Yardım Email Gönder  
 canım golden - Gol...
 canım golden - Gol...
 köpek_isteyen - Re...
 hamzaatmaca - Gül ...
 scs - Aslı Yüksel'...
 ateşş - İlknur Kal...
Şifremi Unuttum!

Banner 468 x 60 Pixel (dönüşümlü)

Reklam vermek için reklam@havhav.com adresine e-posta yollayabilirsiniz.

03.02.2003

Yorum Yaz

Yorumlar   (48 adet)

Yazan: ahmetyılmaz00

Tarih: 11 Haziran 2008

Saat: 17:06

ya nolur bana yardım edin ben köpek arıyorum rodvaydır, kurt, sibirya olabilir... bunların üçünden biri olabilir ucretsiz arıyorum... yada barınaklarda warsa barınaklardan alcam bir bilginiz warsa msn adresim gecekusu--015@hotmail.com lütfen beni ekleyin ve haber verin :) :)

Yazan: kerem1903

Tarih: 26 Mayıs 2008

Saat: 19:55

bana birisi yardım etsin lütfen alman kurdu arıyorum acil yavru olmasına dikkat erkek olması lazım 0-3aylık ucretsiz arıyorum

Yazan: melovedeno

Tarih: 22 Mayıs 2008

Saat: 19:24

bu ne yaa hiç bi şey algılayamadım bende mi sorun var yoksa bu yazıda mı?????

Yazan: papsikonya

Tarih: 05 Mayıs 2008

Saat: 21:33

MERHABA TÜM SEVGİ DOLU KALPLERE VEDE SESSİZ PATİLERE SEVGİLERİMİ YOLLUYYORUM BU SİTEYİ ÇOK SEVİYORUM.ALANYADA YAŞIYORUM SOKAK HAYVANLARI ADINA KERMESLER DÜZENLİYORUM .HERŞEY HEPİMİZ İÇİN ONLAR BU DÜYANIN SESSİZ PATİLERİ BARINAKDA HİÇ İYİ ŞEYLER YAŞANMIYOR BURADA KÖPELLERİMİZ MALESEF AÇLIKDAN BİRBİRLERİNİ YİYİYORLAR SINIRLI SAYIDA YER VAR.ONLARI TEKRAR SOKAĞA BIRAKMAK OLMUYOR.ZEHİRLİYORLAR MAĞLESEF.

Yazan: DAİSCY

Tarih: 08 Nisan 2008

Saat: 19:29

ARKADAŞLAR MERABA ÖNCELİKLE TÜM EWİNDE HAYVAN BESLEYENLERE SAYGILARIMI SUNARIM VE YARDIMLARINI İSTİYORM BEN GOLDEN YADA;LABRADOR İSTİORUM AMA YOK YOK YOK NAPICAM YALVARIYORM BANA AKIL VERİ ÇOK İSTİORM EWİM BAHÇELİ ONA ÇOK İİ BAKABİLCEĞİME İNANDIĞIM İÇİN İSTİYORUM ÇOK YANLIZIM VE YANLIZLIĞIMI Bİ DOST OLAN CANLIYLA PAYLAŞMAK İSTİYORUM YALVARABİLİRİM BUNUN İÇİN SİZE GERÇEKTEN ÇOK İSTİORUM EWDE BAKICAM YAWRU İSTİORUM HER ANINI DOYA DOYA ONUNLA YAŞAMAK İSTİYORUM LÜTFEN AMA LÜTFEN YARDIMCI OLUN:(((((((

Yazan: betofın_mert

Tarih: 05 Nisan 2008

Saat: 16:23

arkadaşlar ben köpek istiyorum ama biyerde bulamadım bana mesajlarınızı bekliyorum golden yavrusu

Yazan: doberman_09

Tarih: 02 Nisan 2008

Saat: 18:06

slm millet ben doberman_09 anladıgınız gibi bir dobermanım var .ben sadece bu siteye tesekküretmek istiyorum ben ve benim gibi hayvan severlerde umarım aynı şeyleri düşünüyorlardır.hep söylediğim gibi BENCE HER HAYVANDA BİR İNANDIR

