Yardım Email Gönder  
 canım golden - Gol...
 canım golden - Gol...
 köpek_isteyen - Re...
 hamzaatmaca - Gül ...
 scs - Aslı Yüksel'...
 ateşş - İlknur Kal...
Şifremi Unuttum!

Neden Havhav.com'a üye oluyorum?
Havhav.com'a üye olduğunuzda öncelikle köpek severlerle deneyimlerinizi, anılarınızı, hayvan sevginizi paylaşma imkanı bulacaksınız. Havhav.com aktivitelerinden haberdar olup, katılabilecek, Havhav.com'da dolaştığınız sayfalarda kendi yorumlarınızı yazabilecek, "Forum" ve  "İlan Panosu" sayfasına mesaj bırakabileceksiniz. Ayrıca üyelerimiz o hafta yapılan tüm değişikliklerden hemen haberdar olabilecek, çekilişle verdiğimiz hediyelerimizden ve  promosyonlarımızdan yararlanabilecek.

Nasıl üye olabilirim?
Havhav.com'a üye olmak için her sayfanın sağında yer alan "Üye Ol" butonunu tıklamanız ve açılan sayfadaki üyelik formunu doldurmanız yeterli. Formu doldururken soruları boş bırakmamanız ve geçerli bir e-posta adresi girmeniz önemlidir. Üyelik aktivasyonu e-postası adresinize gönderilecektir. Gelen e-postada "Üyeliğimi Aktif Et" linkini tıkladığınızda üyelik işleminiz tamamlanacaktır.

Foruma giriş yapmak ne demektir?
Forumda herhangi bir mesaj yazmadan önce kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek kendinizi tanıtmanızdır.

Forumda ki mesajı yanıtlayabilmek için ne yapmam gerek, yeni konu nasıl açılır?
Foruma yanıt yazmak ya da yeni konu açmak için Havhav.com üyesi olmanız şarttır. Daha önceden sitemize üye olduysanız öncelikle foruma giriş yapın. Yanıtlamak istediğiniz mesaj Genel konular, Irklar, Köpek Davranışları, Beslenme, Sağlık, Eğitim, Serbest Kürsü bölümlerinden hangisinde ise, ilgili başlığı seçin, ardından da yanıtlamak istediğiniz mesajın başlığını tıklayın. Açılan sayfada sol üst tarafta "cevap yaz" butonunu tıklayarak gelen sayfaya mesajınızı yazıp foruma gönderebilirsiniz.

Var olan bir mesajı cevaplamak değil de yeni bir mesaj yazmak istiyorsanız Genel konular, Irklar, Köpek Davranışları, Beslenme, Sağlık, Eğitim, Serbest Kürsü başlıklarından herhangi birini seçtiğiniz. Açılan sayfanın sol üst köşesinde "yeni başlık" butonunu tıklayarak yeni mesajınız yazabilirsiniz.

Üyelik bilgilerimi nasıl değiştirebilirim?
Siteye giriş yaptıktan sonra sağ üstteki "Üye Bilgileri" kutusunda "Bilgilerim" butonunu tıkladığınızda üyelik bilgilerinizi güncelleyebileceğiniz sayfa gelecektir. Burada istediğiniz değişikliyi yapıp kaydet dediğinizde işleminiz tamamlanmış olacaktır.

Özel mesaj nedir, nasıl özel mesaj yollayabilirim?
Özel mesaj, sitemize kayıtlı herhangi bir üyeye sadece kendisinin görebileceği şekilde mesaj yollamaktır. Mesaj yollamak istediğiniz üyenin kullanıcı adını doğru yazmanız önemlidir.

Özel mesaj yollayabilmek için siteye üye giriş yapmış olmanız gerekmektedir. Üye girişi yaptıktan sonra "üye bilgileri" kutusundaki "Yeni özel mesajınız yok" ya da " Yeni özel mesajınız var" linkini tıklayarak özel mesaj sayfanıza ulaşabilirsiniz. Özel mesaj sayfanıza ulaşmanızın bir diğer yolu Forum sayfasındaki üst taraftaki "Özel Mesaj" linkidir.

Özel Mesaj sayfanızda "yeni mesaj" butonunu tıklayarak özel mesaj yollayabilirsiniz. Mesaj yollamak istediğiniz üyenin kullanıcı adında emin değilseniz Kullanıcı adı bul botonunu tıklayarak arama yaptırabilirsiniz. Örneğin mesaj yollamak istediğiniz üyenin kullanıcı adının "edi" ile başladığını biliyorsunuz fakat geri kalan kısmını hatırlamıyorsanız arama kutusuna "edi*" şeklide yazıp arattığınızda, kullanıcı adı "edi" ile başlayan üyelerimizin listesi önünüze gelir. İlgili üyenin kullanıcı adını seçip mesajınızı yazıp yollayabilirsiniz.

İlan Panosu'na nasıl mesaj yollayabilirim?
İlan Panosu'nda Köpek Arayanlar, Köpek Verenler, Eş Arayanlar, Kayıp bölümlerinden hangisine mesaj yollama istiyorsanız ilgili başlığı tıklayın.  Açılan sayfada sağ üst taraftaki "Yeni İlan" butonunu tıklayarak, gelen formu doldurup yollamanız yeterli.

Köpek Verenler, Eş arayanlar ve Kayıp bölümlerine göndereceğiniz mesajlara resim de ekleyebilirsiniz.

