|
|
|
 |
|
|
|
|
HavHav.com 1 yaşında... |
|
Hızla geçti zaman... göz açıp kapatıncaya kadar bir de bakmışız ki, 1. yaşımızı doldurmuşuz. İlk günlerin telaşına, ilerleyen aylarda pek çok etkinliğin, haberin telaşı eklendi. Her gün bir öncekinden daha dolu geçti. Bugün 4300 yakın üyesi bulunan koca bir site olduk. Şimdi biz kuyruğu fıldır fıldır dönen, gözleri oyun deyince çakmak çakmak parlayan, mutlu bir köpek yavrusuyuz.
Eh, malum henüz yavruyuz. Daha öğreneceğimiz çok şey var. Yavaş yavaş büyüyeceğiz. İyi bir eğitime, iyi bir beslenmeye, zamanlaması iyi ayarlanmış günlük aktivitelere ihtiyacımız var. 1 yaşındayız ama yaşamın gerçeklerinden de bihaber değiliz, yaşamın gerçeklerini ya da acımasızlıkları mı demeli şimdi daha iyi anlıyoruz. Geçtiğimiz bir sene boyunca karınca kararınca, elimizden geldiğince yararlı işler yaptık. Sizlerle birlikte geriye dönüp bir bakmak istiyorum. İlk senemiz nasıl geçmiş hep birlikte anımsayalım... |
|
PetShow’03’teydik |
|
1 Şubat 2003, dünyaya gözlerimizi açtık. Her şey hızla gelişmeye başladı. Üyelerimizle ilk buluşmamızı Mart ayında PetShow’03’te Havhav.com- Kedigen.com ortak stadımızda oldu. 7. Uluslararası Pet ve Evcil Hayvanlar Fuarı süresince Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağına standımızda yer vererek sokak hayvanlarına destek çalışmalarımıza bir yenisini ekledik. Hürriyet gazetesinin pet sayfasına, Etv ekranlarındaki "Nuh'un Gemisi" programına, Doğuş FM’de Mert Bulat’ın radyo programına konuk olduk. |
|
Çoban Köpeklerini Araştırma Derneğinin açılışı |
|
Forumdaki sorularınıza yanıtları ve yazılarıyla Bahçeşehir Veteriner Kliniğinden Veteriner Hekim Özlem Banu Küçükoğlu ve Köpek Eğitmeni İsmail Efe Yıldız ailemize katıldı.
2 Mayıs 2003, üye sayımız 1000'i aştı. Bu mutluluğumuzu editörün kaleminden sizinle paylaştık. Oysa ilerdeki aylarda öyle hızla büyüdük ki 1000 sayısını dörde katladık :) |
|
Yedikule barınağındaki Bahar Şenliği'miz |
|
Sizler için pet dünyasındaki yaşanan gelişmeleri takip ettik... 3 Haziran 2003'te Doğaya ve Hayvanlara Saygı Yürüyüşü, 22 Haziran 2003'te Çoban Köpeklerini Araştırma Derneğinin açılışı, 17 Ağustos 2003 Öldürülen Hayvanlarımızı Anma etkinliği, Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağı'nda düzenlenen 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde etkinliği, 5. Kangal Festivali, İzmir Pet&Flora Fuarı, Çevre ve Sokak Hayvanları Derneği tarafından verilen Çevre ve Dostluk Ödülleri ödül töreni, bunlardan sadece birkaçıydı. |
|
Bir söyleşi esnasında... |
|
8 Haziran 2003'te barınaklardaki kardeşlerimizi unutmayıp onların yararına Yedikule Hayvan Barınağında buluştuk. Ağustos 2003 düzenli barınak ziyaretlerine vesile olan ilk Sarıyer barınağı ziyareti gerçekleştirdik. İlk ziyaretten sonra hemen hemen her cumartesi Sarıyer barınağında bir araya gelir olduk. Bu buluşmaları Barınak Günlüğü adı altında topladık. Sadece Sarıyer barınağı değil, Şile, Beykoz, Ankara HAYKOD barınaklarını da ziyaret ettik.
