Yardım Email Gönder  
 erujum - Yeni Yavr...
 erujum - Amerikan ...
 karlıçınar - Kanga...
 toprak musti - Sib...
 toprak musti - Orh...
 köpek_isteyen - Bu...
Şifremi Unuttum!

Bir hayat daha kurtuldu, Ayvalıklı Petek

Geçtiğimiz haftalarda forumda bir çığlıktı Ayvalıklı Petek. Kebire Bozkurt ise Petek'in sesi olmuş, mesaj ve mailleri ile ulaşabildiği herkese yardım çağrısında bulunup, gelişmeleri iletmişti. Bu mesaj ve mailler yankı buldu, bir hayat daha kurtuldu. Kebire Petek'in teşekkürlerini ve mutlu haberlerini iletiyor.

Petek şu anda İstanbul’da :)

5 gün Petek’le birlikte Ayvalık’taydım. Petek gerçekten çok çok özel bir köpek. Sevgisini, minnettarlığını her fırsatta, gerek bakışlarıyla, gerek oyunlarıyla, gerek söz dinlemesiyle gösterdi. Sitede başta çok tepki almamıza rağmen zamanla bir çok kişinin sevgisini kazandı. Çevremizdeki bir çok kişinin Petek sayesinde uyuz ve hasta köpeklere karsı olan bakışı değişti. Yola çıkacağımız akşam bir çok kişi özellikle çocuklar Petek’le vedalaşmaya geldi. Petek kediler dahil tüm canlılara karşı çok sevgi dolu. Çocuklarla da arası iyi.

Kiraladığımız arabayla Ayvalık’tan yola çıktık. Yol boyunca her zamanki gibi son derece usluydu. Bir ara yolda ağlamaya başladı. Üzüldük ama, meğer tuvaleti gelmiş :) Ertesi sabah 08:00 civarı ayın 6’sına kadar kalacağı veteriner kliniğine geldik. Çünkü kızımızın tedavisi 2 hafta daha devam edecekti. O gün ilk aşısını da oldu.

Klinikten sonra ona bir süre daha bakacak olan gönüllü annesinin yanına gidecek. Bu arada Petek kızımız Hollanda da ev buldu. Daha evvel Türkiye’den köpek almış bir aile Petek’i üçüncü köpekleri olarak alıyorlar. Yani Petek Cuma günü Hollanda yolcusu oluyor.

Keyfi yerinde fakat şuan alışmış olduğu düzen değiştiği için biraz huzursuz. Fakat kaldığı veteriner kliniğinin kocaman bir bahçesi var. Bahçede iki de arkadaşı var. Orada zaman çabuk geçecektir. Biz de Doruk ablası da sık sık ziyaret edeceğiz. Sizler de Petek’i görmek isterseniz Arnavutköy’de Lovely Veteriner kliniğinde kalıyor.

Petek için yardımcı olan, destek veren herkese çok çok teşekkür ederim. Petek sizlerin sayesinde kurtuldu. Darısı sokaklardaki yardıma ihtiyacı olan diğer canlıların başına.

Sevgilerimle
Kebire Bozkurt, kebire

07.09.2004

İlgili Başlıklar
Gürpınar Barınağı'ndan Yardım Çağrısı
Kara'ya ne oldu?
    Yorum Yaz

Yorumlar   (13 adet)

Yazan: casper

Tarih: 31 Ocak 2005

Saat: 11:13

hiçbirisine kıyamam. canım petekcim seni çoook öpüyorum. sağlıklı, mutlu ve uzun bir ömür diliyorum. sana yardım elini uzatan herkese bir dost olarak kendi adıma teşekkür ediyorumm..

Yazan: Minerva

Tarih: 15 Eylül 2004

Saat: 16:33

Kebire hanım,
Uyuz iğneleri ve tedavisi kaça maloluyor bilmiyorum ama eğer maddi yardım gerekirse lütfen özelden bana yazın. seve seve yardımcı olmaya çalışırım.

Yazan: zayamaya

Tarih: 09 Eylül 2004

Saat: 21:32

harikasın!!! seni seviyorum....

Yazan: kebire

Saat: 21:09

Sevgili Ozi Ozi malesef seninle bağlantı kuramadım gerçekten çok arayan oldu atlamışım seni kusuruma bakma. Ayvalık'ta sahip bulamadık malesef oradaki köpeklerin durumu hiç parlak değil çok uyuz olayı var. yetişemedik hepsine Petekle birlikte 3 köpeğin iğnelerini yaptık ama onları getiremedik durumları Petekten daha iyiydi ve kendilerini kurtarabilecek durumdaydılar. Ama düzenli gidip geldiğimiz bir yer Ayvalık gidip geldikçe yardımcı olmaya çalışacağız elbette.

