|
Yorumlar (50 adet) |
|
Yazan: fatsel |
Tarih: 04 Eylül 2008 |
Saat: 22:00 |
birde köpeklere hayvan denir bunu yapan 2 ayaklılara ne denmeli |
|
|
Yazan: ahmet |
Tarih: 31 Ağustos 2008 |
Saat: 14:08 |
bzim köpeğimiz var hangi cins olduğunu bilmiyorum uzun beli |
|
|
Yazan: paşam123 |
Tarih: 23 Haziran 2008 |
Saat: 00:09 |
allah onların belasını versinnnn nasıl böyle yapabiliyorlar ah bi kendi paramı kazanmaya başlıyayım barınak açmassam en adiyim ....
|
|
|
Yazan: hint |
Tarih: 03 Haziran 2008 |
Saat: 15:23 |
Ne yazıkki böylelerine insan ,yapılan deneylerede insanlık için deniyor.Yazık insanlığınızdan utanın.Çok büyük acı, çok acı bir hikaye.Şu masum savunmasız yavrucuklar sevgiden başka ne istedide neyin bedeli olarak yaptın bu hezeyanı.Elleriniz taş olsun inşallah. |
|
|
Yazan: komedi |
Tarih: 19 Mayıs 2008 |
Saat: 14:10 |
ayyy içim sızladı hangi hakla yapıolar ya gitsinler ülkemizden ne istiyolar 2 aylık köpeklerden ya yazık o köpeklere Allah cezalarını verecektir o küçücük köpeklere eziyet çektirenlerin ben o köpeklerin yerinde olsaydım atlardım üzerine tırmalardım elimden gelen herşeyi yapar bana yaptıklarının aynısını uygulardım kolunu bacağını koparırdım |
|
|
Yazan: Locus |
Tarih: 16 Nisan 2008 |
Saat: 15:56 |
Bir ara televizyona çıkmıştı böyle bir olay...Bir hastabakıcı yapıyordu.
Allah bunu yapanlara öyle bir bela versin ki yedi cedleri çeksin... |
|
|
Yazan: begümmmm |
Tarih: 14 Nisan 2008 |
Saat: 10:19 |
köpekleri böyle hale getirenleri bi kaşık değil kovada boğmak lazım... |
|
|
Yazan: halit4195 |
Tarih: 19 Mart 2008 |
Saat: 22:51 |
neredeyse agliyordum boyle vicdansizlar dunyada olmamali bence |
|
|
Yazan: DAİSCY |
Tarih: 14 Mart 2008 |
Saat: 13:00 |
TÜYLERİİM ÜRPERDİİİ BÖYLELERİNİ YAŞATMAMAK GEREKİYOOO ALLAH BÖYYLELERİNE GEREKEN CEZAYI VERİCEK BN ÖYLE UMUYORUMM DİLERMMMMMMM:( |
|
|
Yazan: diiidoooooooo |
Tarih: 23 Temmuz 2005 |
Saat: 15:07 |
kim,hangi hakla,hangi akla hizmet böyle bişeyi yapabilir.onlar sadece sevgiye muhtaçlar,karın tokluna sevgi istiyolar,çok şey mi istiyolar.düşünebilen hayvanlarız bizler ama düşünemeyenler insan kılığına girmesinler lütfen.boğazıma bişey takıldı okurken,ağlayamadım bile.çok kötü oldum anlatamam.aslında kelimeler yetmez böyle bi vahşete.lanet ediyorum böyle yaratıklara,eğer yazdıklarımı böyle bir mahluk olurda okursa unutmasın ahirette iki elim yakasında olucak.onlar sevgiye muhtaçlar.bide insan olcaklar |
|
|
Yazan: aslıcoskun |
Tarih: 21 Temmuz 2005 |
Saat: 13:24 |