Günlük yaşamın problemlerini, acılarını ve mutluluklarını da paylaştık; 15 ve 20 Kasım tarihlerinde yaşadığımız terör eylemleri, üyelerimizden REIS(Murat) oğlu Ege Demir'in doğumu, Son olarak Konya'da yaşanan faciayla üyelerimizden Dragon'un yakınlarını kaybetmesi ... |
|
Ankara HAYKOD Rana, Özcan ve ben |
|
Akşam yemeklerinde bir araya geldik. Pako'ya Mektuplar programının uzun soluklu olabilmesi için bir imza kampanyası düzenledik. Kampanyamız mutlu sonla sonuçlandı. Aralık 2003'te Odi HavHav.com'a dahil ollup sizleri sağlık konularında bilgilendirmeye başladı. E-kart sayfamızı yayına soktuk. 675 köpeğimiz Dostlarımız sayfasında bizlere "merhaba" dedi. Forumda 30000'e yakın mesaj yazdık. Yüzlerce ilan, binlerce yorum... Daha bu sayfaya yazılmayan nice duyuru, haber, söyleşi, HavHav yazarları; Damla Özcan, Sami Güzel, Mesut Akaon, Gamze Erkök, dostlarımıza veda ve sizin yazılarınız HavHav'da yer aldı... Hep birlikte tartıştık, paylaştık, öğrendik, öğrettik, uyguladık... |
|
Başlangıçta her günün bir öncekinde daha dolu geçti derken sanırım eksik yazmışım. Her gün bir öncekinden daha DOLU DOLU geçmiş :) Sizlerle tanışmak, HavHav.com adındaki bu mutlu köpek yavrusunu birlikte büyütmek, bunca şeyi paylaşmak inanılmaz bir güzellik. Her açıdan her gün biraz daha büyüyen bu ailede daha nice yaşları devirmek dileğiyle, 1. yaşımız kutlu olsun :)
Sadık dostlarımız adına iyi haberlerde buluşmak dileğiyle hoşcakalın.
Editör Esrin Keşci editor@havhav |
06.02.2004 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yorumlar (23 adet) |
|
Yazan: jerand |
Tarih: 12 Mart 2004 |
Saat: 17:32 |
İiki doğdun!!!!!!
yeni bir üye olarak bir yıldır nerdeymişim diorm
Nice yıllara Havhav.com |
|
|
Yazan: killer |
Tarih: 26 Şubat 2004 |
Saat: 09:51 |
sizlerle doğduk sizlerle yaşıyoruz sonsuza kadarda birlikte yaşamak umuduyla havhav.com sen çok yaşaki bizde yaşayalım nice nice senelere |
|
|
Yazan: sezen |
Tarih: 15 Şubat 2004 |
Saat: 06:02 |
sayenizde yardım görecek sıcak yuva edinecek, bir çok sokak hayvanları adına İYİKİ VARSIN HAVHAV COM. |
|
|
Yazan: cigulilerim |
Tarih: 13 Şubat 2004 |
Saat: 08:04 |
iyiki doğdunuz.Siz hayvanlar dünyasına çok büyük bir iyilik yaptığınızın sanırım herkes farkındadır.Sayenizde bu alemden bilgi alıyoruz.sevgiyle kalın. |
|
|
Yazan: cemuluc |
Tarih: 12 Şubat 2004 |
Saat: 10:33 |
Daha nice nice yıllara , insanların aldıkları cins kedi ve köpekleri sorumsuzca sokaklara atmadığı , sokaklarda bir tane kedi veya köpeğin olmadığı yıllara .. İyiki doğdun ... |
|
|
Yazan: komurk |
Tarih: 11 Şubat 2004 |
Saat: 17:52 |
nice yıllara havhav.com :)) |
|
|
Yazan: stanley2 |
Tarih: 11 Şubat 2004 |
Saat: 15:06 |
İYİ Kİ DOĞDUN!!!!!!!!!!!!!
İYİKİ VARSIN!SENİN SAYENDE KÖPEĞİMİ ÖLMEKTEN KURTARDIM....
BÜTÜN havhav.com ÇALIŞANLARINA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.KUKİ HAYATINI SİZE BORÇLU... |
|
|
Yazan: EMEL** |
Tarih: 10 Şubat 2004 |
Saat: 13:30 |
nice yıllara havhav.com iyi ki varsın bu siteye emek veren herkese yürekten tesekkürler ve sevgiler..... |
|
|
Yazan: rakun76 |
Tarih: 10 Şubat 2004 |
Saat: 09:52 |
havhav.com!!! Doğumgünün kutlu olsun. Sensiz geçirdiğim günlerde içimde bir boşluk oluyor. Böyle güzel insanlarla böyle güzel amaçlar uğruna burada havhav.com'da buluşmak muhteşemdi. Ve umuyorum ki her zaman muhteşem olacak. |
|
|
Yazan: paraşüt |
Tarih: 09 Şubat 2004 |
Saat: 21:16 |
mutlu başarılı yıllara,zirvede kalmak güzeldir çünkü dahada ileriyi görmemizi sağlar.Başarılarınızın devamı dilegiyle... |
|
|
Yazan: gonca_joe |
Saat: 16:21 |
Yurekten kutluyorum. Bu site sayesinde cok sey ogrendim. iyiki varsiniz...
