Yardım Email Gönder  
 canım golden - Gol...
 canım golden - Gol...
 köpek_isteyen - Re...
 hamzaatmaca - Gül ...
 scs - Aslı Yüksel'...
 ateşş - İlknur Kal...
Şifremi Unuttum!

Taci'nin Anısına

Bugün 3 yıldır birlikte olduğumuz köpeğimiz Taci’yi kaybettik… Adını küçük yeğenimiz koymuştu diziden esinlenerek. Biz İstanbul’da apartman dairesinde oturduğumuz için Edirne Uzunköprü Başağıl Köyü'nde annemler bakıyordu köpeğimize.. Babamın biriciği canıydı.. Yazarken hala gözlerim doluyor acımız çok taze.. Hafta sonu tatili için gittik köyümüze her gittiğimizde arabanın yanına kadar gelir karşılardı bizi.. O gece gelmedi.. Sonra gece yarısı geldi bir ara evin önüne kadar, ama pek ilgilenemedik. Ertesi gün sabah öğlen akşam hiç görünmedi hiç yoktu.. Babam serbest olsun dolaşsın diye her zaman bağlı tutmazdı kulübesinde. Gece oldu hala yoktu Taci’miz seslendik seslendik duymadı sesimizi.. Sabah annem bulmuş kuytu bir köşede cansız bedenini. Yara bere içindeymiş her yeri.. Diğer çoban köpekleriyle boğuşmuşlar bütün gece.. Nasıl ölmüş eve kadar nasıl gelmiş hiç bilmiyoruz... Onu çok sevmiştik hepimiz. Bütün mahallenin Taci’siydi o. Onu hiç unutmayacağız ve yerini hiçbir köpek dolduramayacak..

05.05.2008

Yorum Yaz

Yorumlar   (15 adet)

Yazan: gofret342

Tarih: 17 Haziran 2008

Saat: 15:33

acını anlıyorum kanky benimde bir köpeğim wardı adı gofret american cocker di bir gün oturuyorduk bahcede tanımadıgımız bir köpek geldi bahceye ben içeri girdim herkes içerdeydi gofretime o hayvan ne yaptı bilmiyorum öldürüp kacmıs sonra evden cıktım bahceye geldiğimden gofretimi ölmüş halde gördüm sadece can cekişiyordu allah kimsenin basına vermesin böle bişi sonra çok üzüldük o nu çok severdim otur dediğimde otururdu pati ver dediğimde verirdi yat dediğimde yatardı ah ahhh

Yazan: ozmen

Tarih: 16 Haziran 2008

Saat: 16:38

of gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu :( başınız sağolsun

Yazan: hint

Tarih: 02 Haziran 2008

Saat: 18:49

Başınız sağolsun arkadaşım bende bebeğimi yeni kaybettim acını biliyor ve paylaşıyorum.Onlar hepinizin canı ve tüm sevdiklerini cennetin kapısında sevgiyle karşılamak için kuyruklarını sallayıp bekliyorlar bunu biliyorum.Son sahneleri unutup geçmişteki mutlu hallerini gözüne getir ve onun sana sizinde ona birer hediye olarak verildiğini düşünün. Bu sevgiyi bilmeden tatmadan hayatını yaşayıp ölenler var.Taci için ve kendiniz için şükür edip mutlu olun.Ben öyle yapıyorum.İyi ki kızımı tanıyıp ona sahip olmuşum.

Yazan: terra

Tarih: 28 Mayıs 2008

Saat: 20:15

bnde zeytin adlı av - american cooker kırması köpeğimi kaybettim.o kadar cana yakındı ki ne zaman zeytin diye bağırsam kapıyı tırmalardı beni cok severdi..Ama birgün yemeğini vermeye cıkıordum..bağırdım zeytin diye..ama gelmedi tırmalamadı o eski ve tahta kapıyı içim cızz etti.. ailecek ağladık daha 9 aylıkken kaybettik..minyatür bir tipti..catıya cıktığımda can cekişiyordu ve sonunda........

