|
|
|
 |
|
|
|
|
Pako'ya son görev! |
|
Hayvanların en güçlü koruyucusu Pako'ya son görev... 15 yıllık yaşamı boyunca hayvan haklarının yılmaz koruyucusu ve basın tarihin ilk köpek köşe yazarı olan Pako'ya son görevlerini yerine getirmek üzere hayvanseverler, çeşitli sivil toplum kuruluşları ve sanatçılar 31 Temmuz Cumartesi Günü Saat 17.00'de Divan Pup'ın karşısındaki Kuruçeşme Parkı'nda toplanacaklar. Tüm hayvanseverlerin davetli olduğu etkinliğe çeşitli hayvan barınaklarını temsilen sahipsiz köpekler de katılacaktır. Organizasyonda yer almak isteyen sivil toplum kuruluşlarının Pako Sağlık ve Sevgi Merkezine başvurmaları istenmektedir.
Tel: 0 (212) 257 00 69
Ayrıca mümkünse her barınaktan bir köpeğin etkinliğe getirilmesinin çok anlamlı olduğunu düşünmekteyiz. Barınak yetkililerinin, sivil toplum kuruluş temsilcilerinin ve hayvanlarla ilgili mail gruplarından birer kişinin bir dakikayı geçmeyecek şekilde mesaj vermesi sağlanacaktır. |
27.07.2004 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumlar (6 adet) |
|
Yazan: Bal |
Tarih: 01 Ağustos 2004 |
Saat: 15:15 |
Pakonun köşesini her hafta takip ederdim öldüğünü duyunca çok ü
züldüm ama benim kızım cennette ona arkadaş olur... |
|
|
Yazan: lolipop |
Tarih: 31 Temmuz 2004 |
Saat: 23:52 |
inanilmaz uzuldum.sehir disinda telefonun olmadigi ve cep telefonlarinin cekmedigi bir yerde oldugumdan gec ogrendigim, sevgili Bekir abim ve Andreé ablamin boyle uzucu bir gununde yaninda olamadigim icin kendimi inanin cok kotu hissediyorum.İnsan O'nun gibi her yonden ozellikli bir dostun ardindan ne yazacagini bilemiyor hele bir de O'nunla tanisip guzel oyunlar oynaninca daha da bir zor geliyor.Eminim Pako'da sevgili kizim Vicky'nin yaninda ozgurce hoplayip zipliyordur.Onlar hep istedikleri yerde attalarinda.Guzel uyu guzel kopek. |
|
|
Yazan: meh101 |
Saat: 21:04 |
küçüğüm pako mekanın cennet olsun bir karedşinde bende var tanısan çok severdin adı topik 3 yaşında erkek terier sahipsizdi büfe önünde kış günü bulduk çok üşümüştü evimizin prensi oldu çokakıllı uslu bir dost rahat uyu yavrucuğum allah annene babana sabır versin topik ve biz çok üzgünüz güle güle pako seni hiçbirimiz hiç bir zaman unutmayacağız |
|
|
Yazan: Eylül_92 |
Saat: 12:51 |
:( |
|
|
Yazan: pınpın |
Saat: 09:31 |
çevremdeki tüm pako dostlarıyla birlikte aranızda olmaya çalışacağız. başımız sağolsun, gerçekten çok üzüldüm. |
|
|
Yazan: rakun76 |
Tarih: 29 Temmuz 2004 |
Saat: 08:19 |
aranızda olabilmeyi çok isterdim ama uzaklıklar bir çırpıda aşılamıyor malesef. Yeter ki kalplerimiz Pako'ya bu son görevde birbirinden ayrılmasın. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|