|
|
|
 |
|
|
|
|
24 Nisan'da Heybeliada pikniği |
|
HavHav.com üyeleri 24 Nisan 2005 Pazar günü Heybeliada kale önündeki alanda düzenlenecek piknikte buluşuyorlar. Pikniğe kedigen.com üyeleri de davetli. Organizasyon üyelerimizden umut_ist tarafından yapılıyor.
Neden Heybeliada ? : Müsait bir boş alan, ağaçlar, masalar, muhteşem bir deniz manzarası ve kayalıklar... Yani bizim için biçilmiş kaftan...
Neden Nisan ayının 24’ü ? : Tam ağaçların çiçek açtığı börtü böceğin şenlenip şarkı söylemeye başladığı zaman...
Ulaşım ? : Avrupa yakasında Sirkeci ve Beşiktaş'tan, Anadolu yakasında Kadıköy ve Bostancı'dan kiralanacak bir tekneyle tüm katılanlar alınacaktır... Katılmak isteyenler yanlarında köpekleri, pastaları, börekleri, alkollü-alkolsüz içecekleri, mangalları, eşleri, dostları, arkadaşları, çocukları her kimle gelmek istiyorlarsa buluşma noktalarında hazır bulunacaktır...
Bu arada hazır adaya giderken, 4 ayaklı dostlarımız için kuru mama getirmeyi de unutmuyoruz :)
Hareket saati ? : 08:15: Sirkeci'de Kadıköy vapur iskelesiyle Eminönü köprüsünün başladığı aradaki boş alandan... 08:45: Beşiktaş'ta Üsküdar vapur iskelesiyle Kadıköy vapur iskelesi arasındaki boş alandan... 09:15: Kadıköy'de Eminönü vapur iskelesi ve Beşiktaş(adalar) vapur iskelesi arasındaki boş alandan... 09:45: Bostancı'da Adalar iskelesi önü ve yanındaki motorların bulunduğu boş alandan hareket edilecek.
Ulaşım ücreti ? : Kiralanacak tekneyle gidiş dönüş ücreti 10 YTL’dir.
Danışma ve katılım ? : Piknikle ilgili ayrıntılı bilgi forumda 24 NİSAN PİKNİĞİ SON KATILIM LİSTESİDİR :) başlığından ya da umut_ist kullanıcı ismine yazılacak özel mesajlar vasıtasıyla alınabilir.
Katılmak isteyenler telefon numaralarını ve kaç kişi ile katılacaklarını forumda 24 NİSAN PİKNİĞİ SON KATILIM LİSTESİDİR :) başlığına mesaj yazarak ya da umut_ist kullanıcı adına özel mesaj göndererek bildirebilirler.
Not: Köpekleri eşliğinde pikniğe katılacaklar için minik detaylar  - Köpeğiniz sosyal bir köpek değilse lütfen ağızlıkla getirin. - Kızgınlık dönemindeki köpeklerinizi lütfen getirmeyin. - Tasma mecburidir. - Lütfen köpeklerinizin dönemsel aşılarının ve parazit tedavilerinin yaptırınız. - Kalabalık bir ortamın içine girecekleri ve hiç tanımadıkları bir çok köpekle bir araya gelecekleri göz önünde bulundurularak, bazı gerginliklerin yaşanabileceği dolayısıyla minik bir ilk yardım çantası ihtiyaç olabileceği akılda tutulmalıdır. - Köpeğinizin su kabını, yemeğini unutmayın. - Köpeğinizin tuvaleti için lütfen yanınızda poşet bulundurun. - Köpeklerinize herhangi bir kusma tehlikesine karşılık harket saatinden 2 saat öncesine kadar yemek vermeyin. |
15.04.2005 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumlar (14 adet) |
|
Yazan: betüs |
Tarih: 25 Nisan 2005 |
Saat: 19:36 |
