Yardım Email Gönder  
 mini_pati - `Pitbu...
 mini_pati - Yabanc...
 mini_pati - Tasmas...
 cypeer - Melis Doğ...
 perii - Yeni Yavru...
 Kızıl Şimşek - Pel...
Şifremi Unuttum!

Profesyonel Köpek Eğitmeni Olmak İsteyenler İçin Yeni Fırsat

Can Dostum'da görev alan tüm eğitmenleri yetiştiren StarDogs Eğitimciler Akademisi, yeni sınıfını açıyor....2003 Yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren ve 2006 yılından beri Sertifikalı Profesyonel Köpek Eğitmeni yetiştiren StarDogs Eğitimciler Akademisi, Mart sonu İstanbul’da açılacak 3. sınıfıyla “Pozitif Eğitmen” ordusunu büyütmeye devam ediyor.Eğitim bitiminde sertifikaların yine StarDogs Atina tarafından düzenlenip verileceği programda, eğitimler, iki haftada bir Ctsi/Pazar günleri, 10:00-17:00 saatleri arasında, toplam 6 aya yayılmış minimum 180 saatlik bir teorik ve pratik eğitimden çalışmasından oluşacaktır.

Eğitimler StarDogs Atina'nın da kurucusu olan APDT ve PDTE üyesi Yunanlı eğitmen Yiannis Arahovitis ve aynı zamanda profesyonel çevirmen olan Türk ortağı Mehveş İpek tarafından İngilizce/Türkçe olarak verilecektir. Yiannis Arahovitis, hem psikolojik, hem fiziksel her türlü şiddet ve cezadan yüzde yüz arındırılmış “Pozitif Köpek Eğitim Metotları”nın tüm Balkanlardaki öncüsü ve en önemli temsilcisidir; dünyanın sayılı eğitimcileri arasında yer alan Turid Rugaas ve Bob Bailey'in öğrencisi olmuş, Almanya, İngiltere ve Amerika'da pek çok eğitim ve seminerlere katılmıştır. 

Köpek eğitmenliği özellikle gelişmiş Avrupa ülkelerinde ve Amerika’da son derece itibar gören, vasıflı, donanımlı olmayı gerektiren, akademik çalışmalarla ilerlenen bir sektördür. StarDogs, kurulduğu yıldan beri aynı standartları Türkiye’de de sektöre yerleştirmeye çalışıyor, o yüzden de özellikle üniversite mezunu, yabancı dil bilen ve dolayısı ile internette araştırarak kendini daha da geliştirebilecek hayvansever eğitmen adaylarına ulaşmayı hedefliyor. Köpek eğitmeni olmak için kimsenin en başta uğraştığı işini, okulunu bırakmasına gerek yok. Ama masa başı işlerin kendisine göre olmadığını düşünenler, çalışma saatlerini kendileri ayarlamak, çalıştığı oranda kazancını arttırmak isteyenler, kendilerini geliştirmeye, sürekli öğrenmeye ve yeniliklere açık olanlar, hayvanlarla uğraşırken bundan büyük keyif alıp da "hobisini işi haline dönüştürmeyi hayal edenler" StarDogs’un eğitim programlarına katılıp profesyonel pozitif köpek eğitmenliği sertifikası alabilirler. StarDogs’un şu ana kadar açtığı 2 sınıftan mezun olan toplam 35 eğitmen içinde her biri kendi konusunda da uzman, kimya mühendisi, diş hekimi, veteriner hekim, banka müdürü, tasarımcı, öğretim görevlisi gibi pekçok saygın meslek mensubu veya genç üniversite öğrencileri var.

StarDogs mezunlarının eğitmen olarak ne kadar başarılı oldukları konusunda henüz fazla bilgisi olmayanlara, son olarak, oldukça ses getiren ve özellikle hayvanseverlerden çok olumlu tepkiler alan, yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği, Show TV’de halen yayınlanmakta olan Can Dostum programında görev alan tüm eğitmenlerin de StarDogs Eğitimciler Akademisi 1. ve 2. sınıflarından mezun olduklarını belirtmekte yarar var.

Konuyla ilgili daha detaylı bilgi almak ve Mart sonu açılacak yeni sınıfta yer almak isteyenler, www.stardogs.web.tr adresli web sitesinden, stardogs.tr@gmail.com adresli e-postadan veya 0.216.326 65 75 ya da 0.555.683 51 28 no.lu telefondan StarDogs Türkiye Direktörü Mehveş İpek'e ulaşabilirler.

15.03.2008

Yorum Yaz

Yorumlar   (3 adet)

Yazan: okanclubber

Tarih: 26 Nisan 2008

Saat: 13:41

benim kopegim daha yavru tek kaldıgında ınlıyo o na çözüm varmıdır

Yazan: akcagöz

Tarih: 03 Nisan 2008

Saat: 22:39

Gerçektten yaptığınız çok GüseL bir çaLışma oLsa gerek ŞimDiDen size çok teşekkür eDerim

Yazan: kPPPP

Tarih: 23 Mart 2008

Saat: 22:14

ÇOK GÜZEL

Sayfa başına dönmek için tıklayın
izmir çınarlıda kayıp i...
Düzcede golden bulundu
Marmaris te kayıp siyah ...

Barınaklardan

Rot doberman...

Evde butik p...

Eş Arayan