Yardım Email Gönder  
 erujum - Yeni Yavr...
 erujum - Amerikan ...
 karlıçınar - Kanga...
 toprak musti - Sib...
 toprak musti - Orh...
 köpek_isteyen - Bu...
Şifremi Unuttum!

12 Haziran’da piknikteyiz

24 Nisan’da piknikte buluşup 140’a yakın HavHav.com ve kedigen.com üyesi ile birlikte çok güzel bir gün geçirmiştik. Yoğun istek üzerine bu güzel buluşmanın şimdi ikincisi gerçekleşiyoruz. 12 Haziran Pazar günü Heybeliada’da yeniden buluşuyoruz.

İlk piknik buluşmasını okumak için tıklayınız...

Neden Heybeliada ? : İlk pikniğe katılanlar hatırlayacaktır, müsait bir boş alan, ağaçlar, masalar, çocuk parkı, muhteşem bir deniz manzarası ve kayalıklar... Ayrıca tuvalet ve su... Yani tüm ihtiyaçlara yanıt verecek bir piknik alan,ı bizim için biçilmiş kaftan...

Ulaşım ? : Avrupa yakasında Sirkeci ve Beşiktaş'tan, Anadolu yakasında Kadıköy ve Bostancı'dan kiralanacak bir tekneyle tüm katılanlar alınacaktır... Katılmak isteyenler yanlarında köpekleri, pastaları, börekleri, alkollü-alkolsüz içecekleri, mangalları, eşleri, dostları, arkadaşları, çocukları her kimle gelmek istiyorlarsa buluşma noktalarında hazır bulunacaktır...

Hareket saati ? :
08:00 Sirkeci'de Kadıköy vapur iskelesiyle Eminönü köprüsünün başladığı aradaki boş alandan (deniz otobüsü iskelesi).
08:30 Beşiktaş'ta Üsküdar vapur iskelesinin yanındaki deniz otobüsü iskelesi.
09:00 Kadıköy'de Eminönü vapur iskelesi ve Beşiktaş(adalar) vapur iskelesi arasındaki boş alandan (tiyatronun önü)
09:45 Bostancı'da Adalar iskelesi önü ve yanındaki motorların bulunduğu boş alandan hareket edilecek.

Piknik aktiviteleri ? :
- 2 adet köpek yarışması ve sürpriz ödüller.
- 2 adet köpek sahiplerinin katılacağı yarışma  (yarışmalar sürpriz)
-Bir tv kanalı, bir gazete ve bir firmaya sokak hayvanlarına karşı göstermiş oldukları hassasiyet ve yardımlarından ötürü plaket töreni
-Ayrıca sokak hayvanları için bir kermes...

Not: Kermese sizlerin de katkılarınızı bekliyoruz.

Dönüş saati ? :
Heybeliada’dan saat 18:00 hareketle bostancı Kadıköy, Beşiktaş ve Sirkeci
Günü uzatıp adalarda güneşin batışını seyredip şarkılar söylemek isteyenler için 22:00’de ikinci bir tekneyle aynı yol güzergahını takiben Sirkeci

Ulaşım ücreti ? : Kiralanacak tekneyle gidiş dönüş ücreti daha hızlı bir tekneyle kişi başı 15 YTL dir. Ayrıca bu fiyata piknik alanında çevre ve Orman Bakanlığının kişi başına aldığı 2 YTL’de dahildir... Çocuklardan ve köpeklerden ücret alınmayacaktır...

Nasıl katılacağım ? : Katılmak isteyenler, umut_ist kullanıcına adına telefon numaralarını, kaç kişi ile katılacaklarını ve nereden tekneye bineceklerini özel mesaj göndererek bildirebilirler.

Pikniğin forumdaki başlığını okumak için tıklayınız...

Köpekleri eşliğinde pikniğe katılacaklar için minik detaylar
- Köpeğiniz sosyal bir köpek değilse lütfen ağızlıkla getirin.
- Kızgınlık dönemindeki köpeklerinizi lütfen getirmeyin.
- Tasma mecburidir.
- Lütfen köpeklerinizin dönemsel aşılarının ve parazit tedavilerinin yaptırınız.
- Kalabalık bir ortamın içine girecekleri ve hiç tanımadıkları bir çok köpekle bir araya gelecekleri göz önünde bulundurularak, bazı gerginliklerin yaşanabileceği dolayısıyla minik bir ilk yardım çantası ihtiyaç olabileceği akılda tutulmalıdır.
- Köpeğinizin su kabını, yemeğini unutmayın.
- Köpeğinizin tuvaleti için lütfen yanınızda poşet bulundurun.
- Köpeklerinize herhangi bir kusma tehlikesine karşılık hareket saatine kadar 2 saat süresince yemek vermeyin.

01.06.2005

İlgili Başlıklar
Antalya Katliamını Anıyoruz
HavHav.com üyeleri toplanıyor
2. HavHav.com - Kedigen.com pikniği
Veteriner Hekimler Ormanı'na ağaç dikimi
I. HavHav.com-Kedigen.com pikniği
    Yorum Yaz

Yorumlar   (6 adet)

Yazan: TAZMANİAAA

Tarih: 03 Haziran 2005

Saat: 18:57

aynen murat bey sizden bi istegimiz daha olcak bi yarışma daha istiyoruz en şmarık kopek yarısması maeuhaeuaeh :)

Yazan: elian

Tarih: 03 Haziran 2005

Saat: 13:44

evveeeet.. yarisma olayi beni pek acti. egitim yarismasi var ise komik kopegimi bu yarismaya sokarak "nasil itaat edilmez" konusuna ornek verecegim. bu sufer organizasyon icin murat beye ve esrin hanima tesekkur ediyoruz:p

Tarih: 02 Haziran 2005

Saat: 23:32

TEŞEKKURLER HAVHAVV TESEKKKURLERRR!!!!!! BİSEY DİCEM SİZİN CLUBUNUZ VARMI BİLMİYORUM AMA Bİ CLUB ACSAK HAVHAV. COM HAYVAN KORUMA DERNEGİ DİYE İSTANBULDA NE GUZEL OLUR COKTA UYENİZ VARR YAAA BEN SİZE TAPIYORUM TAPIIYORUMM!!!!!

Tarih: 02 Haziran 2005

Saat: 23:10

VAYYY SUPER YAAA İLKİNE GELEMEMİŞTİM AMA BUNA MUTLAKA GELCEM KESİN GELCEM :) İSTANBUL KARTALDA OTURUYORUM ZATEN BOSTANCI YAKIN NESE 12 HAZIRAN BİSY KALMADI SUPER OLCAK YAAA

Yazan: köpörk

Tarih: 01 Haziran 2005

Saat: 22:34

Budur yaa...

Yazan: umut_ist

Tarih: 01 Haziran 2005

Saat: 17:26

eveetttt 2. piknikte diye başımın etini yiyenler... işte 2. fırsat bu defa üstelik çok daha geniş aktiviteli bir piknik olacak.. inanaın unutamayacasınız... hadi bakalım.. katılmak isteyenler.. özel mesajları görelim...:)

Sayfa başına dönmek için tıklayın
Balıkesirde kayıp yavru ...
Kayıp dişi doberman aran...

Barınaklardan

Rot doberman...

Evde butik p...

Eş Arayan

Bosamıza gel...

Erkek minyat...

Köpek Arayan

Trafik kazas...

Golden retri...