sevgiler
gonca |
|
|
Yazan: konusankedi |
Saat: 13:54 |
Henüz 1 yaşındaki kardeş köpek sitemizin doğumunu yakından gören, yavaş yavaş büyüyüp serpilmesine tanık olan biri olarak HavHav.com'a daha nice uzun ve renkli yıllar dilerim. :) |
|
|
Yazan: Rocksy |
Tarih: 08 Şubat 2004 |
Saat: 20:04 |
Nice Yıllara Havhav.com!!...
İyi Ki Doğdun!... |
|
|
Yazan: moonchild |
Tarih: 07 Şubat 2004 |
Saat: 19:33 |
İyi ki doğdun havhav!! İyi ki varsın havhav!! Emeği geçen herkese teşekkürler!! İyi iş çıkarıyorsunuz valla! Elinize sağlık, yüreğinize sağlık!! Eeee ne zaman ıslatıyoruz?? :) |
|
|
Yazan: efe yıldız |
Saat: 11:48 |
sayfan açıldığında güneş doğar
kapandığında olur gece
anasayfanda baharlar gelir
forum sıcacık bi yaz günü
hüznümüz sonbahar
itlaf haberleri kara kış
gece gündüz
dört mevsim
seni seviyorum havhav.com
Nice yıllara :)
|
|
|
Yazan: gümüş |
Saat: 11:03 |
Havhav com.'gibi bir siteyi oluşturmak çok güzel. nice mutlu ve başarılı yıllara havhav com |
|
|
Yazan: REIS |
Saat: 09:37 |
Havhav.com hayatimi degistirdi desem dogrudur. Eskiden bir hayvanseverdim ama barinaklara gitme cesaretim yoktu, yol yordam bilmezdim. Ama burdaki dostlar sayesinde yolunu ogrendim. Guzel seyler yaptik. Bazen uzulduk, bazen sinirlendik, bazen mutluluktan havalara uctuk. Ama hep burdaydik. Sabah herseyden once havhava bakar olduk. Gercekten hersey icin tesekkurler Havhav. Iyi ki varsin. Ve Esrin senin buyuk pozitif enerjin, ongorun, heryere hayir demeden gelmen, uyeleri bilgilendirmek icin hep yenilikler pesinde kosman, kisilerle bir yonetici olarak degil de hepsiyle bir arkadas olarak konusman, tanisman birlikte olman bence Havhav in bu noktaya gelmesinde ki en buyuk sebeptir. Emegi gecen herkese kucak dolusu tesekkurler ve sevgiler... |
|
|
Yazan: maya |
Saat: 00:05 |
yeni yaşın kutlu olsun havhav.com! nice nice yıllara... |
|
|
Yazan: çiğdem demirci |
Tarih: 06 Şubat 2004 |
Saat: 23:54 |
iyiki doğdun havhav , iyiki varsın nice yıllara |
|
|
Yazan: only one |
Saat: 21:00 |
sevgili editör bu site bana inanın çok şey kattı..gerçekten çok güzel bir site..teşekkürler..iyi ki doğdun!:) |
|
|
Yazan: loulou |
Saat: 20:45 |
Hepbirlikte daha nice uzun yıllara :) |
|
|
Yazan: kiki_ |
Saat: 20:38 |
iyiki doğdun havhav nice mutlu yıllara! |
|
|
Yazan: ejder |
Saat: 20:31 |
Nice yıllara havhav.
İnsanlar burada birlikte de hareket etse, görüş ayrılığında da bulunsa, herkes 'köpek sevgisi' adı altında buluştu. Benim köpeğime adıyla hitap edilmesinden yanayım.Bu site iyi ki var ve bu site bir köpek sitesi olarak diil;havhav.com olarak beynimizde yazılı.Bu site köpeklerimize ve bize çok şey kazandırdı.Umarım daha da çok şey kazandıracak.Keşke daha önce üye olsaydım diyorum içimden.Bu siteyi hazırlayan ve emeği olan herkese sonsuz teşekkürler.İyi ki doğdun HavHav.com!İyi ki varsın! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|