Yardım Email Gönder  
 erujum - Yeni Yavr...
 erujum - Amerikan ...
 karlıçınar - Kanga...
 toprak musti - Sib...
 toprak musti - Orh...
 köpek_isteyen - Bu...
Şifremi Unuttum!

Ciğerime ateş düştü; kızım kayıp...

Kızım kayıp, emanet bırakılan Gültepe'deki evden kaçtığı söylüyorlar. 14-15 gündür sokak sokak arıyoruz. Konuşamaz dili yok. O bir köpek! 4 yaşında Dalmaçyalı dişi (kısır) sol kalçasında 4cm dikiş izi var.

Tam 4 yıldır yürüme özürlü, emekli 57 yaşında bir bayana yani bana can yoldaşı oldu. Birlikte uyuduk. Birlikte tatil yaptık. Acı günümde mutlu günümde yanımda sadece o vardı. Benim kraliçemin resimleri ve kaseti var. Şimdi ise sokağa düştü. Ya da birilerinin elinde. Gözleriyle konuşup vücut diliyle anlaşırdık. "Ahrazın dilinden sahibi anlar" misali onu kimse anlamaz anlayamaz.

Kızım şu an kimin elinde belli değil. Ne yer, ne içer, üşüyordur mutlaka havalar aksi gibi çok soğuk bense yatağımda iğne varmış gibi 15 gündür uzanıyorum. O bir can. Yavrum üstü örtülü yatar uyurdu. Ciğerime ateş düştü. İnşallah ölmek üzere değildir.

İnsanların bile kaybolup bulunamadığı bir şehirde bir köpeği aramak belki delilik. Ama ben onsuz nasıl yaşarım? Bir Eylül'den beri göremiyorum. Öldü mü? kaldı mı? Resimlerine bakıp gözyaşı dökmekten şekerim tansiyonum yükseldi. 3 kızım da benimle birlikte perişan 2'si çalışıyor. Tam 2 hafta oldu zoraki işe gidip geliyorlar. Evde hepimiz cenaze çıkmış gibi daha da beteri ağlaşıp duruyoruz.

Maddi imkansızlıklar içindeyken sokak sokak araba kiralayıp "Deyziii-Deyziii-Deyziiii" diye bağırmaktan sesim kısıldı. Allah rızası için olsun ilginizi bizden esirgemeyin, “sesime kulak verecek hiç mi insani duyguları olan insan kalmadı?” diye düşünmek istemiyorum. Mutlaka vardır. El ilanı çoğaltıp dağıtıyorum. Sokak sokak karşıma çıkan her insan (Gültepe-Şirintepe-Yahya Kemal Mahallelerinde) olaya para gözü ile bakıp bin dolar, 2 bin dolar, 5 bin dolar istiyorlar bizden. İnsanların duyarsızlaştığı bu dünyada yaşamak istemiyorum. Ne olur vicdanınızın sesini duyup çorbada tuzunuz olsun. İsterseniz benimle irtibat kurun. 5 kişilik aileye hayat bağışlamak az şey mi?

Deyzi’nin büyüttüğü anne kız Boxer'lar bile yemek yemiyor. Camda onu nafile bekliyor. Çünkü Mecidiyeköy'e yeni taşındık. Kokuları ile bize ulaşması imkansız. Eve gelse bile zili çalamaz. Önceki evimiz Anadolu Yakasında. Ne olur şu mübarek aylarda hayır duamızı alırsınız. Maddi imkanlar sınırlı olduğu için ilan veremiyorum. Lütfen sesimi duyup bana kulak verin. 3cm'lik resmi ile 2 satır yazıyı benden esirgemeyeceğinizi umut ediyorum.

Saygılarımla,
Meral Kendirlinan

Adres: Kuştepe Yolu Tomurcuk Sok.
Abide Sitesi B 1 Blok K-4 D-11      
Mecidiyeköy/İst.  

