|
|
|
 |
|
|
|
|
4 Ekim Dünya Hyv. Koruma Günü Etkinlikleri |
|
İstanbul: .Bakırköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi 04.10.2005 Dünya Hayvanları Koruma gününde barınağında ki sokak hayvanlarına yeni yuvalar bulmak amacıyla Bakırköy Özgürlük Meydanında hayvan sahiplendirme etkinliği düzenlemektedir. 13:00-17:00 saatleri arasında olacak etkinliğe tüm hayvanseverler davetlidir.
Bilgi için: Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi 0212 543 73 17 |
|
.Çevre ve Sokak Hayvanları Derneği'nin düzenlediği panel – söyleşi 3 Ekim Pazartesi günü saat 14.00 - 16.00 arası İstanbul Çevre Konseyi lokalinde gerçekleşecek.
Konuşmacılar: Prof. Dr. Tahsin Yeşildere, Avukat Ahmet Kemal Şenpolat, Tiyatro - Sinema Sanatçısı Gülsen Tuncer. Adres: İstanbul Çevre Konseyi Lokali, Ebusuut Caddesi No.3 Cağaloğlu Tel no: 0212 511 59 68
.Çevre ve Sokak Hayvanları Derneği ve Sokak Çocukları Derneği adına 3 Ekim pazartesi günü saat 18.00'de Fotoğraf Sanatçısı Ebru Bilun Akyıldız'ın fotoğraf sergisi gerçekleşecek. Yer : Beyoğlu tünel girişi |
|
.Kadıköy Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ve Kadıköy Hayvan Dostları Platformu 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nü Şehnaz Sam dinletisiyle kutluyor. Tüm Hayvanseverlerin davetli olduğu etkinlik Kadıköy Belediyesi Evlendirme dairesinde Saat 16:00’da gerçekleşecek. |
|
.Yedikule Hayvan Barınağı, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü'nde "Her aileye bir köpek" sloganıyla koruma altına alınan her türlü ihtiyaçları Fatih Belediyesi ve hayvanseverlerin katkılarıyla karşılanan 1700 köpek için hamilik kampanyasına hız veriyor. |
|
Fatih Bel. Başkanı Mustafa Demir Bey’in ev sahipliğinde hayvanseverler, Eski Bakanlardan Tınaz Titiz, Prof Orhan Kural, Prof Tahsin Yeşildere (Vet Hekimleri Odası Başkanı), İst Barosu Hayvan Hakları Başkanı Av Ahmet Kemal Şenpolat, Birgün Gazetesi Yazarı Yalçın Ergündoğan, Sanatçı Nalan ve Özel Sezin Okulu, Akasya Koleji, Fatih Geleceğin Çocukları Vakfı Çocuk Yuvası, Remzi Yurtsever İlköğretim Okulu’ndan öğrenciler 4 Ekim’de ihtiyaç malzemeleri (mama makarna ilaç vb) hediyeler bağışlayarak barınağı ziyaret edecekler. Bu etkinliğe tüm hayvanseverler davetlidir. |
|
Etkinlik: saat 13.00 da Yedikule Hayvan Barınağı’nda olacaktır. Tel: 0212 633 58 57
Ankara: Haykod, Dünya Hayvanlar Günü nedeniyle 2 Ekim pazar günü saat 12:00'de Armada Alışveriş Merkezi Otoparkında Kedi-Köpek Güzellik Yarışması düzenliyor.
.Türk Veteriner Hekimleri Birliği 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü münasebetiyle Hayvanları Koruma ve Halk Sağlığı Yönüyle Sokak Hayvanları konulu panel düzenliyor. Meslek örgütü olarak hayvanları korumada amacın "MUTLU ve SAĞLIKLI HAYVAN" hedefine hizmet etmesi ana fikri ile konuya yaklaşılarak her yönüyle ciddi boyutlara ulaşan sokak hayvanları konusu masaya yatırılıyor.
Ankara Otel İçkale'de saat 14:30 da başlayacakPanelde konuyla ilgili kurumların temsilcileri aynı masa etrafında "Hayvanları Koruma ve Halk Sağlığı Yönüyle Sokak Hayvanlarını değerlendirecekler.
Panel Programı: 14:30 Kayıt 15:00 Açılış Dr.Mustafa ALTUNTAŞ, TVHB Merkez Konseyi Başkanı Protokol Konuşmaları
Panel Yönetici: Prof.Dr.Yılmaz DÜNDAR, Kocatepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı
Panelistler: Nesrin ÇITIRIK, DOHAYKO Genel Sekreteri Yaşar TÜRKLEŞ, Çevre ve Orman Bakanlığı Daire Başkanı Doç.Dr.İsmail KARAGÖZ, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Üyesi Abdullah KÖSE, Ankara Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Başkanlığı Veteriner İşleri Müdürü Musa ARIK, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Daire Başkanı Uzm.Dr.Ramazan GÖZÜKÜÇÜK, Sağlık Bakanlığı Daire Başkanı |
29.09.2005 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumlar (3 adet) |
|
Yazan: çerkez |
Tarih: 08 Ekim 2005 |
Saat: 10:58 |
karbeyaz :D cok iyisin sen onlar adına tsk edıyorum sana ueheueh |
|
|
Yazan: Miss_ROJİN |
Tarih: 06 Ekim 2005 |
Saat: 11:24 |
4.Ekim Dünya Hayvanları koruma gününde benim 2 aylık york-shire köpeğim rahatsızlandı ve ben Soyak Yenişehir de oturuyorum en yakın yer ataşehir ve koskoca ataşehirde 1 tane dahi veteriner bulamadım:( Ve buna inanamıyorum... 60 tane güzellik salonu açılana kadar 1 tane veteriner açılsın ataşehir gibi bir yere:( Sadece tabelası olan ama içi boş olan bir daire VETERİNER yazıyor ama nafile yerinde yeller esiyor.. |
|
|
Yazan: karbeyaz |
Tarih: 04 Ekim 2005 |
Saat: 17:43 |
tüm hayvanların hayvanlar gününü kutluyorum ve yeni bir dönemlerinde mutlu ve hayvan severlerle dolu bir dünya istiyorum |
|
|
|
|
|
|
|
|
|