Yazan: albatros4050

Tarih: 15 Mart 2008

Saat: 01:37

herşeyden önce bravo görüyorumki
sevmek yetmiyor istemek lazım istemekten ziyade yapmak ortaya insan olmak adına birşeyler koymaklazım daha doğrusu taşın altına elini sokmak o acıyı hissetmek lazım ben bu tarzda bir sitenin detaylarına göz atarken siz ayrıntılarına girmissiniz öyleki yok yok grçekten bravo benzer sitelerde janjanlı gereğinden fazla mübalağa edilmiş şişirilmiş daha çokyardımdan ziyade köpek simsarlığı sevgiden çok bezirganlığı köpek gibi somut bir varlığın yaşaması ve ırkını sürdürmesi adına soyut öneriler sunanlara rağmen inadına şavaştığınız için bravo tebrik ederim insanları insandan daha çok seven ve asla terk etmeyen sevgisini en iyi bir sekilde ifade eden ve hayatı pahasına koruyan köpek dostlarımıza kucak açtığınız için alkışlar benden umarım ömrümüz yeter birlikte çalışmak nasip olur saygılar albatros 4050

Yazan: kulubey

Tarih: 13 Mart 2008

Saat: 00:21

Selam arkadaslar site gercekten cok iyi tasarlanmis ve cok hosuma gitti inanasim gelmedi cunku hayvan severligi ile ön planda olan skandinav ulkesi isvecte bile böyle bir sayfaya raslamadim helal olsun size emegi gecenleri tebrik ederim

Yazan: FOXS

Tarih: 25 Şubat 2008

Saat: 20:51

merhaba adım ufuk ben bu sıtenın en yenı uyesı sayılırım cok mukemmelbır sıte emeyı gecen herkese cok tesekkur ederım

Yazan: blackeagle

Tarih: 21 Şubat 2006

Saat: 10:23

selam arkadaşlar öncelikle bu sitedeki insanlar gerçekten heleki şu zamanda insanın insana sevgisi kalmazken bu sitede sevgiyi ve saygıyı buldum çünkü hayvanları sevmeyenler insanları nasıl sevsin .ben 4 yaşında iken kuşlarımız vardı sonra köpeğim oldu şimdi balıklarım kedim ve köpeğim var onlarla hayatın bütün sitresini atıyorum ve cok mutluyum
herkese tavsiye ediyorum.saygılar.karakartal

Yazan: akseki70

Tarih: 02 Ocak 2006

Saat: 20:39

çok güzel bir site elimden geldigi kadar girmeye kalışıyorum

Yazan: hakverdi seval

Tarih: 10 Aralık 2005

Saat: 23:29

merhaba arkadaşlar bu site çok harika çok güzel ve kaliteli bir site öyle degilmi . bu siteye emegi gecen bütün yöneticiler çok teşekkür ediyorum.başarılarınızın devamını diliyorum hoşcakalın bayy

Yazan: goldrott

Tarih: 10 Ekim 2005

Saat: 17:59

ılk kez bu tarz ınsanları bırlestıren bılgılendıren guzel bı sıte buldum bu konu hakkında..tesekkurederım tum kuruculara..

Yazan: palio

Tarih: 08 Eylül 2005

Saat: 15:49

çok ilginç değil ama güzel.güzel bir site.hayvanlardan hoşlanırım.hele köpeklerden..by by site.cansuuu

Yazan: osman71

Tarih: 12 Ağustos 2005

Saat: 12:09

Bence en kaliteli site. Tebrik eder, çalışmalarınızın devamını dilerim. Tüm havyansever dostlarıma selamlar. Saygılarımla.

Yazan: dara

Tarih: 08 Ağustos 2005

Saat: 16:23

BENCE SİTE ÇOK VE İNANILMAZ GÜZEL HAYVANLARLA İLGİLENMEK BENİM ÇOK HOŞUMA GİDER. ZATEN SİZDE BÖYLECE İNSANLARA HAYVAN SEVGİSİ KAZANDIRIYORSUNUZ. çOOOK TEBRİK EDERİM.

Yazan: korer

Tarih: 02 Ağustos 2005

Saat: 13:42

Merhabalar benim 1 tane köpeğim var av köpeği cinsi pointer Daha 2 aylık genç lik aşısını yaptırmadım ama yaptıracam.köpeğimden çok memnunum dişi köpekleri çok severim.

Yazan: drop

Tarih: 27 Temmuz 2005

Saat: 00:14

selam evde 3 kopegım ve bır kedım var ve dısarda baktıgım cok sevdıgım 2 kopegım daha ısımlerı NECATİ ve PASA her aksam onlara yemek verdıkten sonra kotu nıyetlı kısılerden beledıye ıtlaf ekıbınden korunmaları ıcın dualarla yanlarından ayrılıyorum.ve daha nıcelerını allah korusun

Yazan: barbie_damla

Tarih: 14 Temmuz 2005

Saat: 14:34

selam arkadaşlar bende köpek düşkünüğüm köpeğim yok ama var gibi :)) üst katımızda 2köpek var onların annesiyim sizden mesajlarınızı bekliyorum şimdi gönderin!!

