|
|
|
 |
|
|
|
|
Haftasonu Etkinlikleri: Sahiplendirme ve Protesto |
|
Bakırköy Belediyesi Barınağı, 10 Temmuz Cumartesi günü Ataköy 5. Kısım'da bulunan Kavaklıpark'ta bir sahiplendirme günü düzenliyor. Etkinlikte barınaktaki aşılanmış köpekler ücretsiz olarak sahiplendirilecek. |
|
11 Temmuz Pazar günü ise, saat 12:00'de Sultanahmet Meydanında TBMM’den geçerek yasalaşan hayvan hakları yasasını protesto etmek için bir yürüyüş düzenlenecek.
Hükümetin kanunlaştırarak kabul ettiği yasa bazı maddeleriyle itlafı meşrulaştıran bir yasadır. Bu yürüyüşün amacı, yasa yürürlüğe girmeden yanlışların yönetmeliklerle düzeltilmesini veya yeniden ele alınmasını sağlamaktır. |
07.07.2004 |
|
|
|
|
|
|
Yorumlar (2 adet) |
|
Yazan: overseas |
Tarih: 10 Temmuz 2004 |
Saat: 15:18 |
Merhaba,Ben kopek sahıplendırme gunune ısısm dolayısıyla gelemedım ve gercekten cok uzgunum.Aksıne bende bır kopek sahıplenmek ıcın gıdecektım oraya ama sansımı kaybettım sanırım.Yedıkulebarınagına'da gıttım..Hıc kucuk kopek yok.Cıns aramıyorum ben sadece benımle buyuyecek sırın bır bebıs ıstıyorum..yarında sultanahmette yuruyusunuz varmıs benım ısımde orada.Keske bu cıvarda da sahıplendırme olayı yapsaydınız.Neyse ..yazmak ıstedım suan bırseyler.Ben yıne aramaya devam edıyım en ıyısı.SAYGILARIMLA.. |
|
|
Yazan: include |
Tarih: 08 Temmuz 2004 |
Saat: 16:39 |
" itlafı meşrulaştıran " haşeratı yaşatmak için elinden geleni yapıyor. bir din düşünür ve yazarının lafı ile cevap verelim bunlara.
"YAŞASIN ZALİMLER İÇİN CEHENNEM" |
|
|
|
|
|
|
|
|
|