Yardım Email Gönder  
 erujum - Yeni Yavr...
 erujum - Amerikan ...
 karlıçınar - Kanga...
 toprak musti - Sib...
 toprak musti - Orh...
 köpek_isteyen - Bu...
Şifremi Unuttum!

Sürmeli gözlü tek dostum...

Benim güzel prensesim sen gittin gideli ben ben degilim artik  kalbim icim yüregim kaniyor  cünkü ben hayattaki tek dostumu ,can yoldasimi ,yoklugu doldurulmaz bir varligimi kaybettim.

Seninle ilk günümüzü hatirliyorum o zaman sana söz vermistim son nefesimi verene dek senin yaninda olacagima seni hic bir zaman birakmayacagima dair, ama ölümün önune gecemedim cirpindim cabaladim sen ellerimden kayip giderken ben bin kere öldüm. Su kisacik ömründe sen hep mutlu ol diye cabaladim  ama seni su lanet olasi kanserin elinden kurtaramadim.

Sen birden durgunlastin her gün saatlerce top oynayan sevincle kuyrugunu sallayan arada bir gelip yüzümü yalayan Bebisime ne olmustu? Acaba psikolojik miydi simdi yedi aylik olan ailemizin yeni üyesi bebegimiz Eliz Hüma yi mi kiskaniyorsun diye düsündüm ama bir  neden yoktu ki cünkü ben yagmur rüzgar  demedim sen parka in topunla oynaysin diye  hamileligimde oldugu gibi hergün  bebegimizle beraber  parkimiza indim .Sen o geldi  diye kendini dislanmis hissetmeyesin diye elimden gelen cabayi gösterdim.Ama hayir birseyler dogru gitmiyordu sen  12 senedir hic eve tuvaletini yapmayan sen ,artik tuvaletini tutamaz eve yapar olmustun.Acaba  yasliliktan mi  yoksa idarar yollarinimi üsüt müstün?

Pazartesi  günü seni alip veterinere gittik ,seni kontrol etti kan degerlerin ok sadece karaciger cok yüksek yasliliktan olabilir idrarda ok iltihap  yok ama ultra sonda idrar kesesinin önünde bir kitle kist olabilir dedi antibiyotik verdi ve Cuma görüselim dedi .Sali carsamba persembe hergün igneye gidiyoruz antibiyotiklerini yaptirmaya evimizin yanindaki veterinere .ama sen carsambadan beri yemiyor ve icmiyorsun vetrinerde anlam veremiyor, sana siringayla agzina su ve mama vermeye calisiyorum istemiyorsun en sevdigin bisküilerini bile istemiyorsun ,artik yerinden  kalkmakta zorlaniyorsun yatigin yere isiyorsun ve temizliyeyim diye zorlukla kalkiyorsun ve ayaklarinin üzerine düsüyorsun .Aykut ta bende caresizlik icindeyiz. Cuma günü  veterinerimizle  bir ultrason uzmanina gidiyoruz. Korktugum basima geliyor karaciger kanseri dünyam yikiliyor  yapicak birsey yok diyorlar.Eve geliyoruz  ne yapacagimi bilemiyorum  seni bu illetten nasil kurtarabilirim ne kadar zamanimiz var cok aci cekiyormusun. Bütün geceyi seninle konusarak seni oksayarak  ve allahima bana bir karar vermemde  yardim etmesi icin  dua ederek geciriyorum. Cumartesi sabah saat dokuz ikimizde sarilip uyuyoruz sen yattigin yerde birden büyük tuvaletini yapiyorsun ama  sadece kan geliyor  gözlerime bakiyorsun ve ne kadar aci cektigni görüyorum gözlerinde , seni öpüyorum. Telefonu alip veterinere hayatimin en zor ve aci kararini verdigimi ve eve gelmesin istiyorum.seni yatagina yatiriyorum ve öpüyorum kokluyorum oksuyorum sen birden  kan kusuyorsun ve verdigim kararin dogru oldugunu gösteriyorsun.Kapi caliyor… gelen veteriner isterseniz siz cikin diyor, hayir diyorum .Dila benim kollarimda herzamanki gibi beraber uyudugumuz gibi  uyuyacak son nefesinde onu yalniz birakmam diyorum.Sonra sana korkma bebegim ben yanindayim sana bana verdigin sevgin dostlugun ve mutluluk icin teskkür ediyorum ,beni bekle bebisim bu dünyada zamanim doldugunda yanina gelecegim ve tekrar beraber olacagimiza dair  söz  diyorum ,sen rahatliyorsun ben seni öpüyorum öpüyorum öpüyorum ve artik nefes almiyorsun.Seni en sevdigin battaniyene sarip Aykutla beraber tuzladaki mezarliga götürüyoruz ve seni kendi ellerimle gömüyorum.