gelin elimizden geldiğince, imkanlarımız dahilinde sokaktaki hayvanları doğa şartlarıyla mücadelesiyle uğraşırken bitaraftanda şiddete,açlığa,soğuğa,trafiğe kurban etmiyelim. yüzeysel olarak amacımı belirttim, bizlerin ortak amacına ulaşmasına yardımcı olarak derneklerin dışında bi proje yaratalım ve mutsuz,hasta,sokak hayvanlarına hepimiz destek olalım, ben bu amaca ulaşmak için elkimden geleni yapmaya çalışıyorum,desteklerinizle bi çok hayvanı kurtarabileceğimize eminim. lütfen benimle aynı amaca ulaşmak istiyen hayvan dostlarıyla iletişim kuralım. odul_yilmaz@hotmail.com gsm:0536 437 80 80 |
|
|
Yazan: panpan |
Tarih: 25 Nisan 2005 |
Saat: 14:25 |
keşke daha önceden haberim olsaydı :((( pan ve ben de orda olabilirdik:( Bir kere daha düzenlenir umarız... |
|
|
Yazan: sesilia |
Tarih: 24 Nisan 2005 |
Saat: 22:28 |
Selam,
Ben epeydir girememiştim siteye,bu heybeliada pikniğini de kacırmısım :( yine boyle organizasyonlar olacak mı? |
|
|
Yazan: kaunos |
Tarih: 24 Nisan 2005 |
Saat: 17:27 |
Selam arkadaşlar, ben 13 yaşında rus finosu sahibiyim adım bahadır |
|
|
Yazan: daisyk |
Tarih: 23 Nisan 2005 |
Saat: 23:43 |
Merhaba aranıza yeni katıldım. Katıldıgıma cok seviniyorum. Çok üzgünümki piknige katılamıyorum kızımın dersane gününe denk geldi. Cok güzel gececegine eminim. |
|
|
Yazan: alpiero |
Tarih: 23 Nisan 2005 |
Saat: 19:53 |
güzel yaz aylarında ankara da bu etkinliği gerçekleştirmeniz ümidiyle hepinize iyi eğlenceler |
|
|
Yazan: dileklucy |
Tarih: 20 Nisan 2005 |
Saat: 14:12 |
Merhaba arkadaşlar,
İnanın ben pazar gününü iple çekiyorum desem yalan olmaz. Hav hav com üyelerini çook merak ediyorum :) kızım için ve tabii ki o günün tadını doyasıya çıkarmak istiyorum.......
Ve lütfen bununla kalmayalım, yaz bitene kadar piknik yapalım :))) diyorum |
|
|
Yazan: köpörk |
Tarih: 20 Nisan 2005 |
Saat: 11:20 |
Murat Abi ve diğer muhterem şahsiyetler...Dün meteorolojiyi aradım,pazar günü İstanbul'da havanın parçalı bulutlu ve yağmurSUZ olması bekleniyormuş. |
|
|
Yazan: cashh |
Tarih: 19 Nisan 2005 |
Saat: 23:22 |
Bursa'dada böyle etkinlikleri görmek istiyorumm ilgilililere duyurulurrrr |
|
|
Yazan: yorki |
Tarih: 18 Nisan 2005 |
Saat: 12:01 |
herkeze merhaba, arkadaşlar ben yeni üye oldum ve pazar günkü pikniğe kızım çıt çıtla gelmek istiyorum. |
|
|
Yazan: bduzgit |
Tarih: 10 Nisan 2005 |
Saat: 23:04 |
ewet kardeş hakketen basın falan ilgi gösterir de biz de sesimizi duyururuz... |
|
|
Yazan: köpörk |
Tarih: 10 Nisan 2005 |
Saat: 00:55 |
Murat Abiiii sen çok yaşaaaa...Canım feda olsun sanaaa |
|
|
Yazan: dostum75 |
Tarih: 07 Nisan 2005 |
Saat: 15:01 |
oleee umut harikasın ne diyeyim
Alex ufak olduğu için daha önceki org.a katılamamıştık inşallah 24.04.05 sabahı bostancıdayız.... :=))
|
|
|
Yazan: umut_ist |
Tarih: 06 Nisan 2005 |
Saat: 15:00 |
evet arkadaşlar katılımlarınızın devamını bekliyoruz...
bu pikniğin bir diğer amacıda basının ilgini çekip sokkataki canların sorunlarını gündemde tutabilmek.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|