|
Yorumlar (15 adet) |
|
Yazan: hint |
Tarih: 08 Ekim 2008 |
Saat: 03:08 |
Sizleri koruyamadığımız ve bu katillere bi şey yapamadığımızdan dolayı özür diliyoruz özür diliyoruz AFFEDİN BİZİ |
|
|
Yazan: meymen |
Tarih: 15 Eylül 2008 |
Saat: 06:03 |
bukadar canice bir köpeği öldüren insanı bir köpek öldürse kıyamet kopar...
rezalet..
Allah yerini bilir onların... |
|
|
Yazan: köpekkoliksezanur |
Tarih: 25 Mayıs 2008 |
Saat: 15:32 |
yha allah korkusu yokmu keşek sizi öle yapsalar yha vahşilik canilik hiç kendinizi onların yerine koyup 2 saniye düşünmüyorsunuz değilmi caniler!!:@ |
|
|
Yazan: _hayvankolik_ |
Tarih: 25 Mayıs 2008 |
Saat: 11:33 |
size katılıyorum artık insanlarda hayvan sevgisi kalmamış ne yazık bizim gibi az sayıda hayvan sever var...onlarda bi canlı onların yerinde siz olabilirdiniz (caniler) |
|
|
Yazan: dostcuk |
Tarih: 21 Mayıs 2008 |
Saat: 15:17 |
YETER ArTık demenin vakti gelmedimi arkadaslar bu ne ya her gün bir köpek ölüyor yada sokağa bırakıyorlar . neyse kendimi daha da sinirlendirmicem tam bir canisiniz ( arkadaslarıma katılıyorum) |
|
|
Yazan: firavun_1907 |
Tarih: 19 Nisan 2008 |
Saat: 01:36 |
antigonex çok üzüldüm walla köpeğin için... bunların önüne geçebilmemiz için sadece bunu yapan zihniyetin değişmesini dileyebiliriz, hatta dilemek biraz acizlik olur... en iyisi değişimi biz yapalım... çünkü ülkemizde hayvan haklarını koruyabilecek keskin bir kurum ya da dernek yapılanmış değil henüz... bugünler içerisinde oturduğum semtte oldukça sık kaçırma vakkası baş gösterdi... sanırım organ mafyası... her yerde kaçırılan çocukların kayıp ilanları, bu yüzden de arkadaşım kayıp köpeğinin ilanını asamıyor duvarlara... herkesten bu konuda hassasiyet göstermesini diliyorum... |
|
|
Yazan: batuhancoban |
Tarih: 11 Nisan 2008 |
Saat: 21:59 |
insan oglu cok cani hayvnları öldürüp ormana atıyolar.ben ce bun lar insan degil bunlar bana göre caniler |
|
|
Yazan: Antigonex |
Tarih: 11 Nisan 2008 |
Saat: 00:40 |
Resimde görülen sarı renk olan köpek benimdi.. günlerdir arıyordum.. bakacak yerim olmadığı için dışarda bakıyordum.. boynundaki tasmayı ise kullanmadığım kemerimden yapmıştım, aşıları ve ameliyatları belediye tarafından yapılmıştı... kendi gölgesinden bile korkan bir köpecikti... şuan nekadar kötü olduğumu anlatamam... zarar verilmesin diyerek taktırmıştım o taşmayı... resmen canımı aldılar benden... |
|
|
Yazan: ihsan MALÇOK |
Tarih: 11 Mart 2008 |
Saat: 13:00 |
lütfen tepkimizi vermenin zamanı gelmedimi artık bu kalliama ve vahşete dur demek için ne bekliyoruz :( |
|
|
Yazan: gizmo97 |
Tarih: 10 Mart 2008 |
Saat: 18:49 |
yapmayınya yasık köpeklere |
|
|
Yazan: beygölü |
Tarih: 10 Mart 2008 |
Saat: 00:51 |
bu sevimli hayvanları katleden zihniyet.....
aslında bunları asıcan darağacına bide belediye yaptıysa ne diyeyim allahından bulsunlar.hiç bi can yaratmışlarmı?
yazık yazık ya bu haberi okuyunca ağladım. allah cezalarını versinler ne diyeyim insanlığımdan utanıyorum ve sarıyer belediyesini perotosto ediyorum ve ilgili makamları göreve davet ediyorum. |
|
|
Yazan: bademveseker |
Tarih: 09 Mart 2008 |
Saat: 19:57 |
Olmaz ßöyle birşey...Şaştım kaldım.Yapılır mı...barınağa ver en aızndan bizim gibi dünyada halen var olan barınak sahşbleri var yardım etmek için bekliyorlar..Yazık Çok yazık... |
|
|
Yazan: köpüsh |
Tarih: 04 Mart 2008 |
Saat: 18:25 |
Ya acıyorum bunu yapan insdanlara gunu gelecek...
biraz merhamettt su dunyada sanırım tek biz kaldık merhametli |
|
|
Yazan: ewalon |
Tarih: 04 Mart 2008 |
Saat: 14:15 |
İçinde biraz merhamet biraz hayvan sevgisi, belkide ondan önce insan sevgisi bulundurmayan insanların yaptıklarıdır bunlar. Asıl suçun Yusuf Tülün de olduğu apaçık bellidir. Aslında asıl suç belki onda da değildir, asıl suç böyle insanlara oy veren milletimizdedir. |
|
|
Yazan: yasemiray |
Tarih: 02 Mart 2008 |
Saat: 23:08 |
caniler Allahın verdiği cana nasıl kıydınızya çok yazık,çok günah |