En sevdigin topunu da bas ucunu koydum Dila `m.

Bu gün tam bes gün oldu sen yoksun evde duramiyorum sanki  her an biryerden cikip gelickesin. Buz dolabindaki resmini öpüyorum  seni cok özlüyorum be bebegim.Sen gittin gideli yasamak cok zor oldu benim icin bu aciya dayanmak cok zor Aykut ve Eliz ellerinden geleni yapiyorlar acimi hafifletmek icin. Sana sarilip yatmayi o islak burnundan öpmeyi nefesini hissetmeyi cok özledim  prensesim.

Bu aralar bir sarki hep dilerde bebegim, dünyaya bir daha gelsem  ,arar bulurum yine seni severim ,cenneti degismem sacinin teline ömrümün yettigi kadar seni severim.

Beni bekle güzel Kizim zamanim doldugunda tekrar beraber olacagiz!!

Seni cok ama cok Özlüyorum sürmeli Gözlüm!!!!!!!       

Funda KARAN        22.03.2007

27.03.2007

Yorum Yaz

Yorumlar   (4 adet)

Yazan: melovedeno

Tarih: 16 Haziran 2008

Saat: 14:10

kanserrrrrrrrrrrrrrrr çok kötü............................. üzüldüm yazık

Yazan: cakal_karlos

Tarih: 28 Mayıs 2008

Saat: 11:06

aACINIZI BENDE BILIRIM21.5 SENE ONCE HAYATIMIN EN GUSEL HEDIYESI ŞAŞKINIMI KAYBETTIM BIR TERRIERDI 50-60 CM BOYUNDA KAHVERENGI EVLEDIM BENIM BEN ONU O KADAR COK SEVIYORDU KI ONUN ICIN OLEBILIRDIM BEN ALMANYAYA GITMISTIM ONUDA BI CIFTLIGE BIRAKTIM AMA 3 GN SONRA DONUP TEKRAR ALACAKTIM AMA NE YAZIKKI BENIM YOKLUGUMDA HIC YEMEK YEMEMIS VE ACLIKTAN VEFAT ETMIS BILIRIM ACINIZI BASINIZ SAOLSUN:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Yazan: Okomoje

Tarih: 22 Mart 2008

Saat: 01:03

Ben de yavrumu 2,5 hafta önce kaybettim... bilirim, biliyorum ve hep bileceğim bu acıyı yaşadığım sürece... Size, kendime ve bizim gibi yavrularını, en yakın dostlarını kaybetmişlere sabır diliyorum...

Yazan: simgeonur

Tarih: 21 Mart 2008

Saat: 23:51

başınız sağolsun. uzun zamandan beri onun anısına bölümündeki yazılara bakmıyorum çünkü çok üzülüyorum..şu an bile gözyaşlarıma hakimo lamıyorummm.. Allahım size sabır versinnn. insanın evladından ayrılması kadar kötü birşey yokturr.. küçük prensesiniz,sürmeli gözlünüz şimdi küçük bir melek oldu..sizi üzülmenizi hiç istemez.onu üzmeyin.Allahım sabır versinn..

Sayfa başına dönmek için tıklayın
Balıkesirde kayıp yavru ...
Kayıp dişi doberman aran...

Barınaklardan

Rot doberman...

Evde butik p...

Eş Arayan

Bosamıza gel...

Erkek minyat...

Köpek Arayan

Trafik kazas...

Golden retri...