Yardım Email Gönder  
 canım golden - Gol...
 canım golden - Gol...
 köpek_isteyen - Re...
 hamzaatmaca - Gül ...
 scs - Aslı Yüksel'...
 ateşş - İlknur Kal...
Şifremi Unuttum!

Allahım bize güç ver

Evet dostlarım sanırım bende ölmek üzereyim. Hikayelerinizi 3 gündür hüngür hüngür ağlayarak okudum. Bazen nefesim kesildi, fenalaştım, bazen yüreğim kaldıramadı haksızlıklara mause’u parçaladım. Ne yazık ki yakında benim bebeğimi de göndereceğim yer bebeklerinizin yanı.

Zeytin gözlümü, sütlü çikolatamı yarın ameliyat masasına yatırıyorum. Bu zamana kadar önemli bir rahatsızlık geçirmemesine rağmen 3 gün önce rahminde kist bulundu.

Hep ilk çocuklar şanssız derler acemiliğimize geldiği için. Bende kısırlaştırma konusunun bu kadar önemli olduğunu sanmıyordum. Zaman içerisinde öğrendim ama geç kaldım. Şu anda kızım 14 yaşında. 3 gündür araştırmadığım sormadığım yer kalmadı. İnşallah söylendiği kadar kolay bir ameliyattır, ama gelinde bana anlatın bunu.

Öyle berbat bir durumdayım ki bunu anlayamazsınız diyemeyeceğim çünkü bunu sadece ve sadece siz anlarsınız. 3 gündür ellerim semalarda bebeğime bir şey olmasın, biraz daha yanımda olsun diye yalvarıyorum çünkü hiç hazır  değilim onu göndermeye...

Çevremdekileri üzmemek adına içimi kimseye döküp ağlayamıyorum. İçim patlayacak duruma geliyor, geceyi bekliyorum yatıp ağlayayım diye. Hepsini öyle çok seviyorum ki... Dualarınızı bekliyorum ve sizin gibi insanlar (hayvanseverler)  olduğu için Allah’ıma şükürler ediyorum...

Emel Şen /17.07.2005

editor@havhav.com adresine "Sizin Yazılarınız" sayfasında yayınlanmasını istediğiniz yazılarınızı gönderebilirsiniz.

05.08.2005

İlgili Başlıklar
HavHav.com dostları, yardımınıza ihtiyacım var...
Onunla birlikte bitti cesaretim
Beyaz'ımıza kavuştuk
Başkaları da aynı şeyleri yaşamasın
Duyarlı olmaya küçük bir çağrı
    Yorum Yaz

Yorumlar   (52 adet)

Yazan: anosdedolor

Tarih: 06 Haziran 2008

Saat: 02:44

başınız sağolsun ama bilin ki o şimdi cenette kırlarda koşuyor.. hep sizi gözetliyor. tekrar başınız sağolsun.

Yazan: hint

Tarih: 02 Haziran 2008

Saat: 18:38

Ne yazıkki bebeğimi kaybettim dostlarım.Yazılarınız beni fazlasıyla duygulandırdı hepinizden Allah razı olsun.Yalnız olmadığımı biliyordum.Allah hiçbirimizin kaldıramayacağı yükü yüklemez omuzlarımıza biliyorum ama çookk acı, sevgilisini kaybetmek onsuz yaşamak bunca yıldan sonra dayanılası bişey değil.artık kim ben geldiğimde kuyruğunu sallayacak kim benim kucagıma sıçrayıp maskaralıklar yapacak beni kapıda kim menfaatsiz sevgisiyle karşılayacak öpecek bilemiyorum konuşamıyorum çok üzzgünüm.

Yazan: dostcuk

Tarih: 20 Mayıs 2008

Saat: 17:22

Allahım yha çıldırıyorum sizlerin haline çook üzülüyorum inanın ağlamak için ken dimi zor tutyorum bizde kpek almayı düşünüoz ama böle olursa ne olcak ben dayanamam kiy geçmiş olsun ..

Yazan: papsikonya

Tarih: 05 Mayıs 2008

Saat: 21:06

prenses iyimi emel hanım şimdi hayattamı çok üzüldüm bendee oglumu 2006 yılında kaybeettim maleesef cennetteler yaşıyorlar buna inanın.

