Yardım Email Gönder  
 erujum - Yeni Yavr...
 erujum - Amerikan ...
 karlıçınar - Kanga...
 toprak musti - Sib...
 toprak musti - Orh...
 köpek_isteyen - Bu...
Şifremi Unuttum!

Lütfen Erdek’e yardımcı olabilir miyiz?

Şu ana kadar Erdek en sessiz bölgeydi sizlere göre. Aslında orada mücadele veren 3-4 hayvansever sürekli feryat ediyordu da ellerindeki imkansızlıklar yüzünden seslerini duyuramıyorlardı. Basına yaptıkları yazılı yardım talepleri ise cevapsız kalıyordu. Sırf hayvan severlerin gidememesi için dağın başına kurulan bir barınak, başlarına konulan bir bekçi ve zaman içerisinde belediye tarafından bekçiye verilen atış eğitimleri ve sonunda 22 Mart'tan bu yana öldürülen canlar. Küpeli-kupesiz, büyük-küçük bütün hayvanlar olduruluyor ve çöp makinesine atılıp presleniyor. Dün gece evime gelen ''sesimiz duyur'' çığlıklarıyla uyandım. Lütfen Erdek’e yardımcı olabilir miyiz?

Bilgi almak için: hayvansever Seval Hanım
Tel: 0536-353-12-86 Faks:0266 835 42 88

Balıkesir Belediye Başkanı: Sabri Uğur
Tel: 0266-243-04-00, e-posta : baskan@balikesir-bld.gov.tr

Erdek Belediye Başkanı: Hüseyin Sarı
Tel: 0266-835-10-50, e-posta : erdekbelediyesi@hotmail.com

Balıkesir Valisi: Atıl Uzelgün
Tel: 0266-245-13-01 e-posta: valilik@balikesir.gov.tr

Özlem Akışık

Ayrıntılı bilgi ve resimler forumda: "ERDEK'E ACİL DESTEK LÜTFEN..." başlığında...

29.04.2005

İlgili Başlıklar
Barış Yöş'ün Köpeği Limon
Antalya Katliamını Anıyoruz
Tek tıkla barınaklara yardım...
Asuman Kaymaz'ın Köpeği Duman
Gül Hanım’ın Barınağı
    Yorum Yaz

Yorumlar   (19 adet)

Yazan: Murathan Gürel

Tarih: 19 Haziran 2008

Saat: 17:18

Köpeklerin durumu ok kötü çok üzüldüm ama o ölü köpeğin resmini koymaları çok kötü

Yazan: afacan 01

Tarih: 07 Ekim 2005

Saat: 19:07

BENCE BÖYLE BİR ŞEY OLMAMALI ÇÜNKÜ ÇOKK YONLIŞ BİRŞEY BU YAPILMASI ÇOK YANLIŞ BİRŞEY HAYVANIN ÖLDÜRÜLMESİ ÇOK YANLIŞ BİRŞEY NİEEE ?? ACABA DİEE SORA BİLİR BAZI KİŞİLER YANİ KÖPEEĞE ÇOK ACI ÇEKTİRİLİYORRRR ONUN YERİNE AŞI İLE UYUTA BİLİRİLERDİ YANİ ŞU HAYVANLARA YAZIK YANİ AMA BENCE AŞI İLE UYUTMA DA YANLIŞ VEEEEE BAZI AİLELER KÖPEKLERİ YAVRU İKEN ALIP BÜYÜDÜĞÜ ZAMAN SOKAĞA ATIYORLA

Yazan: sumsum

Tarih: 25 Eylül 2005

Saat: 19:01

insanlar bazı şeyleri hiç iyi anlıyamıyorlar.Ben daha 10 yaşındayım .Daha şimdiden bir hayvan çifliği kurmak istiyorum.

