Yardım Email Gönder  
 melissa ve yavrula...
 qalip - Gül Hanım’...
 ilkeff - İlke Çeti...
 burak_efeoglu - Ro...
 Shekilboys - Deniz...
 Shekilboys - Deniz...
Şifremi Unuttum!

17 Mayıs'ta Gürpınar Barınağı'nda Buluşalım

Duyarlı hayvanseverler olarak Gürpınar Barınağı'ndaydık. Öncelikle Gürpınar’dan edindiğim izlenimleri sizlerle paylaşmak istiyorum. Herşeyden önce orada görevli ve gönüllü olan herkese teşekkür ediyorum. Haftanın her günü orada olan Yıldız Hanıma,haftada bir gün düzenli olarak gelen Bahar Hanıma,ismini hatırlayamadığım veteriner beye ve diğer belediye görevlilerine.

Klasik, hayvanlar perişan veya şöyle böyle diyerek söze başlamayacağım. Ellerindeki imkanlar doğrultusunda herkes elinden geleni yapıyor. Oradaki hayvanların daha iyi koşullarda olmasını sağlamak belediyenin olduğu kadar biz hayvanseverlerin de bir görevidir. Herkes bir parça birşey eklese dünyalar olacak.Biz kendi aramızda ayda bir kez düzenli olarak gitmeye karar verdik. Mayıs 2008 10 - 15'i arasında tekrar gideceğiz. Kesin gidiş  tarihimizi buraya tekrar duyuracağım ama 10 ila 15 Mayıs arasında olacağı kesindir.

Binlerce üyemizden her biri bir paket makarna alsa binlerce paket makarna yapar, 1 paket süt alsa binlerce litre süt, 1 kg mama alsa binlerce kg. mama vs.vs. Sizlerden bizlere daha doğrusu gürpınardaki dostlarımıza destek olmanızı rica ediyoruz. Arzu eden bizimle gideceğimiz gün gelebilir buna çok memnun oluruz. Bir köpeğin başını da siz okşamış olursunuz. Ben bugün gönlümü Gürpınar'daki Mesut adlı St.Bernard kırmasında bıraktım geldim. Kocaman ve duygusal bir bebekti o. Bebek çünkü, sevgiye aç, yoksa 8 yaşında Mesut. Eyüp'ün kalbi BOZO'da kaldı, Onur'un kalbi Siyah bir Pitbullda, Canan'ın gözleri artık görmeyen bir dostumuzda.  Anlayacağınız hepimizin bir parçası orada kaldı hepsi birbirinden güzeller ve hepsi birileri gelince çok seviniyorlar. Onların, Yıldız ablalarının söylediğine göre:
kedi mamasına (Konserve olursa çok daha iyi olur)
köpek mamasına
makarnaya
süte
kasaplarda satılan çorbalık tavuk parçalarına (papara için kilosu 500 ytl kasaplarda)
tavuk ciğerine (Maksimum 5 YTL)
tavuk taşlığına (maksimum 4 YTL)
evinizde biriktireceğiniz yoğurt kaplarına
gazetelere
eski çarşaflara, battaniyelere, kazaklara
serum setine
seruma
sıvı teramisine
göz damlalarına
vitaminlere
antibiyotiklere
parazit şuruplarına
çamaşır suyuna
aklınıza gelebilecek her türlü ufak tefek şeylere ihtiyaçları var.
Bu yazdıklarımın her biri inanın 5 YTL'yi geçmiyor.

Sizlerden 5 YTL istemiyoruz, biz aldık deyin biz gelip sizden alalım toplayalım, bizde gelmek istiyoruz diyin geçerken sizleri de alıp geçelim.Hepimizin evinde bir can dostu mutlaka var veya almayı düşünüyoruz. Onların barınaklardaki, onlar kadar şanslı olamayan arkadaşlarına arzu ederseniz sizde bir 5 YTL lik katkıda bulunun ve yukarıdakilerden bir tanesini alın diye rica ediyoruz. İmkanım yok ben katılmak istesemde maddiyen aranızda bulunamam diye düşünenlerde vardır, ama hiçbişey alamasakta 1 paket süt ve kocaman sevgimizi onlara versek yeter, bu köpüşlerin midelerinden çok gönülleri aç sevgiye muhtaç, gelin hep beraber ayda birde olsa onlara ablalık abilik yapalım.
El ele verelim bir elin nesi var binlerce elin sesi var demişler:))
Sağlıcakla kalın.