Yazan: sandy

Tarih: 05 Şubat 2006

Saat: 16:50

geç miş olsun inşallah sağlığına kavuşur

Yazan: EBRU MİLAS

Tarih: 03 Aralık 2005

Saat: 18:15

çok üzüldüm umarım ameliyatı atlatır ki sizin sevginizle atlatacaktır,benim köpeğim de 14 yaşında ameliyat oldu onun karnında kist vardı,şu anda 15 yaşında ve yaşına göre çok sağlıklı,hissettiklerinizi anlıyorum aynı şeyleri ben de yaşadım,dualarım sizinle

Yazan: sempatik

Tarih: 11 Eylül 2005

Saat: 20:29

merhaba emel hanım ben sempatik. önce zeytin gözlünün nasıl olduğunu sormak istiyorum.inşallah çok çok iyi haber verirsiniz.yorumların cevaplarında hiç rastlayamadım dualarım hep sizinle güzel haberlerinizi bekliyorum. acil şifalar ve selamlar.

Yazan: puppi

Saat: 19:59

geçmişler olsun biran önce saglık haberlerini bekliyorumö sevgiler puppi

Yazan: fbsnapfb

Saat: 18:06

merak etme hiç bişey olmazaynı ameliyatı benim terrier'imde oldu

Yazan: azeri

Tarih: 08 Eylül 2005

Saat: 16:11

her kese salamlar. Men Azerbaycandan. Kaldiki buradaki reime,men bu resmi gorende shashirdim.Azerbaycanda kopeklere hic kim boyle yapamaz. Allah korur onu inshallah.

Yazan: palio

Saat: 15:57

mhbr selinnnn adım berkay
:)

Yazan: sempatik

Saat: 15:32

allahtan en acil şifayı diliyorum. ben yeni üyeyim ve de yeni okudum çok üzgünüm. inşallah iyileşmiştir

Yazan: zets

Tarih: 07 Eylül 2005

Saat: 15:21

ayyyy çok tatlıya işallah uzun ömürlü olur

Yazan: asi

Tarih: 05 Eylül 2005

Saat: 15:51

çok tatlı bir şey inşallah uzun ömürlü olur bütün dileğim bu

Yazan: KonStruktor

Tarih: 04 Eylül 2005

Saat: 14:59

Canım Benim iyi Oldğuna çok sevindim. Ömrün uzun Olsun Bebeğim..

Yazan: kemirgen

Tarih: 03 Eylül 2005

Saat: 18:50

Ona hiçbir şey olmayacak,bundan emin olabilirsiniz.Ya rahmi tamamen alıncaktır ,ya da kistli bölge...zaten kısırlaştırma operasyonunda da yaptığımız şey ovaryumu ve uterusu almaktır.Benzer bir operasyon.korkmanıza hiç gerek yok
vet.hek.mert genç

Yazan: kofty

Tarih: 03 Eylül 2005

Saat: 18:34

sen skn kndini üzme dicem ama biliyorumki bu çok zor bi durum bnde çoğu zmn köpeğimi vermek zorunda kldm veya annemler yüznden ondn ayrılmak zorunda kaldım ama sen korkma bebğine bişey olmicak bütün kalbimle yanındayım dualarım seninle ve bebeğinle olcak kndini üzmemeye çlş

Yazan: JasonX

Tarih: 02 Eylül 2005

Saat: 13:57

iyileşmesini en içten dileklerimle temenni ederim.köpek sahipleri bu duyguyu daha iyi bilir.bende bir köpek sahibiyim ve köpeğime bir şey olsa ömrümden ömür kopar allah sana sabır köpeğine acil şifalar versin ...

Yazan: belgine

Tarih: 02 Eylül 2005

Saat: 01:04

Allah O'nu sana bağışlar inşallah.
acil şifalar diliyorum.

Yazan: handandus

Tarih: 31 Ağustos 2005

Saat: 11:29

ÖNCELİKLE GEÇMİŞ OLSUN BENİMKİDE HASTA OLMUŞTU ÇOK ZOR BİR DURUM.AMA NEOLURSA OLSUN ONUN İÇİN DUA EDİCEM

Yazan: sınem

Tarih: 31 Ağustos 2005

Saat: 10:16

sevgili emel hanım sizi çok iyi anlıyorum aynı duyguları bende üç yıl önce aynı hastalıktan kızımı onbir yaşındayken aniden yanlış teşhisden dolayı geç kalınddığı için kaybettim benim için çok büyük üzüntü oldu hala resimlerine aklıma geldikçe gözyaşlarıma hakim olamıyorum kızımı sık sık rüyalarımda görüyorum dilerim kızınız en kısa zamanda sağlığına kavuşur geçmiş olsun sevgiler

Yazan: SedatJ

Tarih: 29 Ağustos 2005

Saat: 18:45

butun kalbimle dua edicem köpeğiniz için...umarım sağlına kavuşur...

