|
Eğitmenimiz Efe Yıldız, StarDogs Positive Training ile R. Mehveş İpek & Yiannis Arahovitis, Pako ve Prof. Dr. Tamer Dodurka, Keyifli İş ve Yaşam Fuarı'ndalar. Keyifli İş ve Yaşam Fuarı HOBİZ’04, dün, Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı ve 23 Mayıs 2004 Pazar günü son bulacak. Fuar'da Pako ve Prof. Dr. Tamer Dodurka “Köpek Psikolojisi” Semineri verirken eğitmenimiz İsmail Efe Yıldız bu seminere eğitim gösterisiyle katkıda bulunacak. Sitemizde yer alan makaleleriyle tanıştığınız Yiannis Arahovitis ise fuarda Pozitif Eğitim üzerine sunumda bulunacak. Fuar içinde yer alan bu etkinlikleri her gün 14:00-16:00 arasında Tüyap Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde izleyebilirsiniz.
Köpeğinizin eğitiminde HavHav.com üyelerine indirim Köpek eğitimi için Stardogs'a başvuran HavHav.com üyeleri fuar süresince StarDogs'dan %20 indirim kazanma şansına sahipler. Bu indirimi kazanmak için fuardaki Positive-S Training Communications, StarDogs Positive Training standını ziyaret etmeniz gerekiyor. Köpek eğitimi için başvuran üyelerimiz HavHav.com üyesi olduklarını belirttiklerinde eğitim ücretinde %20 indirim kazanacaklar.
Fuarda sizi neler bekliyor Evcil hayvanlardan atçılığa, dekorasyondan modaya, ekstrem sporlardan ekolojik hayata, hayat tarzlarına dair ne varsa bu fuarda bir araya geliyor. Doğayı, yeşili, evcil hayvanları seven; çevreye duyarlı; ekolojik yaşamı seçen; alternatif/tamamlayıcı terapilere ilgi duyan; doğa sporlarına meraklı, bahçe ile ilgilenen/ilgilenmek isteyen ve ilgi alanlarına vakit ayıranlar HOBİZ’04'ü ziyaret edebilirler. |