tek istedikleri sevgi..okadar çıkarsızlar ki,kolu kesiliyor hemde sadist bir şekilde.buna rağmen insanlara düşman olmuyor.hep barınaklarda bikere başı okşansın diye bekliyor.sonra kardeşi tek arkadaşı ölüyor...ve sonra yalnızlığa daha fazla dayanamıyor...yazık gerçekten çok yazık..ping ve pong gibi çaresiz okadar çok hayvan varki bari onlara sıcak yuvalar bulalım,onlar sevgisiz kalmasın onları yaşatalım!!! |
|
|
Yazan: siboş |
Tarih: 30 Haziran 2005 |
Saat: 22:59 |
ay nası yaparlar bööle bişiyi o yavrulara |
|
|
Yazan: Yelda |
Tarih: 25 Haziran 2005 |
Saat: 22:31 |
Bu hikayeyinin bir kısmını yine böyle gözyaşı içinde okumuştum. Bacaklarının niye olmadığını bilmiyordum. Okuyunca inanamadım. O kadar da güzellerki! Bunu onlara yapana bedua bile etmiyorum. Çünkü buna bile değmez. Onu Allah'a havale ediyorum ve ilahi adalete inanıyorum. Ping ve Pong'un birlikte uzun bir ömür geçirmiş olmaları tek tesellim. |
|
|
Yazan: ALPSOY1984 |
Tarih: 02 Haziran 2005 |
Saat: 22:49 |
SEVGILI GAMZE AYDIN NAZİLLİDE KÖEK EĞİTİYORUM HAVHAV COM DEVAMLI TAKIPCISIYIM BU NASIL ZIHNIYETTIR PET DOSTLARI DIYEREK BU ESAS HAYVAN OLAN INSAN HAYVANLARA CAN ICIMDEN NALETLER YAĞDIRIYORUM ALPERDEN SLMLAR HERAN YANINDAYIM |
|
|
Yazan: Teoman |
Tarih: 29 Mayıs 2005 |
Saat: 15:59 |
gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu onlar için size binlerce kez teşekkürler! |
|
|
Yazan: ase |
Tarih: 04 Mayıs 2005 |
Saat: 22:23 |
bu yavru köpeklere ön kol operasyonunu kim yapabilir diye yazınızda okudum cevap gayet basit ya yeni mezun bir veteriner veya kemik operasyonu için çalışma ihtiyacı hissetmiş bir başka veteriner başka kim böyle bir deney yapabilir ki. |
|
|
Yazan: safak1281 |
Tarih: 18 Mart 2005 |
Saat: 18:22 |
böyle bir vahşeti kimin niye yaptığını anlamıyorum bu yazıyı okuduktan sonra insanlığımdan utandım desem yeridir. Arkadaşlar bu caniliği yapan bir insan olamaz hayvan desem hayvanlarada haksızlık etmiş olurum..... Lütfen bu gidişe birileri dur desin bizlerde sonuna kadar destekleyelim!!!! sevgiyle kalın |
|
|
Yazan: Murphy |
Tarih: 18 Mart 2005 |
Saat: 00:20 |
İnsan olmaktan yine utandım. Onların dilleri yok ki birsey soylesinler.. Ama biz onları anlıyoruz. Keske sevebilseydik onları. Umarim cennette rahatlardır. |
|
|
Yazan: gorby |
Tarih: 04 Ocak 2005 |
Saat: 10:49 |
Söyleyecek çok şey var belkide ancak nutkum tutuldu duygularımı ifade edemiyorum. Lanetler okuyorum... Bu insanların evladı yokmu!... Ya onların da başına böyle bir şey gelirse diye korkmuyorlarmı???... Biz Yavrumuz Gorby'nin küçücük bir yarasına bile içimiz sızlarken bu iğrenç, insan bile demeye dilim varmayan yaratıklar ne biçim bir vicdana sahipler ESEFLE KINIYORUM!!! |
|
|
Yazan: duffykuru |
Tarih: 03 Ocak 2005 |
Saat: 16:09 |