Yazan: Eylül_92

Tarih: 29 Ağustos 2005

Saat: 14:34

sevgili emel, öncelikle çok geçmiş olsun. sizden ricam , belirtileri müsait olduğunuz birgün özelimden anlatabilirmisiniz ?

Yazan: cool_puppy

Tarih: 27 Ağustos 2005

Saat: 18:27

asiri sekilde gecmis olsn iylesmesini diliormmmmmmmmmm !

Yazan: melisa05

Tarih: 25 Ağustos 2005

Saat: 23:16

çok geçmş olsn allah bol şifa versn.siziçok iyi anlıyorum.babam 1 hafta önce bana terirer4 cinsi bir köpek aldı ve o bnmcnm kanm herşeym oldu bir haftada daha 1 aylık kimseye vermiyorm daha dorusu vermeye kıyamıyorm ya o bnm gibi sevmezse onun bi yerini incitirse diye...allah sabır vresn tüm gece köpegme baktkça sizn köpeğinz aklıma gelecek ..bütn gece onun için dua edecem.çocukların dfuaları kabul olurmş insallah köpegnz kurtulur...hayırlı haberlerinizi dört gözle bekiyormmm..

Yazan: sema yavuz

Tarih: 24 Ağustos 2005

Saat: 16:43

çoook geçmiş olsun

Yazan: selin1

Tarih: 23 Ağustos 2005

Saat: 10:27

allh şifa versin bir an önce iyileşip ayağa kalkmasını dilerim , dualarım sizin için olacak , ona olan sevginiz onu koruyacaktır
çok çok geçmiş olsun

Yazan: selin1

Saat: 10:27

allh şifa versin bir an önce iyileşip ayağa kalkmasını dilerim , dualarım sizin için olacak , ona olan sevginiz onu koruyacaktır
çok çok geçmiş olsun

Yazan: avhermes

Saat: 10:04

iyi düşünmek genellikle iyi sonuçlar getirir.Ümitsizlik ve korku şu anda en son ihtiyacınız olan şey.Umuyorum bu günler çabuk geçer ve siz yine kızınızla oynamaya ve onunla mutlu olmaya devam edersiniz.acil şifalar dilerim.

Yazan: KonStruktor

Tarih: 21 Ağustos 2005

Saat: 13:21

Allah acil şifalar versin arkadaşım seni çok ama çok iyi anlıyorum. ben köpeğimi yeni kaybettim acımasız ve cahilce sürat hyapan bir arabanın kurbanı oldu gözlerim çıksaydıda o kıvranışını görmeseydim allah sizin yanınızda olsun :(

Yazan: CERENİMO

Tarih: 20 Ağustos 2005

Saat: 13:23

köpeğin için çok üzüldüm senin ona olan bu sevginin onu ayakta tutucağına inanıyorum allah acil şifalar versin...

Yazan: Dicle

Tarih: 17 Ağustos 2005

Saat: 18:51

köpeğiniz için ne kadar üzüldüğümü bilemezsiniz inşallah iyileşir sapasağlam olur yanınızda yine dolaşır sizinle yine oynar ve umarım siz yine mutlu olursunuz dualarımız sizinle...

Yazan: songo

Tarih: 15 Ağustos 2005

Saat: 17:18

Gerçekten bebeginizin durumuna çok üzüldüm mutlaka en kısa zamanda eski haline dönüp sizinle hoşça vakit geçirmeye devam edicektir ÇOK GEÇMİŞLER OLSUN

Yazan: YAGMUR14

Tarih: 15 Ağustos 2005

Saat: 16:37

ınşallah kopegınızın durumu ıyıdır.yazınızı okurken gozlerım doldu.yıne sonradan öbur kopeklerın yanına gıdecek ama allah köpegınıze uzun omur versın.ama kopeklerdekı hıçbır hastalıgı önemsememezlık yapmamalısın.[her zaman mutlu olmanı dılerım]

Yazan: simgeonur

Tarih: 14 Ağustos 2005

Saat: 13:22

merhaba. ben daha yeni okudum. umarım kızınız iyişeşmiştir. tekrar geçmiş olsun. onlar hep bizimle olsun.....