Varolan bir mesajı yanıtlamak istediğinizde, ilgili mesajın başlığını tıklayarak mesajın sayfasına gidin. Mesajın sağ alt tarafındaki "Yanıtla" butonunu tıkladığınızda açılan sayfaya yanıt mesajınızı yazıp "Gönder" butonuna basın.

"Dostlarımız" sayfasına kendi köpeğimin resimlerini nasıl yollayabilirim?
Köpeğinizin taranmış resimlerini ve hikayelerini "Köpeğimi Ekle" sayfasındaki formu kullanarak yollayabilirsiniz. Gönderdiğiniz resim ve hikayeler sırayla siteden yayınlanır.

Eğer resim tarayıcınız yoksa, normal posta yolu ile resimleri:
Netrium Ltd. Şti.
Büyükdere cad. Çayır Çimen sk. Emlak A/2 Blokları.
Kat 8, D:35 Levent/İstanbul
adresine gönderebilirsiniz. Resimleriniz taranıp siteye eklendikten sonra adresinize geri postalanacaktır.

Havhav'dan mama kazandığımı nasıl öğrenebilirim?
Bizden mama kazanan üyelerimiz anasayfadan ve her hafta üyelerimize gönderilen "Havhav.com Bülten" postalarıyla duyurulur. Kazanan üyelerimizin promosyondan faydalanabilmeleri için 1 hafta içerisinde e-posta ile bize ulaşmaları gerekmektedir. Bu durumda sizin yapmanız gereken tek şey, üye olurken geçerli bir e-posta adresi girmenizdir.

03.02.2003

Yorum Yaz

Yorumlar   (10 adet)

Yazan: nigahE

Tarih: 17 Haziran 2008

Saat: 00:32

arkadaşlar kangal kırması bir köpeğim var,1 yaşında hiç havlamıyordu.birkaç günden beri kulübesini acayip sahipleniyor,ve havlıyor saldırıyor neden böyle yapıyor.normailmi sizce?

Yazan: bidi-berdo

Tarih: 23 Mayıs 2008

Saat: 01:36

bu arada.. bende yeni resim ekleyemiyorum yada varolanları değiştiremiyorum:(

Yazan: bidi-berdo

Tarih: 23 Mayıs 2008

Saat: 01:33

ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA. BENDE BU ÖZVERİ DOLU SİTEDE BULUNMAKTAN MUTLUYUM. O'NUN ANISINA BÖLÜMÜNDE YAZI YAZAN VE DUYGULARINI PAYLAŞAN HERKES.. ACILARINIZI SEVİNÇLERİNİZ KADAR PAYLAŞIYORUM VE MELEK OLAN HER MİNİK DOST İÇİN YUKARIYA ÖPÜCÜK YOLLUYORUM. (SİZLERLE AĞLADIM HERKES O KADAR GÜZEL Kİ BURDA) BAŞARILAR SEVGİLİ SİTE YÖNETİMİ..

Yazan: tugbatugba

Tarih: 16 Ağustos 2005

Saat: 18:24

ben de yeni resimler eklemek istiyorum ama nasıl ekleniyor bilemiyorum

Yazan: petek

Tarih: 07 Ağustos 2005

Saat: 01:58

ne yaptımsa dostlarıma kızımı ekleyemedim.ağlıycamartııııııııııık...

Yazan: vartolu

Tarih: 11 Şubat 2005

Saat: 18:35

merhaba dostlarım, sizlerle yaşadığım bir acıyı paylaşmak istiyorum ve bu konudada sizlerin duyarlılığını bekliyorum. dün aksam saatlerinde 15 yıllık can dostum, yoldaşım, köpeğim belediyece öldürüldü. çokı üzgünüm. hepinizden yardım bekliyorum. bu konuda duyarlılığınızı bekliyorum. teşekkürediyorum.

Yazan: safakyy

Tarih: 29 Temmuz 2004

Saat: 10:36

vallahi sitenize bu gün üye oldum inanılmaz güzel yazıları okurken kimi zaman seviçtenağlıyor kimi zaman sinirden tırnaklarımı yiyorum.bakmayın buğün üye olduğuma son altı aydır sitenize üye olanlaran bila daha çok siteyi ziyaret ediyorum..hepinize oğlu cango ve ben şafak selam dostlar diyoruz.

Yazan: KurtBey

Tarih: 21 Haziran 2004

Saat: 13:00

merhaba arkadaşlar. ben kısa bir süredir sayfanıza üyeyim. bu yaptığınız iş için sizlere teşekkür ederim. ama bir ricam olacak sizlerden. bırakılan mersajlar çok geç güncelleniyor. ilgilenirseniz sevinirim.işlerinizde başarılaaar dilerim saygılarımla Ender NAZİKOL

Yazan: kangalci

Tarih: 14 Haziran 2004

Saat: 17:44

eveT beN büTün arkadaşLarıma Tavsiye eDiyorum zaTen...

Yazan: pitmen

Tarih: 19 Mayıs 2004

Saat: 15:57

çok güzel bir site her keze tavsiye ederim

Sayfa başına dönmek için tıklayın
İlan düzeltme;irlanda se...
Kayıp irlanda steri

Barınaklardan

Rot doberman...

Evde butik p...

Eş Arayan

Bosamıza gel...