Yazan: ayşenermin

Tarih: 27 Ağustos 2005

Saat: 21:08

çanakkalede hayvan barınağı çok uzak ve kimse o barınakla ilgilenmiyor

Yazan: hilti

Tarih: 26 Ağustos 2005

Saat: 00:13

bakın ben 15 yaşındayım we erdeke her yaz giderim.seneye çok geç biliyorum ama hiç yoktan iyidir.seneye geldiimde orda yapabileceimm ne warsa elimden gelen her şeyi yapıcam.ama lütfen biraz daha bilgi werin.yapılması gerekenler konusunda...

Yazan: YAGMUR14

Tarih: 15 Ağustos 2005

Saat: 13:15

YAZIK...KOPEKLER ICIN COK UZULDUM......

Yazan: silici

Tarih: 13 Ağustos 2005

Saat: 21:39

ben bi köpek istiyorum lütfen bana sevimli bi köpek verirmisniz. Benim hayvanseverleğimi kıskananlar çoktur nedeni hayvanlarla çok iyi anlaşmam

Yazan: onurturan

Tarih: 06 Ağustos 2005

Saat: 13:25

of of of

Yazan: ahmetzor

Tarih: 28 Temmuz 2005

Saat: 15:54

denizli 18 ahmet.görüklerime inanam1yorum bu masum köpekcie nolmu_.onu bu hala sokanlar kim.bunun önüne geçilmesi laz1m ben denizlide oturuyorum.fkt elimden gelen her_eyi yapar1m.yemin ederim._uan bakt11m bi köpekciim yok eger Erdekte yard1ma muhtaç bi yavru varsa onu evlat edine bilirim.onlar benim her_eyim.

Yazan: bebeğim

Tarih: 20 Temmuz 2005

Saat: 13:42

gördüğüm görüntüye inanamıyorum. nasıl olurda bu kadar vahşi yaratıklar olabiliriz biz onlara vahsi bakıyorlar belki ama insanlar daha vahsi ve acımasız .tam bir hayvan delisiyim onlara böylesine duyarsız davranan insanlara tahammul edemiyorum cunku onların her biri minik birer bebek hayvanları seviyorum ve tüm insanların duyarlı olmalarını temenni ediorum .SEVİN SADECE SEVİN ÇUNKU SEVGİ ONLARIN EN BUYUK İLACI. TESEKKURLER

Yazan: jülide

Tarih: 20 Temmuz 2005

Saat: 12:17

sanırım insanlarımız her konuda olduğu gibi yine bilinçsizler.sizce hayvan sevgisi taşımayanın insan sevgisinden söz edilebilir mi?? ne isterlerki hayvanlardan anlamıyorum,en azından insanlar gibi değil hayvanlar.bu görüntülere inanamıyorum bunu çocuklarımıza benimsetmemek için gerekenleri yapmalıyız bireyler olarak.önce hayvan sevgisi öğrenilmeli hayatta.onlarında bizim gibi oldukları unutulmamalı.

Yazan: sedaMM__

Tarih: 19 Temmuz 2005

Saat: 16:37

ben 17 yaşındayım vede görduklerımın karsısında şok oldum cunku bunları vicdanı ele veremez:(hele bu şekilde eziyet gerçekten içler acısı ne yapmaya çalısıyor bu ınsanlar ne bu masumların gunahları dunyaya zararsız olarak gelmekmı savunmasız gelmekmı?

Yazan: cagatayfb92

Tarih: 18 Temmuz 2005

Saat: 12:37

ben karacabeyden çağatay 14 yaşındayımgördüğüm bu iğrenç görüntü üzerine size yazmaya karar verdim.bu büyüklerimizin umursamazlıklarından olduğunu sanıyorum.çünkü küçükler böyle bir şey ne yaparlar nede yaptırırlar

Yazan: vepmastır944

Tarih: 14 Haziran 2005

Saat: 11:13

Ben 12 yaşındayım ve tam bir hayvan hastasıyım.onlara bu yapılanların cezasını kim ödeyecek?yazık değil mi bu kadar hayvana,onlarında canı yok mu?insanlar neden bu kadar acımasız?hep soru şeklinde oldu ama bu sorulara ben cevap arıyorum.Sitede 6ay önce yavru bir köpek buldun ve hala besliyorum,evde.ben o köpeğe kötü davranıp canını yakmadın.bu adamlar neden bu işten zevk alıyo anlamıyorum.köpeklerin insanlardan akıllı olduğu için mi öyle yapıyolar...çok sinir bozucu bir şey...