Tel:212 272 45 97 - 555 297 97 87

20.09.2004

İlgili Başlıklar
Kulak problemleri
Burak Eyidoğan'ın Köpeği Rock
Irklara göre beslenme
BU DA GÜZEL KÖPEK TAKVİMİ
Yeliz Uğurlu'nun köpeği Bıdık
    Yorum Yaz

Yorumlar   (14 adet)

Yazan: sezen

Tarih: 13 Ocak 2005

Saat: 09:39

sabır ,sevgi,sadakat ! işte gerçek bir anne örneğisiniz sizler DEYZİ nin sahipleri.hiç umudunu yitirmeden aylarca ordan oraya koşarak ,gelen her haberi bıkmadan usanmadan içinizdeki sevgi ve ümidi kaybetmeden koşmanızın ödülünü aldınız sonunda.
aylar sonra deyziyi buldunuz ve huzur içindesiniz.allah içinizdeki bu sevgiyi birazda olmayanlara versin inşallah!!!!!
herşey gönlünüzce olsun,bebeklerinizle ve ailenizle huzur ve sağlık içinde yaşayın.

Yazan: hato

Tarih: 24 Eylül 2004

Saat: 11:43

acınızı anlıyorum bende ne yazıkki sizinle aynı kaderi paylaşıyorum gültepede oturuyorum benimde birbuçuk yıl önce bir kızım kayboldu adı kizi idi onu aylarca sokaklarda eşim ve ben aradık ilanlar yapıştırdık her yere ama bulamadık ne yazıkki inşallah sizin kızınız bulunurbende bakıcam ve görürsem inanın hemen arıyacağım sizi çünki o acıyı yaşayan bilir ben yaşadım ve biliyorum

Yazan: gypsy

Tarih: 24 Eylül 2004

Saat: 01:07

Merhaba bende leventte oturuyorum köpeğinize bakıcam üzntünüzü çok iyi anlıyorum bende aynı olayı yaşadım köpeğimi 3 gün gece gündüz aradım ve buldum benim bir şansızm vardı cins köpek olmadığı için kimse alıkoymamıştı inşallah sizinkide bulunur.

Yazan: uğurcan

Tarih: 23 Eylül 2004

Saat: 21:08

gerçekten çok üzüldüm.Bende yayha kemalde oturyuyorum ve benimde bir ingiliz setteri köpeğim var aynı şey benim başıma da gelseydi ne yapardım demekten kendimi alı koyamıyorum.Ben yahya kemalde oturmama rağmen köpeğinize hiç rastlamadım hatta siz bizim sokağımıza gelip annemler de sormuşsunuz ama görmedik eğer görürsek sizi kesin ararız çünkü bizdede vicdan var duygu var :

Yazan: sebnemulutas1

Tarih: 23 Eylül 2004

Saat: 10:57

Teyzeciğim kızınıza o kadar üzüldüm ki anlatamam resmen boğazım düğümlendi umarım en kısa sürede bulursunuz ve hiç ayrılmazsınız.M.köyde çalışıyorum buralarda görürsem sizinle hemen irtibata geçerim. Bulursanız bizlere sevinçli haberi vermeyi unutmayın
Saygılar,

Yazan: ErdemDinc

Tarih: 22 Eylül 2004

Saat: 23:15

Merhaba
Gültepe'de oturuyorum ve benim de cici bir köpeğim var..Leventteki iş yerime hergün hastanenin oldugu yerden başlayarak anacaddeden yürüyerek gidip geliyorum ama resimdeki bebeği görmedim hiç maalesef..Telefonunuzu cep telefonuma KayipDeyzi olarak kaydettim..Buralardaysa onu
gördüğümde sizi derhal arayacağımdan emin olabilirsiniz..Umarım en kısa zamanda kavuşursunuz..