Yazan: karbeyaz

Tarih: 07 Temmuz 2005

Saat: 21:41

hayvanlar bence dünyanın engüzel ve şirin yaratıkları baştada köpek çünküingilterede bomba terörü oldu orda bile bu şirin şeyler vardı üzerinde poliskıyafeti verdı koşturup duruyordu ve çok eylenceli şirin bir köpekti polis bile onla ilgileniyordu ben ısparta gibi biyerde yaşadıgım için pek hayvan sevgisi yok var ama çok az şimdilik yazacaklarım bukadar

Yazan: rakii

Tarih: 22 Haziran 2005

Saat: 10:37

chat gercekten çok iyi olur

Yazan: salak

Tarih: 20 Haziran 2005

Saat: 14:16

bence çok güzel birsite hayvan severlerin buluştuğu biryer hem yorumlarımızı dinliyoruz birde chat odası yapılso olacak yani çok güzel ama chat odası yapılınca hem hemen konuşuruz yorumlarımızı dinler söyleriz

Yazan: akguner

Tarih: 20 Haziran 2005

Saat: 11:40

siteniz çok güzel ve ayrıca çok kapsamlı beni bilgisayara bağlayan tek site.bende bir hayvan dostuyum özellikle husky 1 MAYIS 2005 doğumlu bir yavrum var.

Yazan: namso

Tarih: 01 Mayıs 2005

Saat: 01:19

böyle güzel ve eğlenceli bir site yaptıkları için site yöneticilerine teşekkürler.

osman durmuş

Yazan: osman71

Tarih: 29 Nisan 2005

Saat: 14:23

MERHABA ARKADAŞLAR. BEN OSMAN MARDİN'DEN. İLK ÖNCE DÜŞÜNCEMİ DİLE GETİRMEK İSTİYORUM. TÜM HAYVAN SİTELERİNE ÜYEYİM. FAKAT BU SİTE KADAR KALİTELİ GÜZEL BİR YER BULAMADIĞIM BİR GERÇEKTİR. BİRAZ GARİP GELEBİLİR AMA BAZILARININ HAYALİNDE EV, ARABA, MAL, MÜLK VARDIR. BENİMDE TEK HAYALİM BİR KÖPEK EDİNMEKTİ. YILLARDIR İLANLARIMA YANIT VEREN OLMADIĞI GİBİ, ARADIĞIM ARKADAŞLARDANDA BANA OLUMLU YANIT BULAMADIM. EN SON HAVHAV COM ARACILIĞIYLA KİMLİĞİNİ AÇIKLAMAK İSTEMEDİĞİM, ANKARA'DA İKAMET EDEN SAYIN SUBAY KOMUTANIM VE ÇOK MUHTEREM SEVGİLİ AİLESİ OLUMLU YANIT VERDİ. DÜNYALAR TATLISI DİŞİ YOURK SHİRE İLE KALMADIĞI GİBİ, BERABERİNDE TÜM EŞYALARI VE TAKIMLARIDA VERDİLER. TÜM BUNLARA KARŞI BEDEL OLARAK TEK BİR SÖZ İSTEDİLER. ODA, "KIZIMIZA İYİ BAK" İDİ. TÜM HAYVANSEVERLER HUZURUNDA SAYIN SUBAY KOMUTANIMA VEDE AİLESİNE, BANA GÖSTERMİŞ OLDUKLARI İLGİDEN NEZAKETTEN VEDE KENDİLERİNDEKİ BU BÜYÜK HAYVANSEVERLİKTEN DOLAYI SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ BİLDİRMEK İSTERİM. TÜM HAYVANSEVERLERE SELAMLAR. SAYGILARIMLA.

Yazan: fenasi

Tarih: 27 Nisan 2005

Saat: 08:52

ben ce de cok guzek bır sıte cok hosuma gıdıyo hergun duzenle gırıyorum gundemı takip ediyorum ben bu siteyi bilmiyodum oylesıne bır yazıyım belki bir sey cıkar diye girdim o gunden beri hergün bu sitedeyim

Yazan: BİBERİKO

Tarih: 07 Nisan 2005

Saat: 10:13

Hayvan sevgisini paylaşan siz dostlarla bu harika çatı altında buluşmak mütiş zevkli.İlk defa internette bir sitenin her satırını didik didik okuyorum.Bu siteyi hayata geçiren sizlere bütün hayvan dostları adına teşekkür ediyorum.

