| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
pinkpantherrr
|
|
Tarih: 29 Mart 2005 14:04 Mesaj konusu: bahçeki bir evi en iyi hangi köpek korur |
|
|
| evini ve sahibini fazla bir rğitim almadan en iyi hangi köpek korur bu kopek dogo argentino olabilirmi? |
|
| Başa dön |
|
 |
KELEBEK
|
|
Tarih: 29 Mart 2005 21:18 Mesaj konusu: DOGO DA OLUR DOBERMANDA |
|
|
| :rock: EVET DOGOLAR KORUR NİYE OLMASIN AMA BEN OLSAM BİR DOBERMAN DÜŞÜNÜRDÜM :lol: :D : :rock: idea: |
|
| Başa dön |
|
 |
apachino
|
|
Tarih: 29 Mart 2005 22:34 Mesaj konusu: |
|
|
| Sivas Kangal |
|
| Başa dön |
|
 |
loulou
|
|
Tarih: 29 Mart 2005 23:02 Mesaj konusu: |
|
|
doberman evin içi için ideal ama söz konusu bahce ise rott derim ben..hava sartlarına dayanıklı olması acısından. _________________ Doberman: The Dog With The Human Brain |
|
| Başa dön |
|
 |
engineer
|
|
Tarih: 29 Mart 2005 23:41 Mesaj konusu: Re: bahçeki bir evi en iyi hangi köpek korur |
|
|
| pinkpantherrr demiş ki: |
| evini ve sahibini fazla bir rğitim almadan en iyi hangi köpek korur bu kopek dogo argentino olabilirmi? |
Bekcılıkte pek tavsıye etmem acıkcası uzucu sonuclar cıka bılır. Siz bence en ıyısı klasık bekcı kopeklerınden sansınızı zorlayın  _________________ ChaYen |
|
| Başa dön |
|
 |
Ivy_Tuff
|
|
|
| Başa dön |
|
 |
ZÜLEYHA
|
|
Tarih: 30 Mart 2005 08:19 Mesaj konusu: evini ve sahibini fazla bir rğitim almadan en iyi hangi köpe |
|
|
| BENDE BİR DOGO BESLİYORUM BAHÇEDE YABANCILARIN YAKLAŞMASINA İZİN VERMİYOR AMA DİKKAT ETMENİZ GEREKİR BAZEN COK SALDIRGAN OLABİLİYOR. DİGER BİR ÖZELLİGİDE KEDİLERE KARŞI ACAYİP SALDIRGANDIR. |
|
| Başa dön |
|
 |
gokays1
|
|
Tarih: 03 Nisan 2005 22:24 Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba ben size kafkas çobanı tavsiye ederim.Benim kafkasım 11 aylık mükemmel bir bekçi köpeği..Uzaklardaki seslere bile hemen trepki verip havlıyor.Bahçeye kimseyi sokmuyor.Önünden bile zor geçirtiyor..Sebebpsiz saldırganlıklarıda yokk.. _________________ _____________________
________________________________ |
|
| Başa dön |
|
 |
kehribar
|
|
Tarih: 04 Nisan 2005 09:48 Mesaj konusu: Re: bahçeki bir evi en iyi hangi köpek korur |
|
|
Pembe panter ben Sivas kangal ve akbaş sahibiyim ama kışları sert geçen yerde yaşıyorum. Bu hayvanlar kesinlikle soğuk havayı seviyor ve olağan üstü iyiler. Onları hiç bir köpeğe değişmem ama sıcak onları çok olumsuz etkiliyor.
Bir arkadaş kafkas çoban tavsiye etmiş. Her köpeğin mutlu olduğu bir iklim var. Bunu gözardı etmeyin. Öldürücü soğuklara dayanan köpeği lütfen izmir gibi sıcak bölgelere tavsiye etmeyin.
Eğer sen izmir civarında yaşıyosan senin için sanki Rott, Doberman gibi köpekler daha hayırlı olur gibi. |
|
| Başa dön |
|
 |
köpörk
|
|
Tarih: 04 Nisan 2005 11:50 Mesaj konusu: |
|
|
| loulou demiş ki: |
| doberman evin içi için ideal ama söz konusu bahce ise rott derim ben..hava sartlarına dayanıklı olması acısından. |
Bahçede rott a yazık olur.O devamlı sahibiyle olmak isteyen bir köpektir.Benim rott um evde bile peşimden ayrılmıyor.Ben nereye o oraya.Sahibine çok bağlı oluyorlar o nedenle bahçede bakılması bence olmaz. _________________ Rottweiler sahibi olmak bir ayrıcalıktır... |
|
| Başa dön |
|
 |
HAYVAN HASTASI
|
|
Tarih: 05 Nisan 2005 11:03 Mesaj konusu: |
|
|
ÖNCELIKLE ALMAN ÇOBAN,ROTT,PITTBUL(IYI EGITILIRSE),DOBERMAN,SIVAS KANGAL,GOLDEN(EGER GÜZEL EGITILIRSE BOMBA UZMANI BILE OLUR),CHOW-CHOW(GÜZEL BEKÇIDIR),BULLTERRIER(DIKKATLI OLUNMALIDIR),ALMAN DOGU(ACAYIP GÜÇLÜ VE ASIL BIR HAYVAN TEK SORUN FAZLA TECIH EDILMEMESI) VEEE ENTLEBUCHER SIGIR KÖPEGI(IYI BIR BEKÇI OLABILIR).BU LISTEYI SON KAYITLARA GÖRE YAPTIM... _________________ BLUE AND LEE
HASTASI İKİLİ |
|
| Başa dön |
|
 |
elian
|
|
Tarih: 05 Nisan 2005 11:10 Mesaj konusu: |
|
|
doberman, pit bull irklari, rott, dogo, danua gibi cins irklarin bahcede beslenmesine cok karsiyim. _________________ Pit Bull |
|
| Başa dön |
|
 |
köpörk
|
|
Tarih: 05 Nisan 2005 11:25 Mesaj konusu: |
|
|
| HAYVAN HASTASI demiş ki: |
| ,GOLDEN(EGER GÜZEL EGITILIRSE BOMBA UZMANI BILE OLUR) |
Golden eğitilirse bomba uzmanı olur ama öldürsen bekçi köpeği olmaz.Golden narkotik köpeği olur,bomba bulur,enkazdan yaralı çıkartır,engelli köpeği olur ama asla bekçi olmaz. _________________ Rottweiler sahibi olmak bir ayrıcalıktır... |
|
| Başa dön |
|
 |
kehribar
|
|
Tarih: 05 Nisan 2005 14:29 Mesaj konusu: |
|
|
| elian demiş ki: |
| doberman, pit bull irklari, rott, dogo, danua gibi cins irklarin bahcede beslenmesine cok karsiyim. |
Evet bu köpekler yüz yıldır hep evde yaşıyorlar!!  |
|
| Başa dön |
|
 |
FiErRo
|
|
Tarih: 05 Nisan 2005 23:34 Mesaj konusu: |
|
|
dobermanlar bekçi köpeği olarak çok kullanışlılar.her zaman tetikteler;ve olası saldırılara karşı hazırlıklılar.sahip koruması olarakta çok uygunlar.eğer zor şartlarda(soğuk v.s)bakılacaksa GSD tavsiye ederim.oldukça başarılıdırlar bu konuda  _________________ Benimde Artık bir köpeğim varrrr:)!Bu süper bir DUYGUUU...! |
|
| Başa dön |
|
 |
|