Yazan: ozi_ozi

Saat: 18:38

buzz 'un gördüğü sizin Deyzi ise çocuklar onu gündüz kapalı tutup(okulda olabilirler) akşam üstü veya daha geç saatlerde hava atmak için gezdiriyordur.Emniyet evleri nerede? Gültepede ise ben de aramanıza yardımcı olurum.Bu arada durak taksilere de sormakta fayda var.HattaGgültepede ki okulların önündede araştırma yapılabilir.Çoçuklar birbirine haber vermiştir onlardan öğrenilebilir.
Ben de bizzat ilgileneceğim.Umarım sizi Dayzi ye kavuştururuz

Yazan: Eylül_92

Saat: 10:15

Mecidiyeköy'de yaşayan iki arkadaşıma bilgi verdim,Onlarda arayacaklar,telefonlarınızı verdim.Bir bilgi olursa istedikleri saatte arayabileceklerini söyledim
:( çok üzgünüm ama emanet verdiğiniz kişiler koskoca töpeği nasıl kaybeder,bu işte bir iş var !!

Yazan: BYF

Saat: 09:58

İnşallah tekrar bir araya gelisiniz!

Yazan: bebek7

Saat: 08:20

bize daha detaylı bilgi verebilirseniz çok sevinirim.kaç yaşlarıda , kaç kişi, hangi saattte....vs.

Yazan: malimorca

Tarih: 21 Eylül 2004

Saat: 23:33

selam teyzecıgım duydum cok uzuldum ben mehmet ali morca esentepe bölgesınde oturuyorum
şişli bölgesınde elımden geldıgı kadar hayvanları korumaya calısıyorum malesef benımde cok tatlı erkek dalmacyalım var birsabah şirketin önune bagladım smarty ben icerı gırdım ınanın okadar ınsan arıyorkı kopegını bızım baskan bes dakıka ıcınde nerdeyse benım dalmacyalıyı goturecekmıs allahtan suna hanım tanımıs smarty oldugunu ınanın sokakta yuruyemıyorum köpegımle insanlar besbın doları duyunca benım dalmacyalıyı sıze getırecekler bukadar duyarsız ınsanlar var hayatta bu ısın pesını bırakmayalım teyzecıgım sıze komlo da kurmus olabılırler eger sızın onu sevdıgınızı bılen ınsanlar olabılır benım smarty esen tepeden bırakıyorum taa celıktepe ye kadar gıdıyor bukadar sadık bır hayvan kesınlıkle kaybolmaz teyzecıgım mutlaka alıkoymuslardır canı ınsanlar ben bır hayvan sever olarak yardıma hazırım sen hıc uzulme teyzecıgım bır acıyı yasayan bılır bırde acıyı ceken bılır acını tum yuregımde hıssedıyorum
ınsallah bulunma temennısıyle

Yazan: lyka

Tarih: 21 Eylül 2004

Saat: 13:12

İnanın çok üzüldüm ama ne yapabiliriz bilemiyorum..
Gültepe civarında oturan kedigen üyelerimiz varsa onlar yardımcı olurlar mutlaka . Editörümüz Elif ile temasa geçseniz direkt olarak sanırım daha iyi olur , gerçi ilanınızı ilk Elif okumuştur..
İnşallah en kısa zamanda kızınıza sağ salim kavuşursunuz...SEVGİYLE

Yazan: sezen

Tarih: 20 Eylül 2004

Saat: 21:38

size nasıl yardımım olur bilemiyorum ama isterseniz oraya gelip arabayla dolaşarak araştırma yaparız birlikte

Yazan: buzz

Tarih: 20 Eylül 2004

Saat: 18:24

kizinizi sanirim bir kac gun once emniyet evlerinde bir kac cocugun yaninda gordum

Sayfa başına dönmek için tıklayın
Adana'da dogo köpeğim ka...
Balıkesirde kayıp yavru ...

Barınaklardan

Rot doberman...

Evde butik p...

Eş Arayan

Bosamıza gel...

Erkek minyat...

Köpek Arayan

Trafik kazas...

Golden retri...