inanamıyorum gerçekten inanamıyorum bu yazıyı okuduğumda ayağımın dibinde yatan minik oğluma birkez daha sımsıkı sarıldım.Bu nasıl bir vicdansızlıktır yüzüme yine o tatlı ifadesiyle baktı ne oldu dostum sen ya çok üzüldüğünde yada çok sevindiğinde boynuma böyle sarılırsın dercesine.Benim minik oğlum haklı gerçekten yüreğim parçalandı ve yine yine o beni teselli etti patisini verip elimi yalıyarak. İşte bizim dostluğumuz böyle ve her ikimizde bu vicdansızlara ne insan ne de hayvan diyebiliyoruz.yanlızca ve yanlızca onlara acıyarak bakıyoruz. |
|
|
Yazan: gulrain |
Tarih: 02 Ocak 2005 |
Saat: 14:04 |
Bu kadarının olması beni çok üzdü.Burnum sızlamakta gözlerim dolmakta ve şuan gözyaşlarımı tutamıyorum.Nasıl bu kadarı yaşatılır bir canlıya,nasıl bir beyindir bunu yaptıran onlara.Hastalıklı beyin bunlardaki.Sevgiden uzak vicdanda aykırı benliklere sahip bu beyni taşıyan yaratıklar.Yazıklar olsun.... |
|
|
Yazan: melice |
Tarih: 15 Aralık 2004 |
Saat: 11:26 |
Söyleyecek söz bulamıyorum nutkum tutuldu lanet olsun bu hangi vicdandır bukadar acımasız |
|
|
Yazan: ForBySinSi |
Tarih: 07 Ekim 2004 |
Saat: 09:54 |
bu lanet olası insanlar ne istiyorlar hayvanlardan anlamıyorum içim çok acıyor.yazıyı okudum ve ağladım böyle bişey nasıl yapabilirler hiçmi vicdanı yok bu insanların.allah bin kere belalarını versin şu lanet olasıların.ömürleri boyunca mutlu olamasınlar.eğer bu köpeği bilseydim hemen alırdım ona en güzel günlerimi armağan ederdim... |
|
|
Yazan: tülay |
Tarih: 15 Eylül 2004 |
Saat: 22:41 |
boğazıma birşeyler oturdu.şuan insanız diyen bir çok cani aramızda dolaşıyor.bunları yapanları anlamak hak vermek imkansız.lanet okuyorum böyle kişilere.insan olamazlar inanınki insanlığımdan utandım |
|
|
Yazan: Duffy |
Tarih: 26 Ağustos 2004 |
Saat: 13:01 |
Normal olan o küçüklerdi normal olan onlar için üzülen bizleriz biz insanız ama böyle bir şeyi yapan insan değil hayvan hiç değil ama onların yeri diğer tarafta ayrıldı bile |
|
|
Yazan: Rocksy |
Tarih: 06 Temmuz 2004 |
Saat: 17:52 |
insan üzülüyoo yaa... |
|
|
Yazan: hilem |
Tarih: 27 Haziran 2004 |
Saat: 17:03 |
böyle yazıları okumak ölüm gibi geliyor bana.böyle şeyler duydukça insanlardan daha da nefret ediyor hayvanları bir o kadar daha çok seviyorum.bunu yapanlar insan olamaz hepsinin allah belasını versin!! |
|
|
Yazan: Dileksema |
Tarih: 27 Haziran 2004 |
Saat: 01:53 |
Okudum... Okudukca fenalastim... Agladim... Hayvanlari deneme tahtasi olarak kullanacak kadar alcalan bu "insanlara" (insan demeye sahit ister derler ama bunlara sahit dahi insan sifatini yakistira bilmemize yetmez!) diyebilecegim hic bir kelime yok. Ögle inaniyorum ki Yüce Rabbim ömrünce hasret kaldiklari sevginin ve normal yasamin acisini bunu yapabilecek kadar alcalan insanlardan alacak ve cennetine dahi sokmayacaktir... Rabbim yilani sevmeseydi onu dahi yaratmazdi! Onun yaratigina ise isdirap veren bunun hesabini nasil ödeyecek acaba?????? |