Yazan: karbeyaz

Tarih: 12 Ağustos 2005

Saat: 22:51

üzülme ama biliyorum bizim adımıza üzülme demek çok kolay eger kolay bir ameliyat dedilerse dogru merak etmekaybolmasından iyidir hiç olmazsa benimki küçük yaşta kayboldu ona doyamadan

Yazan: izelizel

Saat: 22:04

geç oldu ama son durumu nedir? çok merak ettim

Yazan: hint

Saat: 12:29

SEVGİLİ DOSTLARIM NE KADAR TEŞEKKÜR ETSEM AZDIR.İNANIN BANA DAHA BUGÜN AÇABİLDİM BİLGİSAYARIMI VE YAZILARINIZI OKUDUM ALLAHIM NE KADAR HARİKA İNSANLARSINIZ TEKRAR TEŞEKKÜR EDERİM.O GÜNDEN BERİ ZEYTİN GÖZLÜMLE UĞRAŞIYORUM.AMELİYAT OLDU KİST ALINDI.HERŞEY GÜZEL GİDİYO DERKEN 1 HAFTA SONRA HAYATIMIN EN ACI 7 SAATİNİ YAŞADIM.KANAMASI BAŞLADI VE DURDURULAMADI O 7 SAAT NE ONUN KANAMASI NE BENİM GÖZYAŞIM DİNDİ.UTERUS KAYNAKLI DEDİLER İĞNE YAPTILAR DURMADI,ONDAN DEĞİLMİŞ DENDİ.5 SAAT KAN KOKUSUNDAN DEFALARCA ÖLDÜM DİRİLDİM.BEBEĞİMİ 3 KEZ YIKADIK HER TARAFI KAN İÇİNDE OLUYORDU.DAHA SONRA ADRENALİN YAPTILAR YİNE DURMADI VE EN SON TAMPON KOYUP YOLLADILAR EVE.O GECE ANNEM VE BEN SABAHA KADAR NÖBETLEŞEREK AĞLAYARAK VE DUA EDEREK UYUMAYA ÇALIŞTIK VE DUALARIMIZ GERÇEK OLDU VE ALLAH KIZIMI BANA BAĞIŞLADI.ŞU ANDA EVDE KALMIŞ HUYSUZ VE HAYLAZ KIZIMLA BOĞUŞMAYA DEVAM EDİYORUZ.ALLAH ÖLÜMÜNDE KOLAYINI VERSİN.KİMSENİN BAŞINA VERMESİN BÖYLE ACIYI.HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM.TÜM BEBİŞLERİDE.....

Yazan: atomic

Tarih: 11 Ağustos 2005

Saat: 16:37

ya ben bıraz gec okudum sanırım cok uzuldum yazdıkların bana cok dokundu bı sey solıyeyım mı hıc uzulme emınım ona bı sey olmamıstır bıde sole dusun onunla tam 14 yıul gecrımıssın ya benım gıbı en tatlı yerınde ayrılsaydınız daha 9 aylıkken bakmaya doyamazken onu erkenden bı kızdırayım bı sıkstırayım seweyım kokluyayım dıe ewe kosarak gıderken ayrılsaydın yıne de senı anlıorum allah sana sabır ufaklıgıda acıl sıfa versın

Yazan: burcuakkum

Saat: 16:28

sevgili emel; eminimki minik kızın sağlığına kavuşmuştur. benim kızımda biri 6, diğeri 12 yaşında olmak üzere 2 kez fıtık ameliyatı oldu. şimdilerde 13 yaşında olmasına rağmen inanılmaz hareketli ve keyifli. onları bizim sevgimiz koruyor. ama yinede sıksık veteriner hekimlere kontrole götürmemiz gerektiğinide aklımızdan çıkarmayalım. yazını okurken gözyaşlarıma hakim olamadım. seni gerçekten anlıyorum. minik kızınla sana mutlu nice nice yıllar diliyorum!!!!

Yazan: kadriye

Saat: 11:10

selam.kızınız nasıl çok merak ettim.benim kızımda 14 yaşında geçen sene aynı ameliyatı geçirdi.zor geçti ben öleceğimi zannettim.çok şükür atlattık.şimdide kalbi büyümüş.devamlı ilaç kullanmak zorunda.ve ilaç içmekten nefret ediyor.inşallah kızımla uzun yıllar daha beraber oluruz.inşallah kızınız iyidir.hoşçakalın.

