|
Yorumlar (22 adet) |
|
Yazan: tuana masal |
Tarih: 10 Temmuz 2005 |
Saat: 21:40 |
selam size danışmak istediğim bir konu var nasıl ulaşabilirim acaba ilgilenirseniz çok sevinirim |
|
|
Tarih: 05 Temmuz 2005 |
Saat: 19:04 |
ben balıkesirde yaşıyorum umarım geç kalmamışımdır size nasıl ulaşabilirim |
|
|
Tarih: 05 Temmuz 2005 |
Saat: 19:02 |
çok hoş bi davranış ben balıkesirde yaşayan biri olarak bu davranıştan ötürü size teşekkür ederim duyarlı insanlara ihtiyacımız var ..... |
|
|
Yazan: northern |
Tarih: 07 Mayıs 2004 |
Saat: 21:43 |
KAMPANYAMIZ HERKESE ACIKTIR AMA UYGULAMAYI YALNIZCA KLİNİGİMDE YAPABİLİYORUM. BU NEDEDENLE BALIKESİR İLE SINITLI. YOLU BALIKESİR'DEN GECENLERDE BAŞVURABİLİR. VETERİNER HEKİM SEFER DEMİR |
|
|
Yazan: Jericho |
Tarih: 06 Mayıs 2004 |
Saat: 21:11 |
Peki neden sadece balıkesir |
|
|
Yazan: orkal |
Tarih: 28 Nisan 2004 |
Saat: 19:41 |
ben balıkesirdeyim çok mu geç kaldımm ?????????? |
|
|
Yazan: sislambasi |
Tarih: 08 Nisan 2004 |
Saat: 17:42 |
Herşeyin toplantısı,fuarı,yarışması,gösterisi vs. çoğunlukla İstanbul'da başlar ve biterdi. Bizler yani Ankara'lılar dahil hepimiz sadece haberlerini alırdık. Anadoludanda bir habet almış olduk. Darısı hepimizin başına.... |
|
|
Yazan: creck |
Tarih: 29 Mart 2004 |
Saat: 21:19 |
bence her ile dolaşsanız çok iyi olur. ben Bolu'dayım Bolu'ya gelecek misiniz? |
|
|
Yazan: L_Manyak |
Tarih: 25 Mart 2004 |
Saat: 15:25 |
istanbula ne zaman geliyorsunuz (((: Bizim çocuklar sırada bekliyorlar! |
|
|
Yazan: chewik |
Tarih: 22 Mart 2004 |
Saat: 15:39 |
Aynısından İstanbulda da olsa ya. Bence harika olur. Bir çok İstanbul'lu başvurur. Hiç sponsor çıkmıyor mu? Buradan İstanbul'daki veterinerlerin ve Mama, yem vs.. satan pet shopların dikkatine sunulur. Herkese selamlar
|
|
|
Yazan: ira |
Tarih: 19 Şubat 2004 |
Saat: 17:56 |
selam her ilde kura cekilmesi cok iyi olur uşakta köpek aşıları çok pahalı ama köpeğime değer |
|
|
Yazan: cigulilerim |
Tarih: 12 Şubat 2004 |
Saat: 22:43 |
Kuduz aşısı keşke istanbuldada olsa.Çok kısıtlı ekonomim yüzünden evde beslediğim iki köpeğimin kuduz aşısı 2 ay geçti hala yaptıramadım.Sokakdaki köpeklerimden birininde yok ve insanları ısırıyor onada çok üzülüyorum.3 tane bakyığım sokak köpeğim ve 30 tanede bir arkadaşla bakabildiğim kadar ilgileniyoruz.Onlarında kuduzu yok.Ama önemli olan ısıran köpek ve evimdekiler tabi.İsmi maydanoz onu birgün atrlar diye korkuyorum bazı kişilere çok saldırıyor.sevgilerimle |
|
|
Yazan: gümüş |
Tarih: 12 Şubat 2004 |
Saat: 16:00 |
bende swisscarda katılıyorum.her ay bütün iller ve ilçeler arası kura
çekilsin
|
|
|
Yazan: swisscard |
Tarih: 05 Şubat 2004 |
Saat: 13:51 |
İyi güzelde neden sadece Balıkesir'de var? Eskişehir'dede çok veteriner var hiç birimi sponsor olamıyor?
|
|
|
Tarih: 25 Ocak 2004 |
Saat: 19:42 |
uuzun bir aradan sonra tekrar hayvan dostlarına ulastıgım icin cok mutluyum.Kuduz asısı kampanyamız hep devam edecektir.hayvanlarımıza hersey feda olsun. |
|
|
Yazan: LOLA |
Tarih: 13 Ocak 2004 |
Saat: 21:52 |
keske istanbul dada olsa sokak kopeklerini getirip yaptirirdik |
|
|
Yazan: styx |
Tarih: 05 Ocak 2004 |
Saat: 17:47 |
Biz de Ankara'da isteriz isteriz isteriz.....:))) |
|
|
Yazan: nesi |
Tarih: 04 Eylül 2003 |
Saat: 20:35 |
benimde iki tane var.ben istanbulda yaşıyorum.nasıl size ulşa bilirim. |
|
|
Yazan: GREEN DEVIL |
Tarih: 31 Ağustos 2003 |
Saat: 20:46 |
Ben İstanbul' da oturuyorum ve köpeğimi sizin kliniğinize getirmek istiyorum. Size nasil ulaşabilirim??? |
|
|
Tarih: 29 Temmuz 2003 |
Saat: 19:59 |
kampanyamız tüm ülke icin gecerlidir yeterki klinigime gelin |
|
|
Yazan: ersen_ronin |
Tarih: 21 Temmuz 2003 |
Saat: 11:50 |
Aynısından İstanbulda da olsaya. Ne harika olur. Bir çok İstanbul'lu başvururdu. Hiç sponsor çıkmıyor mu? Buradan İstanbul'daki veterinerlerin bilgilerine sunulur. Hepsine selamlar |