Sevgiler
Kebire

Yazan: kebire

Saat: 21:05

Merhaba Arkadaslar
Gecikmeli yazdığım için hepinizden özür dilerim. Öncelikle benimde yurtdışı konusunda cekincelerim vardı. Ama içiniz rahat olsun sürekli haber alabileceğimiz bir yere gidiyor Petek. Ve gene Turkiye'den kurtarılmış bir arkadaşı var aynı ailede :) Referansları var sizin anlayacağınız ve bir arkadaşımız sürekli gidip geliyor. hemde 500 metre yakında oturan arkadaşına bu yüzden sürekli haber alabileceğiz. Merak etmeyin Amerika gibi bir yer değil Hollanda oradaki barınaklarda hep sorunlu köpekler var ve aileler tonla paralar vererek köpek almak yerine tonla para verip zor durumdaki köpekleri kurtarmayı seçiyorlar.

Bende sizleri çok çok seviyorum inanın bu hepimizin başarısı sizler olmasaydınız olmazdı. kiminiz maddi kiminiz manevi destek oldunuz bizde elimizden geleni yaptık. Darısı zor durumda olan diğerlerinin başına sağ olun arkadaşlar destekleriniz dualarınız için.

Sevgiler
Kebire

Yazan: Minerva

Saat: 14:25

Kebire hanım, ilginiz ve sevginiz için Petek ve tüm canlılar adına teşekkür ederim. Ancak küçük bir şey söylemeden edemeyeceğim. Yurtdışına gönderilen hayvanlar hakkında pek iyi şeyler düşünmüyorum. Hollanda da nasıl bilmiyorum ama örneğin amerikada sokak hayvanlarının barınak adı altında yerlerde kısa bir süre sonra uyutulduklarını biliyoruz. Eğer Petek bir talihsizlik sonucu sokağa düşerse ne olacak? Bence burada bir aile bulmaya çalışsak. Yada bir barınakda bakımını üstlensek daha doğru olacak gibi geliyor bana. Ukalalık ettiysem özürdilerim. Sevgiyle kalın

Yazan: devletpolattr

Saat: 13:20

KEBİRE BOZKURT adında bir iyilik meleği...keşke herkes sizin yaptıklarınızın binde birini yapsa...sizi candan kutluyorum.
Bizim mahallenin kedi ve kuçularının annesi DEVLET

Yazan: hayriye

Tarih: 08 Eylül 2004

Saat: 17:00

kebire !
seni çok seviyorum !
seni ve senin gibileri koşulsuz seviyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
içimden geldi yazmak istedim.

Yazan: Eylül_92

Saat: 13:24

Sevgili Kebire,Sen harika bir insansın,Şu devlet denilen şey senden biraz örnek alsa,hep birlikte ne güçlü olurduk.Şu an sevinçten ağlıyorum,çok mutlu olsun "Petek Kız" çok mutlu ol..sende

Yazan: februpek

Saat: 10:02

Kebire hanım, Petek için çok sevindim. İStanbul'a gelişinden haberdar ettiğiniz için ayrıca çok teşekkürler ama bende İstanbul dışında olduğum için gelemedim.
Tanrı sizi ve Peteği korusun.

Sevgiler.

Yazan: fkavukcu

Saat: 09:21

Kebire Hn. bende sizi tebrik ederim sayenizde Petek'in güzelliği ortaya çıkmış. Artık kalacak bir evi olmasıda harika.
Ayrıca, Ayvalık'ta çok güzel bir hayvan barınağı var. Önceki belediye başkanı sokak hayvanları konusunda çok duyarlıydı ve elinden geleni onlardan esirgemesi. Ancak Petek şanssızlığından çingene mahallesi (çok yoksul bir kesim)civarında yaşama savaşı verdiğinden Onu Ayvalık ta farkedememiş olmalılar.

Yazan: Yelda

Tarih: 07 Eylül 2004

Saat: 19:47

Size helal olsun. Söyleyebilecek başka hiçbir şey yok. İyiki sizin gibiler var... Ben de sokakta bulduğum hayvanları veterinere götürüp uğraşıyorum diye deli gözü ile bakıldığım da hep kendimi yalnız hissettim. Neyseki yalnız olmadığımı anladım.

Yazan: ozi_ozi

Tarih: 07 Eylül 2004

Saat: 15:35

Kebire hanım çok sevindim.Tebrikler
araba için sizi aramıştım ama demekki buldunuz ve yoğunluğunuzdan bağlantımız kesildi.Neyse ki mutlu son.Bende de aynı şekilde bir Rottweiler var.Terkedilmiş ve had safhada uyuzdu.Şimdi tedavisini yapıyorum inşallah Petek gibi şanslı olur ve onu çok sevecek bir yuva bulur.Petek için yardıma ihtiyaç duyarsanız seve seve size yardımcı olmaya çalışırım.(Merak ediyorum Ayvalık da Petek'i sahiplenmek isteyen hiç kimse çıkmadı mı?Sokak hayvanlarının durumu nasıl?)

Sayfa başına dönmek için tıklayın
Adana'da dogo köpeğim ka...
Balıkesirde kayıp yavru ...

Barınaklardan

Rot doberman...

Evde butik p...

Eş Arayan

Bosamıza gel...

Erkek minyat...

Köpek Arayan

Trafik kazas...

Golden retri...