNÜRDÜM :lol: :D : :rock: idea:
Başa dön
apachino

MesajTarih: 29 Mart 2005 22:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Sivas Kangal
Başa dön
loulou

Kırmızı

MesajTarih: 29 Mart 2005 23:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

doberman evin içi için ideal ama söz konusu bahce ise rott derim ben..hava sartlarına dayanıklı olması acısından.
engineer

Sarı Kırmızı

MesajTarih: 29 Mart 2005 23:41    Mesaj konusu: Re: bahçeki bir evi en iyi hangi köpek korur Alıntıyla Cevap Ver

pinkpantherrr demiş ki:
evini ve sahibini fazla bir rğitim almadan en iyi hangi köpek korur bu kopek dogo argentino olabilirmi?
Bekcılıkte pek tavsıye etmem acıkcası uzucu sonuclar cıka bılır. Siz bence en ıyısı klasık bekcı kopeklerınden sansınızı zorlayın Göz Kırpan
Bloklandı Ivy_Tuff

Kırmızı Kırmızı Kırmızı

MesajTarih: 30 Mart 2005 01:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Bencede kalıtelı bır Kangal cok yakısır.
ZÜLEYHA

MesajTarih: 30 Mart 2005 08:19    Mesaj konusu: evini ve sahibini fazla bir rğitim almadan en iyi hangi köpe Alıntıyla Cevap Ver

BENDE BİR DOGO BESLİYORUM BAHÇEDE YABANCILARIN YAKLAŞMASINA İZİN VERMİYOR AMA DİKKAT ETMENİZ GEREKİR BAZEN COK SALDIRGAN OLABİLİYOR. DİGER BİR ÖZELLİGİDE KEDİLERE KARŞI ACAYİP SALDIRGANDIR.
Başa dön
gokays1

MesajTarih: 03 Nisan 2005 22:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

Merhaba ben size kafkas çobanı tavsiye ederim.Benim kafkasım 11 aylık mükemmel bir bekçi köpeği..Uzaklardaki seslere bile hemen trepki verip havlıyor.Bahçeye kimseyi sokmuyor.Önünden bile zor geçirtiyor..Sebebpsiz saldırganlıklarıda yokk..

MesajTarih: 04 Nisan 2005 09:48    Mesaj konusu: Re: bahçeki bir evi en iyi hangi köpek korur Alıntıyla Cevap Ver

Pembe panter ben Sivas kangal ve akbaş sahibiyim ama kışları sert geçen yerde yaşıyorum. Bu hayvanlar kesinlikle soğuk havayı seviyor ve olağan üstü iyiler. Onları hiç bir köpeğe değişmem ama sıcak onları çok olumsuz etkiliyor.

Bir arkadaş kafkas çoban tavsiye etmiş. Her köpeğin mutlu olduğu bir iklim var. Bunu gözardı etmeyin. Öldürücü soğuklara dayanan köpeği lütfen izmir gibi sıcak bölgelere tavsiye etmeyin.

Eğer sen izmir civarında yaşıyosan senin için sanki Rott, Doberman gibi köpekler daha hayırlı olur gibi.
Başa dön
köpörk

Sarı

MesajTarih: 04 Nisan 2005 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

loulou demiş ki:
doberman evin içi için ideal ama söz konusu bahce ise rott derim ben..hava sartlarına dayanıklı olması acısından.

Bahçede rott a yazık olur.O devamlı sahibiyle olmak isteyen bir köpektir.Benim rott um evde bile peşimden ayrılmıyor.Ben nereye o oraya.Sahibine çok bağlı oluyorlar o nedenle bahçede bakılması bence olmaz.
HAYVAN HASTASI

MesajTarih: 05 Nisan 2005 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

ÖNCELIKLE ALMAN ÇOBAN,ROTT,PITTBUL(IYI EGITILIRSE),DOBERMAN,SIVAS KANGAL,GOLDEN(EGER GÜZEL EGITILIRSE BOMBA UZMANI BILE OLUR),CHOW-CHOW(GÜZEL BEKÇIDIR),BULLTERRIER(DIKKATLI OLUNMALIDIR),ALMAN DOGU(ACAYIP GÜÇLÜ VE ASIL BIR HAYVAN TEK SORUN FAZLA TECIH EDILMEMESI) VEEE ENTLEBUCHER SIGIR KÖPEGI(IYI BIR BEKÇI OLABILIR).BU LISTEYI SON KAYITLARA GÖRE YAPTIM...
Bloklandı elian

Sarı Sarı Sarı Kırmızı Sarı Kırmızı

MesajTarih: 05 Nisan 2005 11:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

doberman, pit bull irklari, rott, dogo, danua gibi cins irklarin bahcede beslenmesine cok karsiyim.
köpörk

Sarı

MesajTarih: 05 Nisan 2005 11:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

HAYVAN HASTASI demiş ki:
,GOLDEN(EGER GÜZEL EGITILIRSE BOMBA UZMANI BILE OLUR)

Golden eğitilirse bomba uzmanı olur ama öldürsen bekçi köpeği olmaz.Golden narkotik köpeği olur,bomba bulur,enkazdan yaralı çıkartır,engelli köpeği olur ama asla bekçi olmaz.
kehribar

MesajTarih: 05 Nisan 2005 14:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

elian demiş ki:
doberman, pit bull irklari, rott, dogo, danua gibi cins irklarin bahcede beslenmesine cok karsiyim.

Evet bu köpekler yüz yıldır hep evde yaşıyorlar!! Gülümseyen Alaycı
Başa dön
FiErRo

MesajTarih: 05 Nisan 2005 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver

dobermanlar bekçi köpeği olarak çok kullanışlılar.her zaman tetikteler;ve olası saldırılara karşı hazırlıklılar.sahip koruması olarakta çok uygunlar.eğer zor şartlarda(soğuk v.s)bakılacaksa GSD tavsiye ederim.oldukça başarılıdırlar bu konuda Rockçı
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder    Cevap Gönder    Havhav.com Forum Ana Sayfası -> Irklar Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)

© 2003. Her hakkı saklıdır.