Bu hafta, büyük bir hayvan dostu olan bir üyemizin Gürpınar Barınağı izlenimlerini sizinle paylaştık. Eğer yardım etmek istiyorsanız lütfen bizimle irtibata geçin. E-mail: pelin@havhav.com

Not: Gürpınar Barınağı’na kulübe için ahşap bağışlanmış ama marangoz çakılması için 30Ytl talep ediyor. 30Ytl bağışlayan hayvanseverlerin adı kırmızı plaketler olarak tüm kulübelerin üzerine çakılıyor.  

Not 2: Yaptığımız görüşmelere istinaden barınaklar için özel fiyat verebilecek olan sitenin linki:

http://www.petalemi.com

Editör
Pelin Pesen 
pelin@havhav.com

19.04.2008

Yorum Yaz

Yorumlar   (5 adet)

Yazan: ayhanEGE

Tarih: 18 Mayıs 2008

Saat: 23:42

bizimle birlikte yola çıkan bizi yarı yolda bırakmayan herkese teşekkurlerımızı sunarız.Bi dahaki sefere görüşmek üzere

Yazan: noname36

Tarih: 18 Mayıs 2008

Saat: 01:46

Bugün yine Gürpınar barınağındaydık, siteden tanıdığınız AyhanEge, Exclamation, Reynolds, Öznoname36 ve ben.
Kendilerine sözlerinde durdukları, Ayhanın tabiriyle son dakika golü atmadkları için, Sabah çaylarımız, kahvaltımız ve barınak için 1 aydır topladığı gazetelerden dolayı ist_76'ya, kendisi gelemese bile gecenin bir yarısı bana mamaları ulaştıran Onur Baydemir'e, taşınma telaşında olmasına rağmen elinden geldiğince destek sağlayan Şebnem Yılmaz'a, Şehir dışında olmasına rağmen desteğini esirgemeyen Canan Bükülmez'e ve bizimle gelemese de Gazete, mama, ilaç toparlayıp bizlere teslim eden Gaye Hanım'a bir kez daha teşekkür etmek istedim.
Bizler yine toparlanıp birşeyler götüreceğiz, ama Gürpınar'a ama Üsküdar'a ama bir diğer barınağa. Bizim yanımızda yer almak isteyenler yukarıda belirtilen üyelerden herhangi birine özelden erişebilir. Gürpınar barınağına ayrı olarak destek olmak isteyenler için Gürpınar barınağı sorumlusu Sema Mandev Hanımın telefonu: 0538 421 30 99

Yazan: gurolarslan1905

Tarih: 12 Mayıs 2008

Saat: 01:00

merhaba;
gürpınar barınağına gidiş tarihi konusunda benide bilgilendirirseniz sevinirim.gelmek çok isterim uygun olmasada elimden geleni yapmak için her zaman varım.gerekirse çevremde bulunan kişilerden de yardım isteyip size ulaştırabilirim.

Yazan: ist76_

Tarih: 25 Nisan 2008

Saat: 11:58

lusie bizde sana çok tşk ederiz, seni aramızda görmekten memnun oluruz. size özelden gereken bilgileri iletirim.

Yazan: lusıe

Tarih: 21 Nisan 2008

Saat: 23:19

duyuru ve paylasımız ıcın tesekkürler..mümkün olurrda fırsatım olursa sızlerde günü belırledıgınızde aranızda olmak ısterım

Sayfa başına dönmek için tıklayın
Kahve-şampanya dişi terr...
İzmir'de rottweiler bul...

Barınaklardan

Rot doberman...

Evde butik p...

Eş Arayan

Bosamıza gel...

Erkek minyat...

Köpek Arayan

Trafik kazas...

Golden retri...