|
|
Yazan: -HUSKY- |
Tarih: 15 Haziran 2004 |
Saat: 11:36 |
bu tip olaylari hayvanlara yasatan insanlarin, allah belasini verir elbet hicbir kotuluk karsiliksiz kalmaz,lanet olsun bunu yapanlara |
|
|
Yazan: penguş |
Tarih: 11 Haziran 2004 |
Saat: 20:21 |
Bu kadar acı inanamıyorum artık.Bunları yapanların nasıl vicdansız olduklarını düşündükçe bu dünyada yaşamaktan korkuyorum.Görmediğimiz,duymadığımız daha neler oluyor düşündükçe yaşam sevincimi kaybediyorum. |
|
|
Yazan: begoş |
Tarih: 07 Haziran 2004 |
Saat: 13:06 |
geçekten çok üzüldüm ping ve pong un aynı kaderi yaşamaları belki onlar için bir kader oyunuydu bu kadar acımasız ve duygusuz olan insanlar hayvanlardan ne istiyorlar anlamıyorum bu arada sitenizdeki yazıları okuyunca gerçekten içim parçalanıyor |
|
|
Yazan: cudi |
Tarih: 01 Haziran 2004 |
Saat: 01:09 |
bu kadar kötü nasıl olabiliyoruz ben anlıyamıyorum...
hadi onları bu hale sokan insanlar vardı ama bu iki masum canlıya yaşadıklarnı unutturacak ve bunun için sadece sevgilerini verecek başka bişey yapmıyacak insanlarda mı yoktu da ikiside hiç hak etmedikleri bu dıramı yaşayıp hayattan ayrıldılar ..hiç mi kimse yoktu onları evine kabul edecek ve sevecek..
bu kadar kötümüyüz gerçekten... |
|
|
Yazan: berk şahin |
Tarih: 28 Mayıs 2004 |
Saat: 11:47 |
yazıyı okuduğumda içim düğüm düğüm oldu ne kadar kötü bir dram ve bu drma neden olan kendini insan zanneden varlıklar...! yazık gün geçtikçe kimileri insana özgü birtakım kavramları kaybediyor ve dünyanın acımasız çekilmez bir hal almasıns neden oluyor! yazık çok yazık söyleycek başka bir şey bulamıyorum...! |
|
|
Yazan: taryn |
Tarih: 19 Mayıs 2004 |
Saat: 18:57 |
lanet olsun bu yaratıklara onlara insan diyemiyorum artık böyle deney mi olur ne amaçla yapmışlar bunu ayrıca oraya gelen insanların damı hiç vicdanı yok ben görsem alırdım orada şımartılan arkadaşları olan diğer köpekler sevgiye çok mu muhtaç sanki onları koruyorlar ben anlayamıyorum insanlık nerde noldu bize yeter artık ağlamak istemiyorum bunu nasıl yaparlar of ya YETER İNSANLARDAN NEFRET EDER OLDUM ARTIK |
|
|
Yazan: aytaşi |
Tarih: 18 Mayıs 2004 |
Saat: 15:35 |
siteniz gerçekten çok güzel. böyle yazılarınızı okudukça içim parçalanıyor. ağlayamıyorum bile. düğümleniyor. anlamakta güçlük çekiyorum. |
|
|
Yazan: xsos |
Tarih: 09 Mayıs 2004 |
Saat: 18:56 |
ben de çok duygulandım |
|
|
Yazan: Kevok |
Tarih: 04 Mayıs 2004 |
Saat: 01:25 |
Merhaba:
Ben insanlari anlamakta güclük cekiyorum..bu nasil vicdan anlamiyorum..savunmasin iki hayvana nasil bu zulmu reva görebiliyorlar? Kendilerine yapsalarya o deneyleri..Bu yazinizi okuyunca kendi insanligimdan utandim üzgünüm.yavrulardan ben özür diliyorum..Cok üzgünüm:((( |
|
|
Yazan: daniel002 |
Tarih: 25 Nisan 2004 |
Saat: 14:57 |
grcekten güzel bir site tüm emegi gecenlere çok teşekkür |
|
|
Yazan: leonberger |
Tarih: 15 Nisan 2004 |
Saat: 22:45 |
cani insanlar yüzünden az kalsın kangalları zehirliyorlardı! |
|
|
Yazan: cem19732001 |
Tarih: 15 Şubat 2004 |
Saat: 17:08 |
gerçekten güzel bir site
başarılarılar dilerim
|
|
|
Yazan: _dogSeVeR_ |
Tarih: 26 Ocak 2004 |
Saat: 21:56 |
Bende siteye yeni üye oldum ve yazınızı okudum evet insanlar bu kadar cani... onlardan en çok ben ve ailem çok çektik bizimde 3 köpeğimizi zehirlediler lanet olsun böyle insanlara ne diyim ping ve pong şimdi daha rahatlardır... |
|
|
Yazan: TURKUAZ |
Tarih: 26 Ocak 2004 |
Saat: 12:03 |
Siteye yeni üye oldum.İlk işim bu yazıları okumak oldu. 41 yaşındayım ve hıçkıra hıçkıra ağladım.Yazıklar olsun bunu yapan ve kendini hala insan zanneden alçaklara. |
|
|
Yazan: rockysmum |
Tarih: 20 Ocak 2004 |
Saat: 19:57 |
Ne isterle bu zavallı hayvanlardan..
İnsanlık ölmüş.. Neyazıkki lanet yağdırmaktan başka yapabileceğim bir şey yok .. Biliyorum bir gün katil olursam. bu insafsızlar yüzünden olucağım.. Pingim rahat uyu orda sevgiler..Artık kimseler dokunamaz sana |
|
|
Yazan: ilknurkoparal |
Tarih: 19 Ocak 2004 |
Saat: 18:49 |
insanları asla affetmeyeceğim bizlere yaşattıkları bu acılar için. ağlamaktan nefret ediyorum artık. okumak istemiyorum gamze ya!!!!! hap kaçıyorum okumaktan, bazen de yenik düşüyorum isteğime..... asla affetmeyeceğim:(((((((((( |
|
|
Yazan: Rocksy |
Tarih: 29 Aralık 2003 |
Saat: 17:48 |
Çok acıklı... |
|
|
Yazan: bartmurad |
Tarih: 22 Aralık 2003 |
Saat: 18:56 |
beni bu yasta aglattiniz... |
|
|
Yazan: puki |
Tarih: 20 Kasım 2003 |
Saat: 17:05 |
çok üzüldüm, oysa öylesine güzel öylesine şirinki, nasıl anlatsam şaşırdım, böyle zalimce şeyler nasıl yapıldı onlara ,nasıl katlandılar yıllarca ,umutlarını sevilmekte aramışlar demekki dayanamamışlar sevilmeyince ilgi verilmeyince umutlarını kesmişler .kardeşide ölünce yalnızlığa dayanacak gücü kalmamıştır ilgi verilmiş olsa bile acısını kaldıramamaştır |
|
|
Yazan: Eylül_92 |
Saat: 13:57 |
sevgili Gamze,sevgisizlik kadar kötü birşey var mı dünya da ? iyi ki gitmiş ikisi de bize ait sandığımız bu dünyadan Ping & Pong..Şimdi mutlular biliyorum,çünkü onları yaratana daha yakınlar...:( |
|
|
Yazan: Jesabel |
Saat: 01:40 |
çok fena çok çokacıklı...içim sızladı |