Yardım Email Gönder  
 erujum - Yeni Yavr...
 erujum - Amerikan ...
 karlıçınar - Kanga...
 toprak musti - Sib...
 toprak musti - Orh...
 köpek_isteyen - Bu...
Şifremi Unuttum!

Technology Channel ve TRT 1 Radyosunun konuğu HavHav.com

Technology Channel/Teknoloji Televizyonun da İnternet Gezgini programına konuk olduk. Adından anlaşılacağı gibi İnternet Gezgini programı televizyon izleyicilerinin internet rehberi, programda başarılı, farklı, hit olmuş web siteleri tanıtılıyor. Sinem Boyacıoğlu'nun sunduğu 20 dakikalık bu program her gün 20:20'de yayınlanıyor. Programın 25 Ağustos Perşembe günü yayınlanacak bölümünde İnternet Gezgini izleyicilerine HavHav.com'u tanıttık, HavHav.com'un oluşum öyküsünü, içerik konularımızı, sitemizin bölümlerini, etkinliklerimizi anlattık.
e-posta: internetgezgini@teknolojitelevizyonu.com

26 Ağustos Cuma günü ise TRT 1 Radyosunda Nuh'un Gemisi programına konuk olacağız. Dinleyicilere HavHav.com’u tanıtacağız. Esin Yolçınar tarafından hazırlanan Handan Demrialp tarafından sunulan Nuh'un Gemisi'nin süresi 30 dakika. Programı her Cuma, saat 14:00’de, TRT Radyo 1’de dinleyebilirsiniz.
e-posta: nuhungemisi@trt.net.tr

25.08.2005

İlgili Başlıklar
Hayvanseverleri buluşturan iki kardeş site
HavHav.com 1 yaşında...
Üye sayımız 1000’i aştı
Akut K-9 Birimi
    Yorum Yaz

Yorumlar   (5 adet)

Yazan: cansu21

Tarih: 26 Eylül 2005

Saat: 11:58

selam benim 1 buçuk ya_lar1nda bitane golden retriverim vardi ama onu tam 6 gün önce kaybettim . apandisi patlamis. onun disinda ben onu bi kaç ay önce bilecige yollad1m orda çok ama çok mutluydu ama bi gece saati öldü. yaa nden oldugunu bulamiyorum . bizi özlediginden olabilir mi?

Yazan: palio

Tarih: 08 Eylül 2005

Saat: 15:55

slm kanal.köpeklerden çok hoşlanırım.yok evimde ama dışarıda bakıyorum.by by...

Yazan: karbeyaz

Tarih: 01 Eylül 2005

Saat: 21:47

ben bu programı izlemeedim ama
güzel bir program çıkardıgınızdan eminim ama ben ençok sunun için yorum yazıyorum bu sayfada okumustum köpegin kularını kesen adama ceza verilmisti adam parasından degil birdaha köpek besleyemiycegime üzülüyorum demisti bunu dün haberlrde duydum apartman sakinleri köpegi ldürmüsler o insanlarada ceza verilmesi gerekmezmi cevabınızı bekliyrum hoscakalın

Yazan: meyo

Tarih: 29 Ağustos 2005

Saat: 19:30

SİZİ SADECE KUTLUYORUM.MÜTHİŞSİNİZ!!!BEN VE TARÇIN SİZİ YÜREKTEN KUTLUYORUZ.

Yazan: vethakan

Tarih: 25 Ağustos 2005

Saat: 15:46

Sevgili editörüm , harika haberler verdiniz. Sevginin ve bilginin paylaşılarak büyütülmesine yönelik sitemizin daha çok köpek dostu tarafından tanınması , ziyaret edilmesi ,yeni yeni üyelerimizin olması muhteşem olacak . Sizi ve programlarına davet eden yapımcıları kutluyor , başarılarınızın devamını diliyorum.
Saygılarımla
M.Hakan Boyar
Veteriner Hekim

Sayfa başına dönmek için tıklayın
Balıkesirde kayıp yavru ...
Kayıp dişi doberman aran...

Barınaklardan

Rot doberman...

Evde butik p...

Eş Arayan

Bosamıza gel...

Erkek minyat...