Yazan: melovedeno

Tarih: 22 Mayıs 2008

Saat: 19:18

oooo çok üzüldüm kendimi sizin yerinize koydum buarada insiyetiniz nedir acaba ben 18yaşıda genç kızım=)

Yazan: komedi

Tarih: 19 Mayıs 2008

Saat: 14:22

merak etme gözün arkada kalmasın asla seni unutmadık unutmayacağız ve hepte seveceğiz:(

Yazan: simges1510

Tarih: 19 Mayıs 2008

Saat: 12:04

Üzüldüm yaa çok şeker bir köpekmiş benimde carlosum kayboldu arabanın arkasından koştu bir daha gelemedi onu günlerce aradım hala ortada yokk :(

Yazan: DOSTCEM

Tarih: 13 Mayıs 2008

Saat: 18:24

tabi oldukca zor bir durum bu koseyi okudukca cok kotu oluyorum basiniz sagolsun ama ihmal var gibi geldi bana benim kopegim dost 3 sene benimle rusyada kaldiktan sonra yaklasik 4 aydir turkiyede ailemin yaninda kaliyor biraz komik gelecek ama ailemden daha cok ozluyorum onu her imkan buldugumda onun icin turkiyeye gidiyorum hemen hemen her ay ve gittigim gun geceye kadar ona ayiriyorum kaldigim 3 gun ben gezdiriyorum siz diyorsunuz ilgilenemedik gercekten ozledigin sevdiginiz bir canliyla ilgilenirsiniz diye dusunuyorum sonra koy yerinde boyle bir cins kopegi serbestvbirakma iyi bir fikir degil cunku koyde insanlar evlerini kormasi icin kopek barindirirlar onlara dost olsun diye degil yani sevimli dostumuzun bir coban kopegiyle bas etmesi imkansiz bunu biliyor olmaniz gerekiyordu yazik olmus ozuldum

Yazan: Nazan-1

Tarih: 13 Mayıs 2008

Saat: 11:33

Güzel taci,Can Taci yazık olmuş çooook üzüldüm.Eğer yaşlıysa artık vakti geldiyse katlanmak daha kolay,ama böyle aniden çok üzücü.Tabiki yeri dolmaz ama bence başka bir havhav acınızı azaltabilir.

Yazan: blt

Tarih: 12 Mayıs 2008

Saat: 21:19

bir çok insan anlamasada çok farklı bi acıdır bu kaybetmek yoklugunu hissetmek acınızı paylaşıyorum başınızsag olsun

Yazan: köpekkoliksezanur

Tarih: 10 Mayıs 2008

Saat: 20:46

başımız saolsun arkadaşlar ama taci ve onun gibi bütün can dostları asla gerçekten ölmezler bedensel olarak olmasalarda sevgi olarak hep bizim kalbimizde yaşayacaklar sabırlar diliyorum

Yazan: FIRAT KURTULUŞCAN

Tarih: 09 Mayıs 2008

Saat: 13:07

Taci'nin ölümüne gerçekten çok üzüldüm başınız sağolsun köpeğini kaybetmenin ne demek olduğunu çok iyi bilirim :(

Yazan: küçükaşık

Tarih: 07 Mayıs 2008

Saat: 15:47

çok üzüldüm her bir canlı bizim herşeyimiz çok zekiydi herhalde.
Bir dostunuzu kaybetmenizin acısını
bende biliyorum :(

Taci seni unutmayacağız...

Yazan: caglari

Tarih: 06 Mayıs 2008

Saat: 00:17

Başınız sağolsun. Acınızı paylaşıyorum. Buradakilerin hepsi can dostu idi. Taci de onlardan biri. Unutulmayacaklar.

Yazan: sevalkan

Tarih: 05 Mayıs 2008

Saat: 19:13

Canım Taci'm seni hiç unutmayacağızz..

Sayfa başına dönmek için tıklayın
İlan düzeltme;irlanda se...
Kayıp irlanda steri

Barınaklardan

Rot doberman...

Evde butik p...

Eş Arayan

Bosamıza gel...