|
Yorumlar (14 adet) |
|
Yazan: sezen |
Tarih: 13 Ocak 2005 |
Saat: 09:39 |
sabır ,sevgi,sadakat ! işte gerçek bir anne örneğisiniz sizler DEYZİ nin sahipleri.hiç umudunu yitirmeden aylarca ordan oraya koşarak ,gelen her haberi bıkmadan usanmadan içinizdeki sevgi ve ümidi kaybetmeden koşmanızın ödülünü aldınız sonunda.
aylar sonra deyziyi buldunuz ve huzur içindesiniz.allah içinizdeki bu sevgiyi birazda olmayanlara versin inşallah!!!!!
herşey gönlünüzce olsun,bebeklerinizle ve ailenizle huzur ve sağlık içinde yaşayın. |
|
|
Yazan: hato |
Tarih: 24 Eylül 2004 |
Saat: 11:43 |
acınızı anlıyorum bende ne yazıkki sizinle aynı kaderi paylaşıyorum gültepede oturuyorum benimde birbuçuk yıl önce bir kızım kayboldu adı kizi idi onu aylarca sokaklarda eşim ve ben aradık ilanlar yapıştırdık her yere ama bulamadık ne yazıkki inşallah sizin kızınız bulunurbende bakıcam ve görürsem inanın hemen arıyacağım sizi çünki o acıyı yaşayan bilir ben yaşadım ve biliyorum
|
|
|
Yazan: gypsy |
Tarih: 24 Eylül 2004 |
Saat: 01:07 |
Merhaba bende leventte oturuyorum köpeğinize bakıcam üzntünüzü çok iyi anlıyorum bende aynı olayı yaşadım köpeğimi 3 gün gece gündüz aradım ve buldum benim bir şansızm vardı cins köpek olmadığı için kimse alıkoymamıştı inşallah sizinkide bulunur. |
|
|
Yazan: uğurcan |
Tarih: 23 Eylül 2004 |
Saat: 21:08 |
gerçekten çok üzüldüm.Bende yayha kemalde oturyuyorum ve benimde bir ingiliz setteri köpeğim var aynı şey benim başıma da gelseydi ne yapardım demekten kendimi alı koyamıyorum.Ben yahya kemalde oturmama rağmen köpeğinize hiç rastlamadım hatta siz bizim sokağımıza gelip annemler de sormuşsunuz ama görmedik eğer görürsek sizi kesin ararız çünkü bizdede vicdan var duygu var :
|
|
|
Yazan: sebnemulutas1 |
Tarih: 23 Eylül 2004 |
Saat: 10:57 |
Teyzeciğim kızınıza o kadar üzüldüm ki anlatamam resmen boğazım düğümlendi umarım en kısa sürede bulursunuz ve hiç ayrılmazsınız.M.köyde çalışıyorum buralarda görürsem sizinle hemen irtibata geçerim. Bulursanız bizlere sevinçli haberi vermeyi unutmayın
Saygılar, |
|
|
Yazan: ErdemDinc |
Tarih: 22 Eylül 2004 |
Saat: 23:15 |
Merhaba
Gültepe'de oturuyorum ve benim de cici bir köpeğim var..Leventteki iş yerime hergün hastanenin oldugu yerden başlayarak anacaddeden yürüyerek gidip geliyorum ama resimdeki bebeği görmedim hiç maalesef..Telefonunuzu cep telefonuma KayipDeyzi olarak kaydettim..Buralardaysa onu
gördüğümde sizi derhal arayacağımdan emin olabilirsiniz..Umarım en kısa zamanda kavuşursunuz.. |
|
|
Yazan: ozi_ozi |
Saat: 18:38 |
buzz 'un gördüğü sizin Deyzi ise çocuklar onu gündüz kapalı tutup(okulda olabilirler) akşam üstü veya daha geç saatlerde hava atmak için gezdiriyordur.Emniyet evleri nerede? Gültepede ise ben de aramanıza yardımcı olurum.Bu arada durak taksilere de sormakta fayda var.HattaGgültepede ki okulların önündede araştırma yapılabilir.Çoçuklar birbirine haber vermiştir onlardan öğrenilebilir.
Ben de bizzat ilgileneceğim.Umarım sizi Dayzi ye kavuştururuz |
|
|
Yazan: Eylül_92 |
Saat: 10:15 |
Mecidiyeköy'de yaşayan iki arkadaşıma bilgi verdim,Onlarda arayacaklar,telefonlarınızı verdim.Bir bilgi olursa istedikleri saatte arayabileceklerini söyledim
:( çok üzgünüm ama emanet verdiğiniz kişiler koskoca töpeği nasıl kaybeder,bu işte bir iş var !! |
|
|
Yazan: BYF |
Saat: 09:58 |
İnşallah tekrar bir araya gelisiniz! |
|
|
Yazan: bebek7 |
Saat: 08:20 |
bize daha detaylı bilgi verebilirseniz çok sevinirim.kaç yaşlarıda , kaç kişi, hangi saattte....vs. |
|
|
Yazan: malimorca |
Tarih: 21 Eylül 2004 |
Saat: 23:33 |
selam teyzecıgım duydum cok uzuldum ben mehmet ali morca esentepe bölgesınde oturuyorum
şişli bölgesınde elımden geldıgı kadar hayvanları korumaya calısıyorum malesef benımde cok tatlı erkek dalmacyalım var birsabah şirketin önune bagladım smarty ben icerı gırdım ınanın okadar ınsan arıyorkı kopegını bızım baskan bes dakıka ıcınde nerdeyse benım dalmacyalıyı goturecekmıs allahtan suna hanım tanımıs smarty oldugunu ınanın sokakta yuruyemıyorum köpegımle insanlar besbın doları duyunca benım dalmacyalıyı sıze getırecekler bukadar duyarsız ınsanlar var hayatta bu ısın pesını bırakmayalım teyzecıgım sıze komlo da kurmus olabılırler eger sızın onu sevdıgınızı bılen ınsanlar olabılır benım smarty esen tepeden bırakıyorum taa celıktepe ye kadar gıdıyor bukadar sadık bır hayvan kesınlıkle kaybolmaz teyzecıgım mutlaka alıkoymuslardır canı ınsanlar ben bır hayvan sever olarak yardıma hazırım sen hıc uzulme teyzecıgım bır acıyı yasayan bılır bırde acıyı ceken bılır acını tum yuregımde hıssedıyorum
ınsallah bulunma temennısıyle |
|
|
Yazan: lyka |
Tarih: 21 Eylül 2004 |
Saat: 13:12 |
İnanın çok üzüldüm ama ne yapabiliriz bilemiyorum..
Gültepe civarında oturan kedigen üyelerimiz varsa onlar yardımcı olurlar mutlaka . Editörümüz Elif ile temasa geçseniz direkt olarak sanırım daha iyi olur , gerçi ilanınızı ilk Elif okumuştur..
İnşallah en kısa zamanda kızınıza sağ salim kavuşursunuz...SEVGİYLE |
|
|
Yazan: sezen |
Tarih: 20 Eylül 2004 |
Saat: 21:38 |
size nasıl yardımım olur bilemiyorum ama isterseniz oraya gelip arabayla dolaşarak araştırma yaparız birlikte |
|
|
Yazan: buzz |
Tarih: 20 Eylül 2004 |
Saat: 18:24 |
kizinizi sanirim bir kac gun once emniyet evlerinde bir kac cocugun yaninda gordum |