Yazan: tuuce

Tarih: 09 Haziran 2005

Saat: 14:27

oradaki canlıların yaşam haklarının ellerinden alınmalarına karşıyım,bu vahsetin sadece seyircisi olarak kalmayalım lütfen,hayatın bir yerinde bizde en az onlar kadar muhtaç duruma düşebiliriz.böyle bir vebalin altına girmeyelim ve bu durumun düzeltilmesi için gereken ne ise yapalım ! mail adresleri mevcut zaten gönderilecek şikayet mailleri ne kadar işe yarar ne kadar dikkate alırlar bilmiyorum ama ben yolladım.en fazla herkesin 5 dakikasını alır. lütfennnn

Yazan: düzceli

Tarih: 29 Mayıs 2005

Saat: 19:06

merhaba,bende sizler gibi bir hayvan sever bir öğrenciyim.sizinde söylediğiniz gibi herzaman bizler birşeyler yapmaya çalışırken başkaları tarafından engelleniyor yada alay ediliyoruz.Sayın Seval hanım bu konuda neler yapmayı düşünüyosunuz.Başkan Beyede çok teşekkür ediyorum.En azından destek çıktığını gösteriyor.birgün inşaallah karşılaşırız,çünkü bende fanatik Fenerbahçeli olduğum kadar Köpekleri çooook seviyorum. SAYGILAR

Yazan: _pam_

Tarih: 19 Mayıs 2005

Saat: 23:15

Bu konuyla ilgilenen duyarlı dostlarım lütfen www.erdek.net/forum adresindeki belediye bölümünde tepkilerini dile getirsinler.Forumda görceksinizki köpeklerden rahatsız olanlar rahtsızlıklarını çok çarpıcı şekilde dile getirmişler!

Yazan: ozi_ozi

Tarih: 09 Mayıs 2005

Saat: 21:31

Ne yazık ki anlatılanlar doğru.Hayvancıkların barınak diye konuldukları yeri bir arkadaşımdan dinledim,anlatıldığı kadarı bile korkunç.Erdek'i bilen biri olarak diyebilirim ki Barınak için uygun bir çok yer var ve ahalisi de gayet varlıklı. Sn.Savaş Ay ve ekibi zaman zaman hayvanlarla ilgili proğram yapıyor.Teklif götürsek oradaki barınakla ilgili bir çekim yapsalar ve yayınlasalar etkili olur.Hatta bu vesile ile değişik şehirlerdeki barınaklardan da bir görüntüler zinciri oluştururlar belki.Çünkü TV.de bazen görüyoruz barınak adı altında adı altında faaliyette bulunan yerlerde hayvanları aç ve susuz canlı canlı ölüme terk ediyorlar.(Tabi bir kaç tane asıl amacına uygun kurulmuş ve sağlıklı şartlara sahip barınak da var.Örneğin yine TV den gördüğümüz kadarıyla Adana) Bu arada lütfen birileri insanlar aç muhabbetine girmesin.Bir toplumun gelişmişliği ve ahlaki seviyesi,o toplumun hayvanlara gösterdiği hassasiyet ve ilginin derecesi kadardır: GANDHİ

Yazan: MehtapK

Tarih: 06 Mayıs 2005

Saat: 15:51

Bunun icin bir mail zinciri olusturup herkesi bundan haberdar etmek hatta basina da haber vermek gerektigini dusunuyorum.

Sayfa başına dönmek için tıklayın
Adana'da dogo köpeğim ka...
Balıkesirde kayıp yavru ...

Barınaklardan

Rot doberman...

Evde butik p...

Eş Arayan

Bosamıza gel...

Erkek minyat...

Köpek Arayan

Trafik kazas...

Golden retri...