Yazan: argentindogo

Tarih: 04 Aralık 2004

Saat: 17:51

Tebrik ederim siteniz çok güzel olmuş.özellikle hayvanseverlerin bilgilenmesi açısından,çalışmalarınızın devamiyetini dilerim.

Yazan: zeynep277

Tarih: 30 Eylül 2004

Saat: 17:18

Bu siteye bayıldım ilk olarak telewizyonda görmüştüm we hemen girdim süper bi site bu siteyi hazırlayanlara binlerce kez teşekkürler umarım buna benzer siteler hep olur...

Yazan: remus34

Tarih: 26 Ağustos 2004

Saat: 19:18

ilk olarak burayı televız yonda gormustun ertesı gunu sabırsızlıkla bekledım sıteye gırmek ıçın ve artık uyeyım kopegımle cok ıyı vakıt gecırım onla ılgılı sıkıntılarımda basvura bılecegım bı yer olması benı cok sevındırıyor burya chat konulması daha ıyı olur gecek kopek severlerın dertlerını ve bilgilerını paylaşmaları acısından ...

Yazan: VATANSEVER

Tarih: 28 Temmuz 2004

Saat: 11:43

arama motorlarını arasdırdığımda binlerce bu tür site gördüm araşdırdım sadece burada takılı kaldım ve ilk girişimde üye oldum ve sadece buraya üyeyim gerçekden her türlü ihtiyaca cevap veriyor komple bir site sadece isteğim burayı seven beyenen insanların bi chet kanalında birbirlerini tanımaları dost olmaları çünkü bi şeildebirşeylerin mucadelesini beraber verebilmenin en güzel yolu insanların birbiriyle samımı olmaları dost olmaları buda en güzel bi chet kanalında sohbet ederek olacağını düşünüyorum herkese selamlar VATANSEVER

Yazan: Ekin Türkeç

Tarih: 30 Mayıs 2004

Saat: 02:25

chat odası met odası hallolurda içimizdeki hayvan sevgisini paylaşmaksa bu site aracılığıyla en kolay hallolanlar arasında zaten...
Bir de öyle bir şey var ki sokağa adımınızı attığınız her yerde izi kalmıştır muhakkak... GECE 1-2 SULARINDA! İTLAF EKİPLERİNCE ŞIRINGALI TÜFEKLERLE ÖLDÜRÜLEN ONCA MASUM KÖPEK ASIL BUNLAR NASIL HALLOLACAK? ACABA NASIL? 2 köpeğini böyle kaybetmiş olan biriyim lütfen vicdenı olan herkes bu sorunun çözümüne katkıda bulunsun, herkes cins köpek arıyor, ben de sokaktan ilginç bir köpek bulsam türüne de özel bir isim koysam cins mi olur diye düşünmeden edemiyorum bazen...

Yazan: pitmen

Tarih: 22 Şubat 2004

Saat: 00:21

UMARIM EN KISA ZAMANDA BİR CHAT ODASI KOYULUR BÜTÜN KÖPEK SEVERLER ORADA BULUŞUR..MÜTHİŞ BİR SİTE OLUR ZATENDE ÖYLE...

Yazan: pitmen

Tarih: 22 Şubat 2004

Saat: 00:20

SEVGİLİ KÖPEK SEVERLER .KÖPEK SEVGİSİ İÇMDE BİR HAYRANLIK UYANDIRDI ONLARI GÖRDÜKÇE İÇİM KIPIR KIPIR OLUYOR UMARIM HERKEZ BENİM GİBİ DÜŞÜNÜYORDUR.BENDE 5 TANE KÖPEK BESLİYOM YAKINDA ÇİFTLİK AÇMAYI DÜŞÜNÜYOM...:)

Yazan: asublacky

Tarih: 23 Aralık 2003

Saat: 16:20

kesinlikle süper bir site, benim gibi köpecik fanatikleri arkadaşlarla sohbet için bir chat odası fikrine katılıyorum umarım en kısa zamanda gerçekleştirilir..

