Yardım Email Gönder  
 erujum - Yeni Yavr...
 erujum - Amerikan ...
 karlıçınar - Kanga...
 toprak musti - Sib...
 toprak musti - Orh...
 köpek_isteyen - Bu...
Şifremi Unuttum!

Yeter Artık

Sarıyer Belediyesi tarafından Zekeriyaköy’deki ormanlara atılan köpekler 26 Şubat 2008’de yine aynı belediye tarafından zehirlendi.

Kanlı icraat devam ediyor. Köpekler eş dostun kurduğu ihale şirketi tarafından toplanıyor, kısırlaştırılıyor, “hak edişler” ihale şirketine ödeniyor, köpekler ormana atılıyor, daha sonra aynı ekip tarafından zehirleniyor.

Eskiden, gece toplanan köpekler zehirlenerek taş ocaklarına gömülürdü. Şimdi, bu köpekler üzerinden ihale şirketleri aracılığı ile rant sağlanıyor. Köpekler daha ameliyat yaraları iyileşmeden atıldıkları ormanda zehirleniyorlar.

BIRAZ MERHAMET DUYGUSU OLAN HERKES: LÜTFEN BU KATLIAMIN DURDURULMASI İÇİN SESİNİZİ YÜKSELTİN. Yazan: Yusuf TULUN

27.02.2008

Yorum Yaz

Yorumlar   (15 adet)

Yazan: hint

Tarih: 08 Ekim 2008

Saat: 03:08

Sizleri koruyamadığımız ve bu katillere bi şey yapamadığımızdan dolayı özür diliyoruz özür diliyoruz AFFEDİN BİZİ

Yazan: meymen

Tarih: 15 Eylül 2008

Saat: 06:03

bukadar canice bir köpeği öldüren insanı bir köpek öldürse kıyamet kopar...

rezalet..
Allah yerini bilir onların...

Yazan: köpekkoliksezanur

Tarih: 25 Mayıs 2008

Saat: 15:32

yha allah korkusu yokmu keşek sizi öle yapsalar yha vahşilik canilik hiç kendinizi onların yerine koyup 2 saniye düşünmüyorsunuz değilmi caniler!!:@

Yazan: _hayvankolik_

Tarih: 25 Mayıs 2008

Saat: 11:33

size katılıyorum artık insanlarda hayvan sevgisi kalmamış ne yazık bizim gibi az sayıda hayvan sever var...onlarda bi canlı onların yerinde siz olabilirdiniz (caniler)

Yazan: dostcuk

Tarih: 21 Mayıs 2008

Saat: 15:17

YETER ArTık demenin vakti gelmedimi arkadaslar bu ne ya her gün bir köpek ölüyor yada sokağa bırakıyorlar . neyse kendimi daha da sinirlendirmicem tam bir canisiniz ( arkadaslarıma katılıyorum)

Yazan: firavun_1907

Tarih: 19 Nisan 2008

Saat: 01:36

antigonex çok üzüldüm walla köpeğin için... bunların önüne geçebilmemiz için sadece bunu yapan zihniyetin değişmesini dileyebiliriz, hatta dilemek biraz acizlik olur... en iyisi değişimi biz yapalım... çünkü ülkemizde hayvan haklarını koruyabilecek keskin bir kurum ya da dernek yapılanmış değil henüz... bugünler içerisinde oturduğum semtte oldukça sık kaçırma vakkası baş gösterdi... sanırım organ mafyası... her yerde kaçırılan çocukların kayıp ilanları, bu yüzden de arkadaşım kayıp köpeğinin ilanını asamıyor duvarlara... herkesten bu konuda hassasiyet göstermesini diliyorum...

Yazan: batuhancoban

Tarih: 11 Nisan 2008

Saat: 21:59

insan oglu cok cani hayvnları öldürüp ormana atıyolar.ben ce bun lar insan degil bunlar bana göre caniler

Yazan: Antigonex

Tarih: 11 Nisan 2008

Saat: 00:40

Resimde görülen sarı renk olan köpek benimdi.. günlerdir arıyordum.. bakacak yerim olmadığı için dışarda bakıyordum.. boynundaki tasmayı ise kullanmadığım kemerimden yapmıştım, aşıları ve ameliyatları belediye tarafından yapılmıştı... kendi gölgesinden bile korkan bir köpecikti... şuan nekadar kötü olduğumu anlatamam... zarar verilmesin diyerek taktırmıştım o taşmayı... resmen canımı aldılar benden...

Yazan: ihsan MALÇOK

Tarih: 11 Mart 2008

Saat: 13:00

lütfen tepkimizi vermenin zamanı gelmedimi artık bu kalliama ve vahşete dur demek için ne bekliyoruz :(

Yazan: gizmo97

Tarih: 10 Mart 2008

Saat: 18:49

yapmayınya yasık köpeklere

Yazan: beygölü

Tarih: 10 Mart 2008

Saat: 00:51

bu sevimli hayvanları katleden zihniyet.....
aslında bunları asıcan darağacına bide belediye yaptıysa ne diyeyim allahından bulsunlar.hiç bi can yaratmışlarmı?
yazık yazık ya bu haberi okuyunca ağladım. allah cezalarını versinler ne diyeyim insanlığımdan utanıyorum ve sarıyer belediyesini perotosto ediyorum ve ilgili makamları göreve davet ediyorum.

Yazan: bademveseker

Tarih: 09 Mart 2008

Saat: 19:57

Olmaz ßöyle birşey...Şaştım kaldım.Yapılır mı...barınağa ver en aızndan bizim gibi dünyada halen var olan barınak sahşbleri var yardım etmek için bekliyorlar..Yazık Çok yazık...

Yazan: köpüsh

Tarih: 04 Mart 2008

Saat: 18:25

Ya acıyorum bunu yapan insdanlara gunu gelecek...
biraz merhamettt su dunyada sanırım tek biz kaldık merhametli

Yazan: ewalon

Tarih: 04 Mart 2008

Saat: 14:15

İçinde biraz merhamet biraz hayvan sevgisi, belkide ondan önce insan sevgisi bulundurmayan insanların yaptıklarıdır bunlar. Asıl suçun Yusuf Tülün de olduğu apaçık bellidir. Aslında asıl suç belki onda da değildir, asıl suç böyle insanlara oy veren milletimizdedir.

Yazan: yasemiray

Tarih: 02 Mart 2008

Saat: 23:08

caniler Allahın verdiği cana nasıl kıydınızya çok yazık,çok günah

Sayfa başına dönmek için tıklayın
Adana'da dogo köpeğim ka...
Balıkesirde kayıp yavru ...

Barınaklardan

Rot doberman...

Evde butik p...

Eş Arayan

Bosamıza gel...