Yazan: surupcuk

Tarih: 09 Ağustos 2005

Saat: 22:46

dualarimiz seninle... umarim iyilesmistir minik pamukcuk bu sure zarfinda...

Yazan: Ş.ÖZTÜRK

Tarih: 09 Ağustos 2005

Saat: 10:36

Emel Hanım, çok ama çok merak ettim. Umuyorum kızınız sizinle birliktedir.. Benim de kızım 1 yaşına giriyor, bende çok korkuyorum kısırlaştırma operasyonu için, minicik bedeni nasıl kaldırabilir narkozu diye :( Tanrı size ve ufaklığa güç versin..

Yazan: GRETACASH

Tarih: 08 Ağustos 2005

Saat: 19:52

Sevgili Emel, eminim ki kızın şu an yanında ve siz daha uzunca bir zaman birlikte olacaksınız, lütfen üzülme benim de 20 aydır meme kanseri tedavisi gören bir Rottweiller kızım var, rahmi ve arka memeleri kist doluymuş, 3 kez ameliyat oldu, kemoterapi gördü , rahmi ve 7 memesi alındı ama şimdilik iyi ve mutlu.Ben de çok üzüntü çektim zaten kalp ameliyatlı bir koroner arter hastasıyım ama yürek sevgiyle dolu olunca herşeye dayanıyormuş.Siz de dirençli olun lütfen, ve O`na üzüntünüzü hissettirmeyin, işin sırrı bu, hasta muamelesi yaparsanız yavrucak daha da duyarlı oluyor, dilerseniz benim hekim arkadaşların isim ve telefonlarını verebilirim, çünkü gerçekten bu dalda uzman ve fazlasiyle hayvan dostu hekimler, size geçmiş olsun diyor sizi ve yavrunuzu sevgiyle kucaklıyorum.Nihal

Yazan: pitir

Tarih: 08 Ağustos 2005

Saat: 10:19

Allah yardımcınız olsun, şifa ve sabır versin. Çok üzüldüm.

Yazan: ECZACI

Tarih: 07 Ağustos 2005

Saat: 22:32

EMEL HANIM SANIRIM BENİM BUNU YAZDIĞIM TARİHTE KIZINIZ AMELİYAT OLUP KURTULMUŞTUR.BENİM KIZIMDA 2 AY SONRA 13 YAŞINA GİRİYOR VE 3.5 SENEDİR MEME KANSERİ TANISIYLA TEDAVİ GÖRÜYOR.BU KIŞIN O DA RAHMİNDEKİ KİST YÜZÜNDEN AMELİYAT OLDU VE RAHMİ ALINDI.ŞU AN ÇOK İYİ.BENDE SİZİN GİBİ ACEMİLİĞİMDEN OLSA GEREK KISIRLAŞTIRMAMIŞTIM KIZIMI.ŞİMDİ ÇOK BÜYÜK VİCDAN AZABI ÇEKİYORUM VE SİZİ ÇOK İYİ ANLIYORUM.SÜTLÜ ÇİKOLATANIZA ACİL ŞİFALAR DİLERİM.LÜTFEN MÜSTERİH OLUNUZ.BEN KANSER HABERİNİ ALDIĞIMDA ONUN ÖLECEĞİNİ HİÇBİR ZAMAN DÜŞÜNMEDİM.SİZDE DÜŞÜNMEYİN..

Yazan: kokomaviler

Saat: 22:09

evet ne diyebilim ki size.sadece dua edebilirim gönülden.acınızı bir zamanlar bende yaşadım ve çok üzüldüm.oğlum iyileşti şimdi ve sizin kızınız da iyileşicek inşallah.sadece inanın.ve ona üzüldüğünüzü ve ağladığızı belli etmeyin lütfen.çünki o sizden daha çok üzülecek.onun morale ihtiyacı var.dualarım sizin için.iyi olacak inşallah.

Yazan: pelin

Saat: 16:23

Merak etmeyin kızınıza birşey olmaz ama fakültede ameliyat ettirmenizi tavsiye ederim benim kızımda kist ameliyatı oldu ama lütfen avcılar vet.fakültesinde yaptırın geçmiş olsun acil şifalar....

Yazan: fkucuk