Yardım Email Gönder  
 erujum - Yeni Yavr...
 erujum - Amerikan ...
 karlıçınar - Kanga...
 toprak musti - Sib...
 toprak musti - Orh...
 köpek_isteyen - Bu...
Şifremi Unuttum!

Ne güzel bir yazdı...

Künyesi
Adı:
Tommy
Irkı: Av Köpeği Kırması
Doğum Tarihi: 03/06/2003
Rengi: Bej, siyah
Cinsiyeti: Dişi 

Tommy'ciğim, benim ilk köpeğim. O bir av köpeği kırması. Gezmeyi seven, deli köpeğim... tatlı suratlı, oyuncu, özgür, gezgin, şımarık köpeğim. Çok güzel bir yaz geçirdik seninle. Ne badireler atlattık : ) Az kalsın o belediye görevlileri diğer kardeşlerin gibi seni de öldürecekti, ama seni kurtarmayı başardık : ) Ne yazık ki seni İstanbul’a getiremedim, çünkü sen hep gezmeyi, özgür olmayı severdin, bu apartman dairesine tıkılıp kalmak istemezdin.

Seni o kasabada, yazlığımızın orada bıraktım, ama yeni bir sahibin varmış şimdi (hiç istemesem de). Yine bir gün gezerken bir balıkçı bulmuş seni. Şimdi başka bir kasabadaymışsın. Umarım yeni sahibin sana iyi bakıyordur.

Ne güzel bir yazdı… Ben giderken sen de ben de çok ağladık ama... Yine de çok teşekkür ederim sana... Bak işte sen benim köpeğimsin hala ve resmin, benim adımla beraber burada...

Melek Ertör / AAngeLL - İstanbul

Sizin Yazılarınız sayfasında yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı editor@havhav.com adresine gönderebilirsiniz.

03.05.2005

İlgili Başlıklar
Elizabeth Birley'in Köpeği Tommy
burcu elitok
Ali Yelsal
Didem Duyum'un köpeği Tommy
Murat Kesim'in köpeği Tommy
    Yorum Yaz

Yorumlar   (11 adet)

Yazan: sandy

Tarih: 05 Şubat 2006

Saat: 16:47

çok güzel yazmışsınız ben de yaşadım biliyorum teşekkürler

Yazan: dnilayd

Tarih: 19 Ocak 2006

Saat: 12:18

off köpeğin de enaz senin kadar üzülmüştür eminim kimbilir şimdi o nerde ne yapıyor diye düşünebilirsin belki bu bence çok normal acını enaz senin kadar anlayabiliyorum bu satırlarda köpeğini çok sevdiğini belirtmişsin bence köpeğinin peşinden git ve ona sahip çık

Yazan: asi

Tarih: 01 Aralık 2005

Saat: 14:42

keşke onu orda bırakmasaydını zonu çok sevdiğiniz paragrafınızın her satırında belli onu belliki çok sevmişsiniz gened siz en iyisini bilirsiniz

Yazan: nevinkorkmaz

Tarih: 03 Haziran 2005

Saat: 08:36

NE OLU YARDIM EDİN BU CANAVARLARI REZİL EDELİM............

ANKARA MALTEPE MİGROS 03.06.2005 07.30 SULARINDA 06 YHA 53 PLAKALI GRİ RENKLİ BİNEK OTO BİR KÖPEĞE ÇARPTI VE O ŞEKİLDE BIRAKIP GİTTİ. LÜTFEN YARDIN EDİN NEREYE İHBAR EDECEĞİM. BANA YARDIM EDİN.

Yazan: portakal34

Tarih: 21 Mayıs 2005

Saat: 12:40

merhaba benimde köpeğim var adı zeus ZEUS BİR KANGAL BEN11 YAŞINDAYIM VE APARTMANDA OTURUYORUM AMA KÖPEĞİM YİNE BİZİM EVDE HİÇ BİR YERE BIRAKMADIK

Yazan: erdal kalkin

Tarih: 21 Mayıs 2005

Saat: 12:34

Ben ve köpeğim daisy artık bu sitenin yeni üyesiyiz. O da diğerleri gibi insan dostu bir samuyet. Tüm hayvan dostlarını selamlıyorum.

Yazan: eff

Tarih: 11 Mayıs 2005

Saat: 10:32

köpek bakıyosan al onuda yanında götür yada benim köpeğim var diye söyleme selen hanım doğru söylüyor

Yazan: EDİCONT

Tarih: 07 Mayıs 2005

Saat: 14:19

MERHABA... SİTEYE İLK YAZIMI VE DUYGULARIMI BUGÜN GÖNDERDİM... ACABA NE ZAMAN YAYINLANACAK... SELAMLAR

Yazan: EDİCONT

Saat: 13:15

merhaba..sevimli dostlarımızın savunucuları,yürekleri bu küçük kalpli ama,nice dost sandıklarımızdan daha cesur,gerçek dostlarımızın sahipleri..Ankara'dan Edicont ben..Minik o şirin kelimelere sığdıramadığım sevimli bebişlerimiz benim ruhumda,kalbimde bundan tam 10 yıl önce yer tuttu, tapulandı..yeri geldiğinde yemem içmem cebimdeki son kuruşa kadar fifilerime harcarım..onları bugüne kadar hiç mağdur etmedim..ailem onlar benim..ama o kadar duyarsız hayvan sevgisini bilmeyenler varki.. lütfen ..gerçek dostlarla, minik kalpli dostlarımızın sahipleriyle tanışmak, kaynaşmak,yazışmak istiyorum.Daha sonra daha geniş yazacağım...sitede ilk yazım...Tüm minik dostlarımıza ve vefakar sahiplerine selamlar...

Yazan: selen48

Saat: 12:13

Sevgili Melek Hanım,bu güzel köpeğe bakmanız ve korumanız güzel bir şey.Ancak,yazlıkta bırakıp gitmek sözünü duyunca paramparça oluyorum.Ben de bir kıyı beldesinde oturuyorum ve yazlıkçıların kapıya bırakıp gittikleri hayvanları bir de kışın görseniz... Bir hayvanı yanınızda alıp götüremeyecekseniz yaz boyu birilerini arayıp sahiplendiriniz.Şu anda,sokaktan kurtarılmış 2 köpek,bir kediye bakıyorum ve dışarıdakilere taşıdığım mamalar da cabası.Mutlaka bilirsiniz,onların da duyguları,kendilerine göre zekaları var.Sizi asla suçlamıyorum,ama yanınıza alamayacaksanız,lütfen ve lütfen sahiplendiriniz.Esenlik dileklerimle...

Yazan: AAngeLL

Tarih: 06 Mayıs 2005

Saat: 17:38

yazı da nasıl olduysa yanlış çıkmış,cinsiyeti erkek değil dişi.
İsmi yanıltmasın sizi,Tommy çok sevimli bir kızdı :)

Sayfa başına dönmek için tıklayın
Adana'da dogo köpeğim ka...
Balıkesirde kayıp yavru ...

Barınaklardan

Rot doberman...

Evde butik p...

Eş Arayan

Bosamıza gel...

Erkek minyat...

Köpek Arayan

Trafik kazas...

Golden retri...