Yazan: imola27

Tarih: 29 Kasım 2003

Saat: 02:19

herkese merhaba...bu siteyi hazırlayanları önce tebrik eder sonra çok teşekkür edirim.tek kelimeyle muhteşem bir site hazırlamışsınız.ilk defa girdim ve üye oldum her köşesini her kelimesini okumaya çalışıyorum.burada insanların iletişim kurabileceği bir chat odası açarsanız doyum olmaz bence zaten olmuyorrrr...reklamınızı her hayvan sevene yapacağım gerçi reklama ihtiyaç yok sanırımmmm.

Yazan: defi

Tarih: 25 Temmuz 2003

Saat: 14:39

Sitenin adresini aldığım ilkgün ulaşamamış ve düş kırıklığına uğramıştım.Artık ulaştım ve de üyeyim. İnanılmaz bir mutluluk, buruklukla dolu bir sevinç...Ne diyeyim bilmemki..Benim gibi bir köpek fanatiği için bulunmaz nimet. Teşekkürler....Bu işin ardında kimler varsa,binlerce bravooo...
İflah Olmaz Fanatik
Defne YALNIZ

Yazan: editör

Tarih: 18 Temmuz 2003

Saat: 15:18

Merhaba angel,
yorumların için teşekkür ederim. Tatil konusunda "Tatile köpeğinizle gidin..." başlıklı, gezi kitapları yayınlayan Ekin yazım Grubu'nun editörü Güngüz Mutluay yaptığımız bir söyleşimiz var. Bu söyleşinin linkini vereyim. http://www.havhav.com/konu/16/99

Yazan: angel

Tarih: 18 Temmuz 2003

Saat: 11:00

bu sıtede emegı gecen herkesı gonulden kutluyorum ve basarılarının devamını dılıyorum.kucuk dostlarımızla tatıle cıkmak gercekten zor cunku maalesef dostlarımız heryerde kabul edılmıyorlar.sızlerden rıcam bu konuyla ılgılı bızlerı bılgılendırmenız ve yardımcı olmanız.

Yazan: fuat_erol

Tarih: 14 Haziran 2003

Saat: 20:04

Çok güzel vede çok içerikli bir siteniz var.Bu siteye girince insanın içinden bir köpek sahibi olmak daha geliyor!!!!!!!!!

Yazan: bora erbek

Tarih: 21 Mayıs 2003

Saat: 23:08

selam...
sitenizi beğeniyle izliyorum.iyi ve seçkin bir kadroyla biz hayvanseverlere çeşitli konularda bilgilendirme ve haberleşme özgürlüğü kazandırdınız.sitenizin daima değişim ve yeniliklerle dolu olması dileğiyle...
sevgiler:)))
bora erbek

Yazan: mutlukuyruklar

Tarih: 15 Nisan 2003

Saat: 17:33

merhaba sizin siteniz bence türkiyede bir ilki gerçekleştirdi ilk defa bir pet gurubunda bu kadar çabuk büyüyen ve ses getiren bir organizasyonu karşımızda görüyoruz .

benim kişisel değerlendirmem bu ekibin başında sizin gibi başarılı kişilerden oluşan bir beyin takımı olması yanii sizler, ve bu konuda
doğru bilgi ,kişi ve kaynaklara ulaşmak için gösterdiğiniz profösyenel yaklaşım olduğuna inanıyorum .
ışık ve sevgiyle kalın. en kısa zamanda görüşmek üzere .

cengiz türk.

Yazan: slevyer

Tarih: 05 Nisan 2003

Saat: 15:42

GERÇEKTEN SÜPER BİR SİTE BEN BİR HAYVANSEVER OLARAK BAYILDIM HERKAZE TAVSİYE DERİM

Yazan: emre

Tarih: 31 Mart 2003

Saat: 16:58

çok güzel bir site elimden geldiği kadar girmeye çalışıyorum. tüm hayvan severlere tavsiye ediyorum

Yazan: sehzade_2003

Tarih: 30 Mart 2003

Saat: 12:24

benim fovarim golden retriever bu köpeğe bu sitede geniş yer verilmiş çok teşekkür ederim

Yazan: mursides

Tarih: 15 Mart 2003

Saat: 11:36

gerçekten çok güzel bir site biz hayvanseverler çok mutlu olduk.günümün yarısını burada geçiriyorum

Yazan: mursides

Tarih: 15 Mart 2003

Saat: 11:34

gerçekten çok güzelll...

Sayfa başına dönmek için tıklayın
İlan düzeltme;irlanda se...
Kayıp irlanda steri

Barınaklardan

Rot doberman...

Evde butik p...

Eş Arayan

Bosamıza gel...