Yardım Email Gönder  
 erujum - Yeni Yavr...
 erujum - Amerikan ...
 karlıçınar - Kanga...
 toprak musti - Sib...
 toprak musti - Orh...
 köpek_isteyen - Bu...
Şifremi Unuttum!

Köpek Sahibinin El Kitabı çıktı

Dr. Bruce Fogle tarafından yazılan ve "Köpek Sahibinin El Kitabı" adını taşıyan kitap Alfa Yayınları’ndan çıktı.

Bu kitap insan ve köpek arasında süren ilişki üzerine odaklanıyor. Köpeklerin biçimleri, irilikleri ve davranışları üzerinde olan etkimizi araştırıyor. Hangi yollarla köpeklerle etkileşimde bulunduğumuzu ve karşılıklı yararlar için doğal içgüdülerini dizginlediğini inceleniyor. Köpeklerin sağlıklarını korumak, sorunlar ortaya çıktığında ne yapmak gerektiği hakkında pratik tekniklere odaklanıyor. Bir köpekle yaşamak zor, yorucu, çok keyifli ve inanılmaz derecede karşılık aldığınız bir durum olabilir, hem de bunların hepsi aynı gün içerisinde gerçekleşebilir. Bu kitap bu özel ilişki içinde en gerekli şeyleri sağlıyor.

Köpeğinizi anlamak
Dr. Bruce Fogle açık, anlaşılır bir dille, bir köpeğin doğasını ve gereksinimlerini; köpeğinizin nasıl sağlıklı ve mutlu olacağını açıklıyor. Kendi durumunuza uygun cinsi seçerken, yavruyu eve alıştırırken ya da yaşlı köpeğinizin özel bakımını yaparken ihtiyacınız olacak tüm detaylar dahil, üreme, sağlık ve eğitim hakkında gerekli temel bilgileri de bulacaksınız.

Kolayca uygulanabilecek pratik öneriler
Dr. Fogle önemli köpek rahatsızlıklarını ve hastalıklarını tanımlıyor, beslenme, bakım ve ilkyardım konularında bilgiler veriyor. Hızlı referans için, köpeğiniz hastalandığında sorunun ne olduğunu teşhis edebilecek bir kontrol listesi de size yardımcı olacak. Köpeğinizin yaşamı boyunca ihtiyaç duyacağınız bilgilerle dolu bu kitap, bugünün köpek sahiplerinin el kitabıdır.

22.07.2005

İlgili Başlıklar
Hayvan Haklarına Giriş
Estetik Yaptırılan Köpekler
Kangallar, Anadolulu değil Ortaasyalı
Çocuklar ve köpekler
KÖPEK VE ÇOCUK
    Yorum Yaz

Yorumlar   (2 adet)

Yazan: kadriye

Tarih: 15 Ağustos 2005

Saat: 10:36

herkese selam.şu anda yağmur yağıyor mecidiyeköyde.çok sevindim.sıcaklarda dilleri dışarıda iki yudum su için kilometrelerce gezen hayvanlar adına çok sevindim.biraz olsun rahatlarlar.niye insanlar köşelere su koymazlar.bizlerin koyduğu su kaplarını atarlar.zor ya bu dünyada hayvan olmak çok çooook zor.hoşçakalın.

Yazan: Cherry2

Tarih: 11 Ağustos 2005

Saat: 17:40

Ben aldım bu kitaptan, ve hakkaten çok çok güzel bi kitp her türlü eğitim/ bakım vs. hakkında detaylı ve güzel bilgi verio bence kesinlikle her köpek sahibinin evinde bulundurması gereken bi kitappp:D:D

Sayfa başına dönmek için tıklayın
Balıkesirde kayıp yavru ...
Kayıp dişi doberman aran...

Barınaklardan

Rot doberman...

Evde butik p...

Eş Arayan

Bosamıza gel...

Erkek minyat...

Köpek Arayan

Trafik kazas...

Golden retri...