|
|
|
 |
|
|
|
|
Terk edilmişliğin gururunu bir köpek bile yaşarmış |
|
7 ay kaldı hayatımda her şeyi paylaştık yemeğim, yatağım artık bana değil, bize aitti şarkılarımız vardı ve bir de kaybetme korkusu, onsuz yaşayamazdım artık Laly benim hayatımın anlamıydı gök gürlediğinde sarılıp yattığım arkadaşım, unuttururdu bütün korkularımı onsuz gecen saatler, eve dönünce onu görme amacını taşımasaydı geçmek bilmeyecekti sanki iki farklı çocuktuk evde oyun oynayan kavga eden zaman zaman küsen kim yaşayabilirdi ki o duyguları benim gibi hiç bir büyük anlayamazdı, anlayamadılar da herkesin bildiği bir komşu sorunuyla en iyi dostumu aldılar benden nefessiz kalmıştım sanki hayatımın yarısı yok olmuştu yatağım soğuktu ve yemeğim hep yarım kaldı tabağımda |
|
haberi geldi sonra yavruları olmuştu dayanamadım onu orda bırakmaya gittim... sarıldım, ağladım, anlattım sarıldı, ağladı, dinledi ama geri gelmedi benle terk edilmişliğin gururunu bir köpek bile yaşarmış dedi büyüklerim ama ben terk etmemiştim ki onu... sonrasında gecen bir kaç yıl içinde hayatın yalnızlığına alıştım büyümenin yalnızlığı hatırada en son haliyle kalan 7 yavrulu simsiyah bir köpek büyümek çeşitli haklar getirirmiş ya bende haklarımı kullanmaya karar verdim artık bir kızım var iki yıldır üstüne titrediğim hayatımın anlamı olan bir kız büyük görüntüsünün altında çocuk ruhlu şımarığım MİNİK...
Gizem Sayıl
Sizin Yazılarınız sayfasında yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı editor@havhav.com adresine gönderebilirsiniz. |
14.01.2005 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumlar (3 adet) |
|
Yazan: casper |
Tarih: 31 Ocak 2005 |
Saat: 11:24 |
komşular size sesleniyorum. bu masum canlıların size ne zararı var? havladı diye veya hangi nedenle olursa olsun niçin şikayet ediyorsunuz. sizin gözünüzde sadece köpek ya istendiği zaman kapıya bırakır değil mi?? sizin çocuklarınız hiç mi yaramazlık yapmıyor? hiç mi başkalarını rahatsız etmiyor? onları kapıya atabiliyor musunuz? Ama siz ne anlarsınız ki bizim onları sadece köpek olarak görmediğimizi. Onlar bizim hayatımızın parçası oluyorlar. oğlumuz, kızımız, bebeğimiz oluyorlar. Bizi sevdiklerimizden ayırıyorsunuz ya takdir Allah'ın. Vicdan mı vicdansızlık mı sizin yaptığınız ona da siz karar verin birazcık merhametiniz varsa... |
|
|
Yazan: fındık_2005 |
Tarih: 24 Ocak 2005 |
Saat: 13:02 |
en sevilen, değer verdiklerimizi bazen başkaları anlamıyor. biricik pelemi de almışlardı benden. amam şimdi fındığım var artık. onun yerini tutarmı tutmazmı bilmiyorum ama onu çok seviyorum. ve artık kimse alamaz onu benden... |
|
|
Yazan: tibet6 |
Tarih: 14 Ocak 2005 |
Saat: 23:57 |
ona ve kendinize iyi bakın,onlar asla kaybetmedikleri çocuk ruhları ile tanrının bize armağanı...sevgiler : ) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|